Реклама
Реклама
Реклама

Виставка новорічних поробок в дитячому садку

Алла Юріївна Котова
Виставка новорічних поробок в дитячому садку

Добрий день, шановні колеги-маамовци! Пропоную вашій увазі виставку новорічних виробів, спільна творчість батьків і дітей. За сформованою традицією проводиться вона на останньому тижні грудня, якраз в цей час проходять і новорічні ранки. Кожна група вибирає собі тему для виробів. Батькам нашої групи ми запропонували в цьому році зробити сніговиків, і назвали свої роботи "Парад сніговиків". Приємно було бачити, як творчо підійшли батьки до виготовлення виробів: сніговики були з пінопласту, ниток, в'язані, шиті з серветок, з дерева, з шкарпеток і крупи, пластикових стаканчиків і дуже багато інших. Дякуємо нашим батькам за небайдуже ставлення, сплачённость групи, спільну роботу сім'ї та дошкільного навчального закладу.

Дякуємо нашим батькам за небайдуже ставлення, сплачённость групи, спільну роботу сім'ї та дошкільного навчального закладу

А це роботи нашої групи.

А це роботи нашої групи

Дякую за увагу!

Публікації по темі:

Фотозвіт про виставку новорічних поробок «Виставка на диво: незвично і красиво»   Щороку в усіх дитячих садках традиційно проводяться виставки новорічних поробок дітей разом з батьками Фотозвіт про виставку новорічних поробок «Виставка на диво: незвично і красиво» Щороку в усіх дитячих садках традиційно проводяться виставки новорічних поробок дітей разом з батьками. Пропоную вам фотозвіт с.

Фотозвіт про виставку новорічних поробок «Зимова фантазія» (друга молодша група)   Зима - це саме чудове пору року Фотозвіт про виставку новорічних поробок «Зимова фантазія» (друга молодша група) Зима - це саме чудове пору року! Чудова вона і тим, що пробуджує дитячу і дорослу фантазію і уяву. Скоро настане самий.

Фотозвіт «Виставка новорічних поробок до нового року»   Скоро-скоро Новий рік Фотозвіт «Виставка новорічних поробок до нового року» Скоро-скоро Новий рік! Найказковіший і новорічне свято! Чекають його і дорослі і діти. Дитячі роботи, які беруть участь в конкурсі, відображають.

Фотозвіт новорічних вистав у дитсадку   Якщо запитаємо хоч хлопчика, хоч дівчинку, яке свято вони найбільше чекають Фотозвіт новорічних вистав у дитсадку Якщо запитаємо хоч хлопчика, хоч дівчинку, яке свято вони найбільше чекають! Кожен назве: день народження і Новий рік. Його чекають всі.

Фотозвіт про виставку новорічних сімейних виробів «Чарівні снеговички в гостях у дітей»   У МБДОУ Дитячий садок Яблунька с Фотозвіт про виставку новорічних сімейних виробів «Чарівні снеговички в гостях у дітей» У МБДОУ "Дитячий садок" Яблунька "с. Маленьке" пройшла чарівна і дуже цікава новорічна виставка сімейних виробів під назвою "Чарівні.

Виставка новорічних поробок (фотозвіт)   Перед Новим Роком в нашому саду проходила виставка новорічних поробок дітей та їх батьків Виставка новорічних поробок (фотозвіт) Перед Новим Роком в нашому саду проходила виставка новорічних поробок дітей та їх батьків. На виставку брали будь-які вироби, зроблені.

Виставка новорічних поробок «Чудо-валянок»   Чи не черевики, які не чобітки, але їх теж носять ніжки, У них ми бігаємо взимку, Вранці - в садок, днем ​​- додому Виставка новорічних поробок «Чудо-валянок» Чи не черевики, які не чобітки, але їх теж носять ніжки, У них ми бігаємо взимку, Вранці - в садок, днем ​​- додому. Запропонувала дітлахам і батькам.

Виставка новорічних поробок в нашому дитячому садку   З кожним днем ​​все ближче і ближче наближається до нас Новий рік, підготовка до цього свята в дитячому саду йде в самому розпалі Виставка новорічних поробок в нашому дитячому садку З кожним днем ​​все ближче і ближче наближається до нас Новий рік, підготовка до цього свята в дитячому саду йде в самому розпалі. Вже давно.

Виставка новорічних поробок «Зимова казка» Виставка новорічних поробок «Зимова казка». Фотозвіт У нашому дитячому садку вже стало доброю традицією напередодні Нового року організовувати виставку новорічних виробів, в якій активну участь.

Виставка виробів з природного матеріалу «Осінь золота» в дитячому садку (фотозвіт)   У жовтні в нашій групі був оголошений конкурс виробів з природного матеріалу Осінь золота Виставка виробів з природного матеріалу «Осінь золота» в дитячому садку (фотозвіт) У жовтні в нашій групі був оголошений конкурс виробів з природного матеріалу "Осінь золота". Батьки з великим задоволенням брали.