Реклама
Реклама
Реклама

Гліб Самойлов попросив суд заборонити брату співати пісні "Агати Крісті"

Найближчим виступ Вадима Самойлова має відбутися 19 червня

Гліб Самойлов, молодший брат засновника легендарної групи "Агата Крісті" Вадима Самойлова, подав позов до Савеловський суд. Він не хоче, щоб брати виконував хіти групи в своє турі.

Він не хоче, щоб брати виконував хіти групи в своє турі

фото: Марат Абулхатін

У Свалявському суді повідомили про початок тяжбі між братами Глібом і Вадимом Самойловимі, ​​які були свого часу солістами та авторами пісень групи "Агата Крісті". Гліб подав позов щодо брата Вадима про захист інтелектуальної власності. Він вимагає від суду, щоб Вадиму Самойлову заборонили виконувати хіти групи в турі, який той влаштував, передає РІА Новини" . 16 червня вже пройде досудова підготовка, при цьому 19 червня на фестивалі Maxidrom Вадим Самойлов повинен був виконати кілька улюблених пісень.

Читайте матеріал: Гліб Самойлов: «Виконувати пісні« Агати Крісті »- не етично!»

Нагадаємо, що після розпади групи в 2010 році брати довгий час не виконували пісні "Агати Крісті" окремо. Але зараз Вадим Самойлов організував тур "Агата Крісті. Всі хіти" і встиг з'їздити не тільки по різних містах, але і на Байз Хмеймім до російських військовослужбовців в Сирії.

Група була заснована Вадим Самойлов, Олександром Козловим і Петром Маєм в 1985 році. Вадим Самойлов є авторів таких хітів групи, як «Viva Kalman!», «Чорна місяць», «Ніколи». Однак з 1991 року, коли до групи приєднався Гліб Самойлов, поступово він стає основним автором пісень. Після розпаду групи він почав розвивати інший проект - Гліб Самойлоff & The MATRIXX.