Реклама
Реклама
Реклама

Як взяти ноутбук або комп'ютер в розстрочку без переплат в будь-якому магазині не виходячи з дому? - Карта світу фінансів

  1. Як взяти ноутбук або комп'ютер в розстрочку без переплат в будь-якому магазині не виходячи з дому?...
  2. Від усіх цих зволікань, при бажанні купити ноутбук або комп'ютер в будь-якому магазині в розстрочку...
  3. У рейтинг найвигідніших кредитних карт і карт розстрочки на даний момент входять:
  4. Особливості карти:
  5. Дізнатися докладні умови та залишити заявку на карту Хоум Кредит банку

Як взяти ноутбук або комп'ютер в розстрочку без переплат в будь-якому магазині не виходячи з дому?

На сьогоднішній день, багато торгових організацій пропонують продаж ноутбуків, персональних комп'ютерів, і інших гаджетів споживачеві в рамках розстрочки платежу або кредитування На сьогоднішній день, багато торгових організацій пропонують продаж ноутбуків, персональних комп'ютерів, і інших гаджетів споживачеві в рамках розстрочки платежу або кредитування. Однак, при покупці потрібного нам товару, кожен магазин ставить свої певні умови, не дотримуватися яких, при бажанні зробити покупку, просто не можливо.

До того ж, розстрочку або кредит на комп'ютерну техніку можуть не схвалити, і, відбувається це досить часто. Причин, у відмові покупки техніки з відстрочкою платежу, як правило, продавець не називає.

І, що ж робити, якщо ноутбук потрібен тепер і зараз, але грошей на те, щоб купити його відразу немає, а в розстрочку або кредит Вам відмовляють?

Виявляється, хто хоче, той доб'ється, і, хто шукає, той завжди знайде!

Для того, щоб придбати той чи інший товар, в розстрочку без переплат, зовсім не обов'язково ходити по салонах і намагатися оформити все це у них.

Справа в тому, що будь-який продавець, при продажу товару в розстрочку або кредит, так чи інакше задіює якусь банківську систему, яка, насправді, знаходиться у вільному доступі для кожного з нас.
Крім того, в магазинах, при покупці ноутбука або комп'ютера в розстрочку або кредит, ми неминуче повинні підкоритися таким умовам магазину як:

  • Вартість товару (найчастіше, особливо в разі псевдорассрочек, вона може бути серйозно завищена)
  • Домовлений магазином пакет документів, стаж роботи, заробітна плата, і так далі
  • Встановлені магазином терміни виплат (як правило, не кого не хвилює, в який день місяця було б зручно платити Вам)
  • Ніхто не гарантує Вам схвалення заявки, хоча витратити час доведеться стільки ж, як якщо б Ви були впевнені, що кредит або розстрочку схвалять

Від усіх цих зволікань, при бажанні купити ноутбук або комп'ютер в будь-якому магазині в розстрочку або кредит, можна себе звільнити:

  • Товар можна вибрати В БУДЬ-ЯКОМУ МАГАЗИНІ, по влаштовує Вас ціною (ви не будете платити зайві гроші магазину)
  • Взяти потрібну Вам річ в кредит або розстрочку можна в будь-який влаштовує Вас час, розрахувавши терміни виплат на відповідні для Вас числа місяця
  • Для оформлення заявки і ви можете вибрати будь-яку суму і будь-який зручний час доби. При чому, зробити це можна буде не виходячи з дому.
  • Після закінчення виплат, при потребі, ви знову можете придбати будь-який товар в будь-якому магазині по влаштовує Вас ціною в кредит або в розстрочку без переплат

Отже, як же це можливо? Як купити будь-який ноутбук в розстрочку або кредит не виходячи з дому?

Як купити будь-який ноутбук в розстрочку або кредит не виходячи з дому

Все досить просто - ті самі розстрочки, і кредити, які пропонують будь-які магазини і торгові мережі, як посередники, можна отримати живими або електронними грошима, без будь-якого посередництва і обмежень.

  • оформляєте кредитну карту, або карту розстрочки (без переплат)
  • забираєте свою карту (деякі банки висилають її поштою на будинок)
  • Вибираєте і купуєте будь-який товар в будь-якому магазині, по сподобалася Вам ціною

У рейтинг найвигідніших кредитних карт і карт розстрочки на даний момент входять:

У рейтинг найвигідніших кредитних карт і карт розстрочки на даний момент входять:

Кредитна карта Тінькофф Банк а є однією з найпопулярніших кредитних карт в Росії. Це обумовлено тим, що замовити її можна через інтернет і без довідок з місця роботи. На відміну від інших карт, карту Тінькофф Банку ви отримаєте вже через 2-3 дня кур'єром додому.

