Реклама
Реклама
Реклама

Вибившая учасниця "Пекельна кухня-3" жорстоко помстилася кривднику

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

18 квітня 2013, 15:34 Переглядів: 18 квітня 2013, 15:34 Переглядів:   Валентина Фігловская помстилася кривднику

Валентина Фігловская помстилася кривднику. Фото: vk.com.

Для червоної та синьої команд ток-шоу "Пекельна кухня-3" вчинок Валентини Фігловской - кухаря-міліціонера із Сімферополя - став несподіванкою. Дівчина ніколи не відрізнялася легким характером, але її остання витівка на проекті ввела в замішання всіх.

Кримчанка вирішила помститися одному з учасників - хлопцеві з Вінниці Назару Гоменюку за те, що той не поділився головою риби для приготування юшки, через що її "супчик вийшов не таким смачним", і в день його народження порізала колезі штани.

Валентина розповіла "Сегодня", чому покинула проект зі скандалом. "Адже це телевізійники, вони не можуть, щоб ні прикрасити, - каже Валентина. - Ні, звичайно, сам факт катування над штанами мав місце, але скандалу не було. Все сталося в дружньому руслі. Ми спочатку його привітали, подарували торт, свічки , кулі, а потім, оскільки не було можливості вийти з павільйону і купити квітів, я вирішила вирізати квіти з його штанів, в яких він працював. Вийшли дві ромашки. Назар не сильно з цього приводу переживав. Навіть радів, тому що робочі штани були жаркі, і він мріяв їх зняти, щоб надіти свої, більш онкіе, в яких комфортніше. Так що це не помста, а подарунок у День народження ", - зазначила дівчина.

За словами Валентини, вона не відчуває докорів сумління за скоєне. І прощення просити не буде. Ініціатором приготування іменинного пирога, "як про те говорять по телевізору", дівчина не була. Але те, що це жіноча помста - визнає.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Вибившая учасниця" Пекельна кухня-3 "жорстоко помстилася кривднику". інші Новини Криму дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Світлана Стрюкова

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