Реклама
Реклама
Реклама

Аеропорт Жуковський вибрав офіційного оператора таксі

Фото: ТАСС / Сергій Савостьянов

Міжнародний аеропорт Жуковський вибрав офіційного оператора таксі, повідомляє Агентство "Москва" . Компанія займеться диспетчеризацией послуг таксі на території аеропорту.

З компанією ТОВ "Столичний експрес", яка працює на московському ринку таксі, уклали дворічний контракт. В аеропорту вже встановили стійки виклику таксі в зонах видачі багажу внутрішніх і міжнародних авіаліній.

На стійці таксі пасажир уточнює у оператора маршрут прямування і вибирає клас автомобіля. Оплачувати можна як готівкою, так і банківською картою.

Міжнародний аеропорт Жуковський відкрився в Підмосков'ї 30 травня цього року, авіасполучення на новому аеродромі почалося 20 червня. Приблизно 20 рейсів на тиждень виконуватимуть авіакомпанії Air Kyrgyzsta і SCAT. Зараз дістатися до аеропорту можна на автобусі від станції метро "Котельники" (близько 45 хвилин), на електричці від Казанського вокзалу до платформи "Відпочинок" (близько години) або на особистому автомобілі по Новорязанському шосе.

В даний час в аеропорту зведений один пасажирський термінал площею 17 тисяч кв. м. Також аеропорт оснащений найдовшою в Європі злітно-посадковою смугою довжиною 5,5 кілометра і не має обмежень за типами повітряних суден.

Як зазначив міністр транспорту РФ Максим Соколов, новий аеропорт на даному етапі зможе перевозити близько двох мільйонів пасажирів на рік і може бути привабливий для малобюджетних або нових авіакомпаній.

Посилання по темі