Реклама
Реклама
Реклама

Як стати генієм

  1. Хто такий геній
  2. Геніями народжуються чи стають
  3. справжній геній
  4. Генієм може стати кожен
  5. Чи можна стати генієм

Так дійсно ви не помилилися сьогодні ви дізнаєтеся секрет того як стати генієм, як практично будь-яка людина, причому без будь-яких нелюдських зусиль з його боку, може стати справжнім генієм Так дійсно ви не помилилися сьогодні ви дізнаєтеся секрет того як стати генієм, як практично будь-яка людина, причому без будь-яких нелюдських зусиль з його боку, може стати справжнім генієм. Ну а власне нічого тут свехестественного, а тим більше неможливого і немає, та й хто при наявності такої можливості швидкого розвитку відмовиться від неї?

Хто хоче бути посередністю і пустушкою, нехай їй звичайно і залишається, ну а ми, люди які не бояться розвиватися, сьогодні дізнаємося рецепт геніальності 99% геніальних людей цього світу, і звичайно ж ми самі спробуємо стати цим самим, не побоюся цього слова генієм. І навіть більше того, генієм не в якійсь окремо взятій галузі, а генієм відразу в багатьох областях людського знання і одночасно фізичного розвитку.

Звичайно, чим раніше ви почнете працювати над собою, тим більших і більш швидких результатів ви досягнете. Але навіть якщо вам вже далеко не 4-5 років, нічого ще не втрачено, з цією технікою і вашим бажанням можна досить швидко досягти таких результатів, які і не снилися більшості людей нашого сучасного світу.

Хто такий геній

Ну давайте почнемо по порядку, до того як стати генієм треба зрозуміти, хто ж такий насправді справжній геній. Насправді в сучасному світі, та й раніше геніями називали всіх людей які на порядок або навіть на кілька порядків перевищували рівень розвитку звичайної людини.

Причому це стосується будь-якого напрямку саморозвитку людини, будь то рівень інтелекту, будь то фізичні здібності, досягнення в музиці, малюванні, поезії, винахідництво, і навіть бізнесі, духовному розвитку і чим завгодно іншому.

Насправді, більша частина так би мовити, паранормармальних здібностей, також не дана від народження, і їх також з успіхом при бажанні можна розвинути до потрібного рівня за допомогою цієї техніки у саморозвитку практично немає меж.

Тобто, фактично для того щоб стати генієм досить значно перевершувати рівень розвитку звичайних середньостатистичних людей, і ось саме цього ми сьогодні і будемо вчитися. Звичайно ви можете справедливо заперечити що існують генії від народження, і ними просто неможливо стати просто фізично ними можна тільки народитися.

Геніями народжуються чи стають

Так це вже не секрет, дійсно генії від народження існують, але повірте в 99,9% випадків ставати ними не варто навіть маючи цю можливість.

По-перше, генії від народження, це люди з самого початку пошкодженим генетичним кодом, часто з якимись помітними фізичними вадами, і в кінцевому підсумку вони нездатні спочатку до різнобічного розвитку. Можливо у них є якесь вище призначення, або це просто жарт природи, прокляття, або навіть воля випадку.

Але за фактом генії від народження займаються все життя тільки однією справою, або навіть ще частіше не займаються нічим, вони практично завжди не щасливі, і до того ж через перекоси одностороннього розвитку вмирають дуже рано, часто навіть не доживши до 30 років.

Тому якщо у вас немає зябер і ви з дитинства не множите двадцятизначні числа вважайте вам пощастило, тепер ви можете добитися всього самостійно, і це буде набагато заслужений і корисніше.

Гаразд про щастя ми поговоримо окремо в статтях, хоча це також дуже важливий фактор, але запам'ятайте вже зараз: жоден сильний перекіс розвитку на щастя ніколи не приведе. Адже щастя це гармонія, а гармонія це різнобічний розвиток. Та й будь-який напрямок саморозвитку буде набагато результативніше якщо ви вже маєте багато знань в інших напрямках. А в бізнесі, це ще в кілька разів актуальніше.

