Реклама
Реклама
Реклама

Заробіток на кредитах в інтернеті

  1. Біржа кредитів Credit Webmoney
  2. Видача позик на Webmoney Debt
  3. Взаємне кредитування Webtransfer Finance

Зараз все частіше можна почути про можливості заробити в інтернеті Зараз все частіше можна почути про можливості заробити в інтернеті. Заробіток на кредитах в інтернеті - що ж це таке? Мільйони людей щодня беруть споживчі кредити в банках на різні потреби. Дохід банкам приносять відсотки, які нараховуються за період користування кредитними коштами. При цьому видаючи гроші, у вас обов'язково попросять купу паперів і документів, зобов'язують пред'явити поручителів, оформити в заставу майно або нерухомість.

Для людей, які проводять багато часу в інтернеті, існують нові можливості отримати кредит онлайн. Але найцікавіше в тому, що маючи вільні кошти на електронному гаманці, ви самі можете видавати кредити під відсотки і заробляти на цьому. Є кілька сервісів, що дозволяють заробляти видаючи кредити онлайн.

Біржа кредитів Credit Webmoney

Користувачі системи Webmoney мають можливість брати кредити або позичати свої гроші. Для цих цілей була створена біржа Credit Webmoney . Найбільш часто сервісом Webmoney користуються люди, які мають онлайн-бізнес, або ті, хто не хоче займатися паперовою тяганиною, оформляючи кредит в банку. Бажають отримати позику виставляють свої заявки на сайті, проходячи при цьому ряд перевірок. Система контролює терміни, на які видаються гроші, і своєчасне погашення цих коштів.


Займаючи гроші, ви самостійно визначаєте процентну ставку і терміни погашення кредиту. Відсотки на позику в онлайн кредитуванні набагато вище, ніж в банках. Пов'язано це з ризиком того, що кредит можуть вам не повернути.

Перед тим як позичити комусь свої кошти, ви особисто можете перевірити кредитну історію клієнта, його паспортні дані, контакти в соціальних мережах, e-mail, WMID, icq. Якщо кредитуєте велику суму, можете просити щось у заставу, наприклад, сайт позичальника. Схваливши деякі кандидатури, самі визначаєте, кому зможете довірити свої гроші.

Розібратися в особистості позичальника вам може допомогти webmoney атестат. Це посвідчення особи, що зберігає особисту інформацію про людину, завірене його підписом. Атестат підтверджує, що даний користувач реально існує. Чим вище рівень атестата, тим більше довіри викликає цей користувач. Подивитися це посвідчення ви можете на сайті центру атестації.

Біржа не пропускає анонімних користувачів. Гроші видаються тільки користувачам, зареєстрованим в системі більше півроку, з перевіреними паспортними даними. Програма автоматично зніме кошти з гаманця позичальників, якщо кредит не повернули в строк. Недобросовісним кредиторам система блокує атестат, доступ до гаманців, і всі, хто вступає на них гроші списує на погашення боргу.

Але все ризик є завжди. Існує велика кількість шахраїв, охочих нажитися. Тому варто дуже уважно перевірити, кому ви довіряєте свої гроші. Краще не давати в борг відразу велику суму. Розділивши її на частини, ви можете знизити ризики неповернення. Якщо гроші не поверне один з позичальників, ви заробите на інших. Згодом у вас з'являться постійні перевірені клієнти.

Вивести зароблені кошти, ви можете на карту, яка прив'язана до вашого рахунку на webmoney. Також можете здійснювати покупки і розплачуватися безпосередньо з вашого електронного гаманця.

