Реклама
Реклама
Реклама

Спадщина. Адвокат у спадок

Питання по спадкових справах охоплюють цілий розділ цивільного кодексу, тому спадкові судові справи вважаються одними з найскладніших в практиці адвокатів у спадок. При розгляді судами спадкових спорів вирішуються питання визнання заповіту недійсним, визнання права власності в порядку спадкування, відновлення пропущеного строку для прийняття спадщини, розділу спадкового майна між спадкоємцями, встановлення факту прийняття спадщини, і всі ці питання успадкування адвокатом супроводжуються і підлягають вирішенню в судовому порядку.

Адвокат у спадок може супроводжувати процес спадкування не тільки в судовому порядку, але і при оформленні свідоцтва про право на спадщину у нотаріуса Адвокат у спадок може супроводжувати процес спадкування не тільки в судовому порядку, але і при оформленні свідоцтва про право на спадщину у нотаріуса. При цьому адвокат у спадок забезпечить збір документів і отримання свідоцтва про вступ у спадщину у нотаріуса. Такий сценарій розвитку подій - найбільш сприятливий: суперечок між спадкоємцями немає, спорідненість нікому доводити не треба, терміни не пропущені, у спадкодавця документи оформлені належним чином. У разі, якщо одна зі згаданих складових успадкування відсутні - судового спадкового процесу не уникнути.

Ми маємо значний досвід роботи адвокатів і юристів зі справами про спадщину в Києві та Київській області, продовження термінів спадкування, прийняття спадщини, перерозподілу часток в спадковому майні і т.п. Чудово знаючи всі нюанси ведення судових процесів, наші адвокати у спадок є фахівцями в області суперечок про спадщину.

21.03.2013 адвокат у спадок взяв участь у телевізійній програмі «Громацька приймальня» на телеканалі Київ, в якій висвітлювались питання спадщини, прийняття спадщини, відмови від спадщини, спадкування будинків, автомобілів, квартир тощо. Дивитися запис програми за посиланням 21

Найбільш часті суди у спадок:

• прийняття спадщини за законом або за заповітом, починаючи зі збору правовстановлюючих документів на успадковане майно, необхідних для прийняття спадщини, і закінчуючи отриманням нотаріального свідоцтва про право на спадщину, реєстрація прав у відповідних державних органах;
• консультування зі спадкового права;
• представництво в суді;
• визнання права власності на успадковане майно в судовому порядку;
• відновлення пропущеного строку для прийняття спадщини в судовому порядку;
• визнання заповіту недійсним;
• допомога при складанні заповіту, щоб в майбутньому у спадкоємців не виникло спору хто, що і в яких частках успадковує;
• допомогу у встановленні факту прийняття спадщини в судовому порядку;
• представлення інтересів у спорах про прийняття спадщини, про встановлення факту перебування особи на утриманні спадкодавця, про визнання особи недостойним спадкоємцем.

Є питання до адвоката у спадок? порушені Ваші права? телефонуйте адвокатові у спадок Київ без вихідних:
361-67-38; 067-925-79-69; 093-237-37-02; 066-40-60-227

Вступу в спадкові права відбувається протягом шести місяців з дня відкриття спадщини шляхом його прийняття. Днем відкриття спадщини за законом або за заповітом визнається день смерті спадкодавця (день його передбачуваної загибелі, встановлений в судовому порядку, або день набрання законної сили рішенням суду про оголошення спадкодавця померлим).

Спадкування за законом може бути коли право спадкування не змінено заповітом. При цьому законодавство передбачає черги спадкоємців. Спадкоємці кожної черги успадковують тільки в разі відсутності спадкоємців попередньої черги або оспорювання їх права спадкування через суд.

Спадкування за заповітом має місце в тих випадках, коли померлий розпорядився своїм майном на випадок смерті шляхом складання заповіту у нотаріуса. Для того, щоб заповіт вважалося дійсним, спадкодавець на момент вчинення заповіту повинен володіти дієздатністю в повному обсязі. Дійсність заповіту може бути оскаржене адвокатом у спадок в судовому порядку.

Права третіх осіб на спадщину в силу наявності заповіту або на підставі закону не применшує прав другого з подружжя спадкодавця на частину майна, нажитого під час шлюбу з спадкодавцем і є їхньою спільною власністю.

Адвокат по наследсвенним судам звертає Вашу увагу, що право на обов'язкову частку мають неповнолітні і нетрудосопособние діти спадкодавця, його непрацездатні дружина і батьки, а також непрацездатні утриманців спадкодавця. Вони успадковують незалежно від змісту заповіту не менше половини тієї частки, яка належала б кожному з них при спадкуванні за законом. При цьому, адвокат спадкового права радить обов'язково звертатися до суду за наявності відповідних підстав на обов'язкову частку у спадщині.

Представлення інтересів в суді по спадкових справах адвокатом, оформлення спадщини через суд.

Спадковий адвокат надасть Вам сприяння в досудовому і судовому врегулюванні спадкового спору про спадщину. У разі виникнення судового розгляду адвокат по спадкових судам надасть допомогу в судовому процесі будь-якої складності: відновлення пропущеного строку прийняття спадщини; визнання факту прийняття спадщини; визнання заповіту недійсним; визнання спадкоємця негідним; включення до складу спадкоємців; встановлення спорідненості; виділення подружньої частки; розділ спадщини, визнання права власності на спадкове імущест і ін.

Так чим же займається адвокат у спадок?

Важливо знати, що адвокат у спадок або адвокат зі спадкового права розбирається у всіх тонкощах оформлення спадщини, оскільки має досить глибокі знання і досвід в цій області, тому радимо звертатися до вузького спеціаліста.

Адвокат у спадок готовий надати Вам кваліфіковану допомогу адвоката у спадок шляхом оформлення спадщини в судовому порядку і процедура оформлення спадщини не стане для Вас надзвичайно складною. Рішення найскладніших питань оформлення спадкових прав адвокатом як через нотаріуса, так і через суд стають можливим завдяки допомозі адвоката у спадок. Неодноразово адвокат у спадок дозволяв одну з найбільш поширених проблем - проблему пропущених термінів, передбачених законом для прийняття спадщини.

Юрист і адвокат у спадок практикує не тільки в Києві і Київській облаті, але і по всій Україні. Суди у спадок (суди за спадок), вступ в спадок, прийняття спадщини, що не успадкувати борги. Київський адвокат у спадок знає все, що стосується судової «наслественной» практики. Адвокат у спадок оформить спадщину. Правовстановлюючі документи на спадок. Користування спадщиною. Захист прав на спадщину. Адвокатські консультації з питань спадщини. Повний представництво з питань спадщини (Київ). Адвокат у спадок виконує всю правову і технічну роботу до кінця.
З Вашою справою будуть працювати тільки досвідчений адвокат, з досвідом в області судового представництва - більше 10 років.

Адвокат у спадок Київ, адвокат спадок, спадковий адвокат, адвокат по спадкових справах, адвокат спадкове право, спадкові спори, оформлення спадщини адвокат спадкування, суд у спадок, спадщина суд, адвокат

Є питання до адвоката у спадок?
Порушені Ваші права?
Так чим же займається адвокат у спадок?