Реклама
Реклама
Реклама

Адвокат Дмитро Петров. Послуги адвоката в Москві. Юридична консультація.

Як професійний адвокат, який має багату правозастосовчу практику, я пропоную доверителям кваліфіковані юридичні послуги

Як професійний адвокат, який має багату правозастосовчу практику, я пропоную доверителям кваліфіковані юридичні послуги.

Я керую адвокатським кабінетом, розташованим в м Москві, мій реєстраційний номер 77/8019 в реєстрі адвокатів міста Москви.

Моя професійна адвокатська діяльність налічує понад одинадцять років успішної роботи.

Як адвокат, я успішно провів більше двохсот юридично складних кримінальних, цивільних і арбітражних справ.

З результатами розгляду справ з моєю участю і моєї судовою практикою можна ознайомитися відвідавши розділ сайту адвокатська практика .

До отримання статусу адвоката я працював за юридичною спеціальністю, в основному займаючись цивільними справами і юридичним супроводом діяльності.

До отримання статусу адвоката я працював за юридичною спеціальністю, в основному займаючись цивільними справами і юридичним супроводом діяльності

Напрацьований професійний досвід і знання дозволяють мені приймати практичні і ефективні рішення.

Адвокатська практика дозволила мені накопичити унікальний досвід по вирішенню юридично - складних ситуацій у кримінальних, цивільних, житлових, сімейних, арбітражним, адміністративних справах.

Юридична консультація, як правило, виявляється адвокатом з питань російського законодавства.

Крім цього, моя адвокатська практика поширюється на область міжнародного приватного права.

Я здійснюю кваліфікований захист по складним кримінальних справах . Захист адвоката здійснюється на всіх стадіях кримінального судочинства: затримання або арешт, дізнанні, досудовому слідстві, в суді.

Представлення інтересів за складним цивільних справах в цивільному судочинстві, також входить в сферу моєї адвокатської діяльності. За гражданcкім справах я представляю інтереси в судах загальної юрисдикції та при виробництві у світових суддів.

Для юридичних осіб, можуть бути корисні послуги з ведення арбітражних справ і юридичного обслуговування бізнесу.

Крім того, я надаю доверителям послуги сімейного адвоката , Консультую і веду в судах справи з житлових питань .

Кожне цивільне або кримінальну справу, за якою я представляю інтереси в суді або здійснюю захист, має свої особливості і розглядається індивідуально. Ви можете зв'язатися зі мною по телефону в Москві або викласти свою правову ситуацію в розділі питання адвокату .

Первинна юридична консультація безкоштовна для довірителя.

Вартість надання юридичної допомоги залежить від складності та можливої ​​тривалості справи, обсягу майбутньої роботи адвоката.

Я завжди йду назустріч довірителю при встановленні розміру гонорару.

До прийняття рішення або вибору правової позиції щодо виниклої правової проблеми, доцільно проконсультуватися з кваліфікованим адвокатом. Ніщо не цінується так дорого і не коштує так дешево, як своєчасно підказана консультація та надана юридична допомога.

Юридична консультація адвоката може знадобитися при укладанні цивільно - правової угоди або вступ в спадок, укладанні шлюбного контракту, написанні звернення до правоохоронних або адміністративні органи.

Детальну інформацію, присвячену представлення інтересів довірителя при здійсненні професійної юридичної діяльності, можна подивитися у відповідних розділах цього сайту.

З повагою,

адвокат Петров Дмитро Володимирович

На відміну від юриста, адвокат має набагато більший об'єм повноважень зі збору необхідних доказів по будь-якої категорії справ, і широкими можливостями здійснення захисту довірителя у кримінальному судочинстві. Повноваження адвоката встановлені законом про адвокатуру, а право на професійний захист гарантовано Конституцією РФ і нормами міжнародного права.

Володіючи особливим процесуальним і правовим статусом, широкими повноваженнями, необхідний досвід і накопиченими знаннями, адвокат здатний найефективніше захистити права і законні інтереси довірителя у цивільній або кримінальній справі.

  • Професійна, кваліфікована юридична допомога адвоката, обумовлена ​​наявністю вищої юридичної освіти і досвідом роботи. Накопичений професійний досвід дозволяє приймати найбільш правильні та виважені рішення;
  • Адвокат зобов'язаний неухильно дотримуватися професійної таємниці, що гарантує довірителю конфіденційність інформації, що повідомляється і наданої юридичної допомоги;
  • Адвокат допомагає правильно оцінити ситуацію, що правову ситуацію і прийняти зважене рішення, виробити лінію захисту в суді або під час проведення слідства, обгрунтувати правову позицію, підготувати та подати необхідні докази, клопотання і заяви;
  • Участь у справі професійного захисника гарантує, що стосовно підозрюваного, обвинуваченого не будуть застосовані загрози, грубості, фізичне або психічне насильство. Права підсудного будуть дотримані і захищені;
  • При проведенні будь-яких процесуальних дій, будуть дотримані вимоги закону, а в разі порушення, дії винних осіб будуть оскаржені в судовому порядку;
  • Підозрюваний, обвинувачений, довіритель будуть відчувати себе впевненими і захищеними, адже крім правової і юридичної, адвокат надає і психологічну підтримку своєму довірителю і клієнтові.