Видача позик на Webmoney Debt

Є й інший сервіс - debt.webmoney.ru , Що дозволяє займатися мікрокредитуванням. Скористатися ним можуть всі учасники системи Webmoney Transfer. Користувач відкриває доступ до суми, яку готовий видати позику, людині, що викликає довіру. Кількістю людей, які висловили довіру позичальникові, визначається значення TL (рівень довіри). Людина, якій був відкритий ліміт довіри, може відразу скористатися грошима або тоді коли вони йому знадобляться. Може, і не скористатися зовсім, якщо не виникло такої необхідності. Користувач може взяти новий кредит, навіть якщо ще не погасили поточний, але в рамках обмеження ліміту довіри.


Видаючи кредит обов'язково потрібно вказати свої умови видачі позики: рівень атестата, терміни погашення, процентна ставка, рівень TL і BL. Система сама підбере і запропонує вам найбільш підходящі кандидатури. Користувач може самостійно перевіряти стан виданих кредитів.

У цій системі є можливість брати експрес-позики. Для цього ваш бізнес-рівень (BL) повинен бути не нижче 15, а рівень атестата формальний. Максимальна сума такої позики 300 WMZ.

Цікавим моментом Webmoney Debt є перекредитування. Якщо позичальникові не вистачає грошей для повернення боргу, він може взяти відсутню суму в іншого кредитора, який відкрив для нього ліміт довіри. Таким чином, боржник повністю погасить перший кредит, а знову взяті гроші буде повертати вже новому кредитору.

Якщо взяті в борг гроші не повернули в строк, вам допоможе боргової сервіс. З його допомогою гроші будуть повернуті в примусовому порядку, перетворивши кредит в боргове зобов'язання. Пізніше його можна продати на біржі боргів. Це дасть можливість отримати документи для стягнення грошей через суд.

Взаємне кредитування Webtransfer Finance

Ще один сервіс, який займається онлайн-кредитуванням - це Webtransfer Finance . Щоб почати заробляти необхідно, підтвердити реєстрацію в одній із соцмереж. Наприклад, Вконтакте, Одноклассники, Мой Мир, Facebook, Google+.

Потім підтвердити свою особу і номер телефону, пройти реєстрацію на сайті. Якщо ви бажаєте брати кредити, потрібно буде відсканувати свій паспорт. Щоб уникнути ризику використання ваших персональних даних шахраями, на сканах можна зробити напис: «Тільки для ідентифікації на Webtransfer Finance ». Дочекавшись схвалення, ви можете отримати кредит під відсоток на певний термін. Отримані кошти, ви зможете вивести або дати комусь в борг під більший відсоток.

Особливість заробітку в тому, що маючи на рахунку 100 $, ви можете взяти кредит ще на 100 $ під невеликий відсоток, і видати 200 $ позичальникові під більшу відсоткову ставку. Таким чином, ви заробите на кредитах набагато більше.


Виводити отримані гроші, ви можете на банківську карту, електронні гаманці або будь-які інші платіжні системи. Запрошуючи в систему партнерів, ви будете отримувати відсоток від їх прибутку, якщо вони вкладуть свої гроші.

Після реєстрації на рахунок вам покладуть 50 $ - це бонус. На них ви можете спробувати видати кредит і заробити свої перші гроші. Можете вносити на рахунок і особисті кошти. На сайті навіть є калькулятор, який допоможе вам розрахувати приблизні схеми вкладень коштів і кредитування.

Система страхує вас від ризику неповернення кредиту. Якщо гроші вам не повернули вчасно, гарантійний фонд кредитної мережі відшкодує ваші вкладення. Ризики користувачів зводяться до мінімуму.

Якщо самому не хочеться витрачати багато часу на пошук людей, можна відкрити свій кредитний автомат - це сервіс, який видає кредити автоматично. Але це зажадає додаткових вкладень. Далі, необхідно буде залучати людей. Врахуйте, конкуренція в цій сфері досить велика, так що доведеться попрацювати. На сьогоднішній день кредитування є вигідною фінансовою системою. Зважте всі плюси і мінуси, в інтернеті є маса можливостей заробляти видаючи кредити онлайн, не виходячи з дому.

Заробіток на кредитах в інтернеті - що ж це таке?