Реклама
Реклама
Реклама

Очевидці: Сочі і Адлер пішли під воду перед матчем Росія - Хорватія

Чорноморське узбережжя Росії відвідала негода. 6 липня після потужної зливи курортні міста Сочі і Адлер частково виявилися затопленими. Наслідки стихії очевидці знімали на телефони і викладали в соцмережі. Чорноморське узбережжя Росії відвідала негода

читачка "Фонтанки" Ірина

На кадрах видно, як брудно-зелена вода приховала вулиці і парковки, як люди намагаються залізти на огорожі, щоб в буквальному сенсі не потонути. Користувачі соцмереж повідомляють, що місцями глибина калюж перевищувала метр.

Судячи з коментарів очевидців, найважче довелося тим, хто живе або відпочиває в Адлері - там опадів випало більше. Читачка «Фонтанки» Ірина розповіла, що негода ніяк не позначилася на курортних районах, так як в приватному секторі краще подбали про будівництво та прочищення зливових каналізацій. А ось територіям, що знаходяться у відомстві міста, довелося несолодко. Наприклад, затопленим виявився залізничний вокзал.

Нагадаємо, 7 липня на стадіоні в Сочі команди Росії та Хорватії поборються за вихід в півфінал чемпіонату світу з футболу.