справжній геній

А ось тепер в розмові про те, як стати генієм, згадайте справжніх гармонійних і різнобічно розвинених геніїв. Навіть самий надокучили і відомий всім Леонардо да Вінчі, заслужено отримав би в наш час цілу стопку нобелівських премій.

Подумайте тільки, як можна одночасно бути і геніальним лікарем свого часу, геніальним інженером, математиком, філософом, астрологом, художником, і ще багато багато іншого, що ми поки залишимо за кадром. І до речі кажучи напевно і непоганим бізнесменом, так як на свій маєток і десятки різноманітних експериментів, потрібні також і далеко не малі гроші.

А в сучасному світі цей обридлий вже всім матеріальний аспект ще більш актуальним, так як при наявності необмежених ресурсів ви можете розвиватися набагато швидше в будь сподобалася вам області. А є дуже багато напрямків діяльності, якою можна займатися тільки при наявності великих матеріальних засобів.

Так навіщо себе штучно обмежувати в саморозвитку, адже такий чудовий і різноманітний світ був створений спеціально для розширення спектра ваших потенційних можливостей, а не для того що б ви спеціально себе обмежували. Тому зараз матеріальна сфера одна з важливих сфер вашого життя, так би мовити благодатний грунт для вашого саморозвитку.

І в матеріальності немає нічого поганого, як про це думають багато людей, в дійсності навіть хороші лікарні, школи, і тому подібні заклади же хтось створює, і це явно не найгірші люди на землі. І вже тим більше для створення чогось свого більш глобального, ви просто не обійдетеся без грошей, навіть якщо наміри у вас найблагородніші.

Генієм може стати кожен

І що в результаті, ви ж не думаєте що Леонардо да Вінчі єдиний гармонійно розвинута і геніальна людина на планеті земля. Ви сподіваюся знаєте що велика частина як грецьких, так і римських філософів були одночасно і великими математиками, і лікарями, і інженерами, та й більш того нерідко при всьому, при цьому перемагали на олімпійських іграх.

Ну і звичайно ж цей список різнобічно розвинених геніальних людей можна продовжувати дуже довго, сотнями якщо не тисячами відомих і не дуже імен з історії людства. Так що говорити дійсно генієм може стати кожен хто піде за цим нехай і довгому, але дуже цікавому шляху.

Адже досить навіть згадати ще один вже більш банальний приклад сучасного актора, спортсмена, бізнесмена і далі за списком, Арнольда Шварцнегера.

Чи можна стати генієм

Думаєте йому просто одночасно бути багаторазовим містером Олімпія, найпопулярнішим актором, щасливим власником мережі ресторанів, автором популярних книг, політиком, і навіть губернатором цілого штату в Америці. Хоча і не так складно, адже йому все це по справжньому подобається.

Але якщо легко, то чому ж ви ще не стали хоча б одним з них, а він став все і відразу? Але ж явно все це реально можна встигнути за все за одне життя, і навіть набагато легше і швидше ніж він.

Звичайно ж щоб стати генієм вам знадобитися зробити ще багато багато кроків на своєму шляху самовдосконалення, але є і хороша новина. При бажанні ви можете стати і куди більш успішною людиною, керуючись дуже простою логікою або навіть алгоритмом практично всіх відомих геніїв в історії.

Ну гаразд, не буду довго мучити, і в наступній частині розповіді про те як стати генієм, я розповім вам вже практичні з екрети успіху великих людей , вашої геніальності і шляхи ваших майбутніх великих досягнень. Ну і звичайно, також читайте статті про те як стати мудрим , здоровим , багатим , як домогтися успіху , як стати лідером або навіть святим .

Ну а власне нічого тут свехестественного, а тим більше неможливого і немає, та й хто при наявності такої можливості швидкого розвитку відмовиться від неї?
Але якщо легко, то чому ж ви ще не стали хоча б одним з них, а він став все і відразу?