Реклама
Реклама
Реклама

Що нового в банках: запис "на візи", виклик евакуатора і оплата палива зі смартфона

  1. Нові продукти: кредити, вклади і плата за візи
  2. Можливості для економії: знижки на картки і грошові перекази
  3. Що ще може банк: евакуювати машину і доставити букет в іншій країні
  4. Новини одним рядком

Нещодавно БПС-Сбербанк передав в дар Національній бібліотеці колекцію бізнес-літератури. Та й взагалі, можемо з упевненістю сказати: наші банки - це вже не тільки кредити і вклади, а й багато інших корисних «фішок». Чим ще порадували і здивували банки своїх клієнтів - в огляді FINANCE.TUT.BY.

Нові продукти: кредити, вклади і плата за візи

Нещодавно БПС-Сбербанк   передав   в дар Національній бібліотеці колекцію бізнес-літератури

Фото: www.dw.com

БТА Банк випустив новий кредитний продукт «Карта твоїх можливостей». Ліміт карти - 9500 рублів, випуск та обслуговування безкоштовні. Головні особливості: якщо покупки ви будете робити по безналу, ставка по кредиту складе всього 0,1%. Якщо ж знімете готівку - заплатите вже за ставкою 15,99% річних. Пільговий період по карті - 30 днів.

Для тих, хто хоче збирати, а не витрачати, Банк БелВЕБ пропонує придивитися до нового депозитним продуктом - вкладу «Персональний». Це відзивної депозит в доларах на термін 2 роки під ставку 1,5% (ставка плаваюча).

Якщо ж вас цікавлять короткі вклади, звертаємо увагу, що в Альфа-Банку вклад «Альфа-Профіт» тепер доступний і в доларах (2, 4, 6 і 9 місяців, ставка фіксована і залежить від терміну).

Як правило, за оформлення візи ми платимо готівкою. Банк ВТБ (Білорусь) спільно з візовим центром «ВіЕфЕС Бай» пропонує вносити ці платежі в відділенні банку, причому навіть у вихідний день. При оплаті можна вибрати і дату візиту до візового центру. Платежі приймаються для оформлення віз в Литву, Грецію, Данію, Хорватію, Естонію, Угорщину.

Скільки можна заробити, якщо довірити валюту банку на 2-3 роки. Огляд «довгих» вкладів

Можливості для економії: знижки на картки і грошові перекази

Фото: Вадим Заміровський, TUT.BY

До 16 жовтня під час відправлення миттєвого грошового переказу за системою Western Union в інтернет-банкінгу або інфокіосках Беларусбанк можна отримати знижку в 50%. Для цього потрібно ввести промокод WUSKIDKA. Правда, майте на увазі, що бонус не стосується перекладів, які будуть відправлені за тарифом «12 годин».

Банк «Рішення» до 31 серпня пропонує поміняти свій «пластик» на «золото». Клієнти будь-якого банку Білорусі можуть поміняти будь-яку свою картку на преміальну VISA Gold всього за половину її вартості, і більше ніяких платежів протягом 3 років! Але є умова: акція стосується тільки нових клієнтів банку.

Програма лояльності «Моцний карта» запустила акцію спільно з туристичною компанією ТОП-ТУР. При оплаті карткою можна отримати знижку в 5% на «гарячі» тури та авіаквитки (чартерні рейси за напрямками: Болгарія, Греція, Іспанія, Італія, Кіпр, Туреччина, Чорногорія). Акція триватиме до 1 жовтня.

Скільки коштує наблизити новосілля: вибираємо відповідний кредит на нерухомість

Що ще може банк: евакуювати машину і доставити букет в іншій країні

Фото: Ольга Шукайло, TUT.BY

Власники платіжних карток Беларусбанк і інших банків у разі необхідності можуть через мобільний додаток aisDrive викликати і оплатити службу допомоги на дорогах. Досить заповнити форму заявки всередині програми, після чого служба допомоги прибуде в призначене місце, при цьому користувач зможе відстежувати місце розташування машини служби евакуації на шляху до нього. Найближчим часом сервіс поповниться і іншими можливостями: наприклад, можна буде завести автомобіль в холод, зарядити розряджений акумулятор, доставити каністру з паливом або відремонтувати пошкоджену в дорозі покришку. Додаток для скачування доступно в Арр Store і Google Play.

Альфа Банк запустив новий консьєрж-сервіс, в якому можна цілодобово листуватися в чаті зі своїм помічником, щоб він виконав будь-яке доручення: організував доставку букета квітів у іншій країні, допоміг з отриманням візи, розповів про секретні і нетривіальні театральні постановки в незнайомому місті або виконав за вас рутинні справи.

Пріорбанк надав можливість власникам корпоративних карток Visa заправляти автомобілі на мережі АЗС А-100 без відвідування каси. Оплатити паливо можна зі смартфона, причому на рахунок повертається 1,2% від суми чека, розповіли в банку. Для оплати палива використовується мобільний додаток «Дзяк», до якого тепер можна прив'язати будь-яку корпоративну карту Приорбанк.

Новини одним рядком

  • Банк ВТБ (Білорусь) став партнером Альфа-Банку. В першу чергу для клієнтів це означає, що з 1 серпня вони зможуть знімати гроші в банкоматах безкоштовно.
  • Бєлгазпромбанку порадував своїх клієнтів тим, що тепер гроші на їх картки через ЕРІП можна зарахувати безкоштовно, крім того, змінився порядок нарахування кешбека.
  • Також через ЕРІП можна поповнювати КартаFUN від БПС-Ощадбанку. ще банк нагадує клієнтам, що з 6 серпня перестане працювати стара версія мобільного банку.

Звертаємо увагу, що огляд не носить рекламний характер і редакція включає в нього новини на свій розсуд.