Реклама
Реклама
Реклама

Квартири подобово Суми: зняти квартиру в Сумах подобово без посередників

  1. Зняти квартиру в Сумах подобово: вибір району
  2. Як зняти апартаменти в Сумах на кілька днів
  3. Що подивитися в місті

Завдяки тому, що Суми - великий прикордонне місто, бажаючих зняти квартири подобово в Сумах ніколи не бракує. У місті немає великих виробництв і дуже багато садівничих угідь. Активність ріелторів тут невисока через недорогий вартості короткострокової оренди. Тому зняти квартиру подобово в Сумах без посередників буде досить просто, особливо за допомогою нашого сайту Apartila.com.

квартири подобово в Сумах

Зняти квартиру в Сумах подобово: вибір району

Адміністративно місто ділиться на 2 райони:

  • Ковпаківський район (північний захід);
  • Зарічний район (південний схід).

У плані транспортної розв'язки, то Ковпаківський район буде більш цікавий тим, хто планував зняти квартири подобово біля ж / д вокзалу або автобусної станції. Вони розташовані в цьому районі на Привокзальній площі, 1 і вулиці Степана Бандери, 40.

Шукати подобові квартиру в Зарічному районі Сум найкраще в районі вулиці Харківської і проспекту Михайла Лушпи. Вся решта території району зайнята приватним сектором упереміш з 2 поверховими времянки. Близько 50% району зайнята садоводческими товариствами. Потрібно відзначити, що в самій північно-західній частині Зарічного району розташований і історичний центр міста Суми - вулиця Соборна, майдан Незалежності та Сумська ОДА. Тому, хто планував зняти квартиру подобово в центрі Сум, тому теж потрібно буде шукати в цьому районі.

Як зняти апартаменти в Сумах на кілька днів

Природно, що основний критерій, що впливає на вартість оренди - це кількість кімнат. У Сумах квартири подобово можна зняти:

Шукають можливість зняти квартиру подобово в Сумах недорого по вартості обрадує сортування за зростанням ціни в нашому каталозі. До речі буде і шкала цін, якою можна скористатися для установки допустимого діапазону.

Для господаря приводом підвищити вартість оренди квартири є новий ремонт і хороше технічне оснащення. Вибирайте тільки необхідні зручності, якщо хочете зняти квартиру на добу в Сумах з усім необхідним. Зазвичай необхідними є:

  • wi-fi;
  • кондиціонер;
  • холодильник;
  • телевізор;
  • гаряча вода і так далі.

wi-fi;   кондиціонер;   холодильник;   телевізор;   гаряча вода і так далі

Що подивитися в місті

Місто не особливо багатий на пам'ятки , Але все ж тут є на що подивитися.

Бажаючим відвідати православні або католицькі святині можемо рекомендувати:

Охочих відвідати музеї та виставки зацікавлять:

  • будинок-музей А.П.Чехова ;
  • Сумський краєзнавчий музей;
  • Сумський художній музей імені Онацького та інші.

Або можна просто погуляти по місту, відвідати найбільший центральний парк Сум площею 58 Га - парк культури і відпочинку імені Івана Кожедуба, сфотографуватися біля чудової білої альтанки (альтанки) в центрі міста на Покровській площі або сходити в дитячий парк «Казка».

В межах міста Суми багато природних озер, наприклад, озеро Чеха і парк навколо нього - найулюбленіше місце сумчан для риболовлі та відпочинку.