Реклама
Реклама
Реклама

Всі квартири Москви: оголошення, планування, ціна квадратного метра Купити, продати, зняти, здати 1, 2, 3-кімнатну квартиру в Москві

  1. Пошук оголошень Керівництва. Знання. Анонси.
  2. квартали Москви
  3. Аналітика

Пошук оголошень

Керівництва. Знання. Анонси.

  • Куди поїдуть знесені ..?

    На нашому сайті ми надаємо інформацію про знесення і капітальному ремонті Московських будинків. Дані інтегровані на підставі відомостей Департаменту будівництва Москви. Також, у наших користувачів виникають індивідуальні питання, які ми адресуємо експертам по нерухомості:

  • Як санкції проти Росії вплинуть на ринок нерухомості

    Як санкції проти Росії вплинуть на ринок нерухомості? Це питання хвилює всіх, зацікавлених в будівництві, продажу, обміні, оренді і просто збереженні об'єктів житлової та комерційної нерухомості. Що буде відбуватися з ринком в найближчі місяці? Як зберегти і примножити інтерес і попит на об'єкти житлової та комерційної нерухомості? Які стратегії продажів вибрати в такій нестабільній економічній ситуації. Ці, мабуть, найактуальніші, на сьогоднішній день, питання і обговорили експерти ринку нерухомості 18 вересня на круглому столі «Девелоперські проекти 2014-2015 Москва і Підмосков'ї» в рамках щорічної вертолітної вечірки проведеної Московським Бізнес Клубом в цей раз, на території вертолітного центру Heliport Moscow.

  • Простота і легкість оплати наших послуг ... повернулася! Неспроста.ру

    Для оплати он-лайн сервісів Неспроста.ру: Звіти про будинках і Міні-справківновь доступнион-лайнплатежі через банківські карти, електронні гроші, мобільний телефон.

  • Ризики придбання житла на ринку заміської нерухомості (підготовлено "Сервіс по супроводу угод" Прайм Кваліті "" для Неспроста.ру)

    Цією статтею триває серія публікацій про потенційні ризики придбання нерухомості. Завжди краще знати, на що звернути пильну увагу, особливо при здійсненні не найдешевшою і не найпростішим за визначенням покупки, і тому ми прямуємо далі - попереджати вас від ризикованих покупок.

  • Дорогі користувачі Неспроста.ру!

    Приносимо вам вибачення за тимчасові незручності: оплатити послуги Неспроста.ру можна тільки черезСбербанк (в тому числі через Ощадбанк он-лайн). Для цього, вам необхідно зареєструватись на нашому сайтездесь.

  • всі матеріали


квартали Москви

спільно зі Slon.ru


ru

- ціна за м2 нижче   - ціна за м2 вище - ціна за м2 нижче
- ціна за м2 вище




Аналітика

Що можна купити в червні 2019
Москва


АРБАТ ВУЛ., Д.51, стр.1
КАСТАНАЕВСКАЯ ВУЛ., Д.17
Козіхінскій Б. ПЕР., Д.8
ЛЕНИНСКИЙ ВУЛ., Д.111, корп.1
МІЧУРІНСЬКИЙ ВУЛ., Буд.5
Мосфільмівських ВУЛ., Д.70
Мякінінской 5-я ВУЛ., Д.7-9-11, стр.1
Покришкін ВУЛ., Домовлад.8
ФАДЄЄВА ВУЛ., Буд.4
Ходинському БУЛЬВ., Д.15
Подивитися список Що буде відбуватися з ринком в найближчі місяці?
Як зберегти і примножити інтерес і попит на об'єкти житлової та комерційної нерухомості?