Реклама
Реклама
Реклама

Обдарованих дітей Лаішевском району привітав Герой Радянського Союзу Борис Кузнєцов

(Казань, 29 грудня, «Татар-інформ»). У районному Будинку культури міста Лаишево відбулася новорічна ялинка для обдарованих дітей. У залі зібралися 320 учнів з усіх шкіл району та ще 20 дітей з опікунських сімей, повідомляє прес-служба Лаішевском району РТ.
Захід пройшов за участю голови району Михайла Афанасьєва і Героя Радянського Союзу Бориса Кузнєцова. У фойє почесних гостей зустріли активісти Російського руху школярів, переможці спортивних змагань, юнармейцев і учасники творчих гуртків.

Обдарованих дітей в залі вітали Дід Мороз зі Снігуронькою, а глава району Михайло Афанасьєв побажав юним лідерам бути прикладом для всіх і вручив нагороди особливо відзначилися школярам
Обдарованих дітей в залі вітали Дід Мороз зі Снігуронькою, а глава району Михайло Афанасьєв побажав юним лідерам бути прикладом для всіх і вручив нагороди особливо відзначилися школярам.
Герой СРСР Борис Кузнєцов відзначив, що сьогоднішні діти - гідні сини і дочки Вітчизни. За його словами, нинішнє покоління живе у великій країні, де можна реалізувати себе у всіх сферах, для цього є всі умови.
Новорічна ялинка продовжилася концертом кавер-групи «Фієста».

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.