Реклама
Реклама
Реклама

Нарколог на будинок в Тольятті: цілодобовий виклик нарколога

  1. Як надається допомога нашими фахівцями
  2. Виклик нарколога на будинок в Тольятті - коли без лікаря не обійтися

Переконати наркомана або алкоголіка звернутися в центр лікування залежності складно, адже повірити в свою хворобу багато хто відмовляється через острах зізнатися у власній неспроможності

Переконати наркомана або алкоголіка звернутися в центр лікування залежності складно, адже повірити в свою хворобу багато хто відмовляється через острах зізнатися у власній неспроможності. В цьому випадку нарколог на будинок стане кращим варіантом для зміни ситуації, прийняття залежним рішення, здатного кардинально змінити його життя.

Як надається допомога нашими фахівцями

Проведення детоксикації і установка крапельниці - перший етап протверезіння, який застосовується для виведення пацієнта із запою і зняття алкогольної інтоксикації. Лікар, запрошений на будинок, обстежує хворого на алкоголізм, з'ясовує особливості захворювання, історію вживання психоактивних препаратів. Після цього фахівець вирішує припустимо протверезіння на дому або слід відвезти залежного в клініку для надання екстреної медичної допомоги. Обидві послуги платні, проте надаються за максимально демократичною ціною з високою якістю сервісу.

Якщо вам потрібен виїзд лікаря додому, і ви зацікавлені в наданні кваліфікованої підтримки з боку психологів, аддіктологія і фахівців супутнього профілю, здзвонитеся з нашим консультантом. Принципи надання наркологічної допомоги лікарями «Приватної Наркології Одужання» прості і зрозумілі:

  • Цілодобовий виїзд фахівця додому під час вступу заявки.
  • Проведення попереднього обстеження із з'ясуванням анамнезу хворого.
  • Індивідуальний підбір схеми лікування, терапевтичних доз і комбінацій поєднання препаратів.
  • Використання делікатних методів протверезіння.
  • Дбайливе ставлення до залежного, повагу особистості людини, організація комфортного середовища для розміщення пацієнта.
  • Анонімне надання допомоги без внесення інформації в бази даних, що містять відомості про наркоманів і алкоголіків.

Можливий виклик нарколога на будинок навіть в тому випадку, коли на руках відсутній документ, що засвідчує особу, та поліс обов'язкового медичного страхування. Ми не відмовляємо в допомозі нікому з звернулися до нас людей, адже кожна хвилина може коштувати їм життя.

Виклик нарколога на будинок в Тольятті - коли без лікаря не обійтися

Понад 95% людей вживають спиртні напої, але алкоголіками стають лише одиниці. Це люди зі слабкою волею, нестабільною психікою, відсутністю внутрішнього стрижня, які легко піддаються впливу алкоголю і не мають сил для відмови від чергової чарки. Обов'язковий терміновий виклик лікаря, якщо ситуація приймає небезпечне становище:

  1. Залежний демонструє загострені психічні реакції: агресію, надмірну дратівливість, злість.
  2. Інтоксикація організму алкоголіка досягає піку. Колір шкіри змінюється, з'являється слабкість, виступає піт, проявляється непритомний стан, починається безперервна блювота, піднімається тиск.
  3. Хворий стає загрозою для оточуючих людей. Впадає на близьких, хоче заподіяти шкоду тим, хто знаходиться поруч.
  4. Обов'язковий виклик фахівця при спробах суїциду.

Викладіть по телефону симптоми, які змусили вас викликати лікаря. Доктор надасть безкоштовну консультацію до приїзду бригади, щоб ви точно розуміли, яка лінія поведінки допустима і найбільш ефективна. Якщо вам не вдається домовитися з алкоголіком або наркоманом про необхідність лікування, довіртеся лікаря. Грамотно розрахована бесіда стане відправною точкою в долі залежного. Хворий сам вирішить, що анонімний нарколог необхідний йому для повернення до нормального життя.

Відгуки про статтю 4,9 з 5 на основі 7 відгуків користувачів.