Реклама
Реклама
Реклама

Главная Новости

Як вибрати диспенсери для серветок?

Опубликовано: 07.11.2022

диспенсери для серветок

Диспенсери серветок та латексних рукавичок широко використовуються для запобігання намоканню та псуванню серветок. В окремих випадках у них можна встановлювати ще й латексні рукавички. Ці вироби часто встановлюються на горизонтальних поверхнях або міцно закріплюються на стіну. Вибрати варіант диспенсера для серветок можна тут https://solaris.com.ua/ за низькою вартістю і з високим рівнем якості,який пропонує магазин від найкращих брендових виробників.

Критерії виборів диспенсерів для паперових серветок

Їх багато, але слід акцентувати увагу на матеріалі виготовлення, який зустрічається в наступних видах:

  1. Сталь. На сьогодні такі диспенсери апріорі вважаються міцними та надійними. Часто для виготовлення таких виробів використовується нержавіюча або хромована сталь – все виглядає не лише стильно та дорого, але матеріал не зазнає корозійних впливів довгі роки.
  2. Пластик. На сьогодні пластикові диспенсери вважаються найбільш ходовими з двох причин – коштують недорого, не зазнають корозії та довго служать. Для місць з підвищеним рівнем вологості пластикові версії виявляться найоптимальнішим варіантом.
  3. Пластик та сталь. Дані види диспенсерів зустрічаються досить рідко, але поєднують у собі міцність, гарний зовнішній вигляд та здатність з легкістю витримувати корозійні впливи.

Чи коштують диспенсери для серветок?

Щодо України, то якщо зайти на спеціальний сайт, то будь-який покупець буде приємно здивований низькими цінами, які варіюються в межах 118-340 грн і будь-яке кафе чи їдальня зможуть купити оптом ці диспенсери за дійсно мінімальною вартістю!

диспенсери для серветок

Особливу увагу слід звертати на виробника. Бюджетні рішення часто виготовляються в Китаї, але якісніші вироби виробляються в Туреччині, але до лінійки дорогих і добротних виробів можна віднести диспенсери, виготовлені в Італії!

Важливо. Потрібно пам'ятати одне, що заощаджувати на диспенсерах у наш час не заведено. Вони піддаються щоденному навантаженню (люди постійно виймають із них паперові серветки!), і тому апріорі повинні відрізнятися не лише стильним зовнішнім виглядом та практичністю, а й котируватися міцністю. Якщо всі ці складові притаманні пропонованим диспенсерам, їх можна купувати для власних потреб і бути впевненим в одному – при щоденній експлуатації вони впевнено прослужать роки.

rss