Реклама
Реклама
Реклама

Дочка Кіркорова - його точна копія

(Казань, 28 листопада, «Татар-інформ»). 26 листопада біля Філіпа Кіркорова народилася довгоочікувана дочка . Про цю подію співак оголосив зі сцени церемонії «Золотий грамофон». Публіка, включаючи провідних премії, впали в ступор, а щасливий 44-річний батько не міг стримати сліз. (Казань, 28 листопада, «Татар-інформ»)
Сьогодні стали відомі нові подробиці про обставини народження дочки Філіпа Кіркорова .

«Вона - моя копія!» - не витримав і похвалився Кіркоров в Питере.

За розповідями щасливого тата, у дитини - карі очі і чорне волосся. А ось мати дитини - навпаки, блакитноока блондинка. Дитину співакові народила його давня подруга, яка кілька років тому переїхала жити з Росії в США. З Кіркоровим її пов'язують давні близькі стосунки.

Сам Філіп здивований чутками про те, що дитину, нібито йому народила сурогатна мати . «Я в стані завести дитину звичайним людським способом», - сміючись, пояснив Філіп.

Поки відомо, що народилася в американській клініці дівчинка на ім'я Вікторія (так назвав дочку Філіп) разом з мамою незабаром випишеться з пологового будинку і буде жити в шикарному особняку співака на березі океану в Маямі, пише «Експрес-газета».

Цей розкішний будинок в районі, де живуть багато голлівудських знаменитостей, Кіркоров придбав цього літа - спеціально для себе і дочки, народження якої очікував останні місяці. У вихованні маленької Віки поки братиме участь рідна тітка Філіпа - 66-річна Марі Кіркорова . У самій Марі немає дітей, і вона шалено щаслива, що тепер їй вдасться поняньчити внучку.

Сам Філіп відправиться в Америку, як тільки відпрацює давно заплановані концерти та новорічні зйомки. Вже зараз він бачив фото новонародженої, яке йому надіслали з Америки. Як кажуть, коли Філіп вперше глянув на личко своєї довгоочікуваної доньки, він не стримав сліз.
Дочка Кіркорова - його точна копія (фото)
Сердючка подарувала доньці Кіркорова залізницю (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.