Але крім зручності оформлення карти, по карті є кілька безперечних плюсів, які роблять її найвигіднішою кредитною карткою.

По-перше, це бонусна програма «Браво», яка дозволяє отримувати бонуси за свої покупки до 30% за спеціальними пропозиціями, які можна побачити в інтернет і мобільний банку. Це, наприклад, великі інтернет-магазини, відомі мережі кафе і ресторанів, популярні сервіси замовлення авіа та залізничних квитків і багато іншого. На будь-які інші покупки Кешбек складе 1%.

По-друге, якщо у Вас є борг по кредитці в іншому банку, і Ви вирішили оформити карту в Тінькофф , То ви можете перенести свій борг з іншого банку в Тінькофф. Послуга називається «Переказ балансу». При перенесенні заборгованості з іншого банку, в отримаєте на цю перекладену заборгованість пільговий період 120 днів. Тобто протягом 4 місяців відсотки нараховуватися не будуть. Це унікальна послуга, яка доступна тільки в Тінькофф Банку .

Дізнатися докладні умови та залишити заявку на карту Тінькофф

Особливості карти:

  1. Мапа приймається абсолютно по всьому світу скрізь, де є платіжний термінал з прийому банківських карт, а також в мережі інтернет.
  2. Карта розстрочки випускається МПС VISA в категорії CLASSIC.
  3. За замовчуванням, карта неіменна з чіпом і технологією PayWave. Мікрочіп на карті роблять її більш безпечною, а технологія безконтактної оплати PayWave - зручною. Також можна безкоштовно замовити іменний пластик.
  4. На жаль, на поточний момент цю карту, як і інші карти Хоума не можна прив'язати до Android Pay, Samsung Pay і Apple Pay.
  5. По карті можна знімати готівку в банкоматах і касах банків. Вона призначена строго для безготівкової оплати товарів і послуг.
  6. Погасити заборгованість по карті можна в будь-який момент без комісії і мораторію. Тобто, не обов'язково тягнути 3 місяці.
  7. Карта оформляється без довідок про доходи, застав і поручителів.
  8. Відносно недавно з'явилася також мережу партнерів банку, де діє більш тривала розстрочка на покупки по картці до 12 місяців.

Дізнатися докладні умови та залишити заявку на карту Хоум Кредит банку

Ви коли-небудь робили покупки в розстрочку? Наприклад. по акції в М. Відео або Ельдорадо. При оформленні таких розстрочок, які оформляються через банк дуже часто кредитні фахівці «впарюють» нібито обов'язкову страховку життя .. Тобто, оформити «голу» розстрочку практично неможливо. Все одно буде переплата.

І ось з'явилися кредитні карти, які дозволяють купувати товари та оплачувати послуги у партнерів карти в розстрочку до 12 місяців. Наприклад, щоб купити холодильник в магазині побутової техніки в розстрочку, Вам не потрібен кредитний фахівець. Ви просто вибираєте товар, йдете на касу і там оплачуєте своєю карткою розстрочки. І далі вже платите частинами на карту. Без жодних нав'язаних страховок тощо. Економія тут суттєва, так як якщо б Ви оформляли товар стандартним чином, то заплатили б за нав'язане банківське страхування кругленьку суму. У Росії зараз всього 1 банк випускає такі вигідні кредитні карти розстрочки.

Карта «Халва» від Совкомбанк дозволяє придбати більше 20000 тисяч товарів і послуг у партнерів банку в розстрочку платежу до 12 місяців. Карта з кредитним лімітом від 5 до 350 тисяч рублів без річного обслуговування і плати за випуск. Для оформлення необхідно тільки залишити онлайн-заявку, а після схвалення карту привезуть Вам додому.

Крім того, щоб отримати карту достатньо заповнити онлайн-анкету і після схвалення отримати карту в будь-якому відділенні Совкомбанк або кур'єром. Картка не іменна і видається відразу. Для оформлення знадобиться тільки паспорт. Використовувати можна як дебетову так і як кредитну.

Дізнатися докладніше і оформити карту «Халва» від Совкомбанк

Як взяти ноутбук або комп'ютер в розстрочку без переплат в будь-якому магазині не виходячи з дому?
І, що ж робити, якщо ноутбук потрібен тепер і зараз, але грошей на те, щоб купити його відразу немає, а в розстрочку або кредит Вам відмовляють?
Як купити будь-який ноутбук в розстрочку або кредит не виходячи з дому?