Реклама
Реклама
Реклама

Підсумки виставки «Ярмарок нерухомості» 2016

підсумки

VII спеціалізованої виставки

«Ярмарок нерухомості»

З 20 по 22 жовтня 2016 року в красноярському МВДЦ «Сибір» пройшла щорічна Ярмарок нерухомості, де презентували весь спектр можливостей для вигідної покупки, оренди та продажу житлової, комерційної нерухомості в Росії і за кордоном.

Проект став місцем зустрічі провідних забудовників і потенційних покупців на одному майданчику. Участь у виставці взяли 45 компаній з Росії, Чорногорії, Болгарії, Іспанії та В'єтнаму.

У число експонентів увійшли будівельні компанії «Петербурзька нерухомість» (Санкт-Петербург), «ЛСР Нерухомість» (Санкт-Петербург), «ЛенСпецСМУ» (Санкт-Петербург), забудовники Красноярська: «Арбан», «Сібагропромстрой», СМ «Сіті» , «Красноярськ-сіті», «МЄНТАЛ-ПЛЮС», «СібЛідер», «ЕкономЖілСтрой» та інші. Також у виставці брали участь кілька зарубіжних компаній: Bulgarian Properties (Болгарія), Neighbourgood (Іспанія), SENAT, Herceg-Novi, Montenegro (Чорногорія), VINESTATE (В'єтнам).

Для відвідувачів ярмарку учасники підготували ексклюзивні пропозиції, знижки та акції на покупку житла. Так, пройшла акція «100 КВАРТИР за спецціною», яка викликала великий інтерес у городян.

Крім того, всі дні працював майданчик «Стенд палаючих продажів», де запропонували суперзнижки на ексклюзивні об'єкти нерухомості. Відвідувачі змогли придбати квартири в нових житлових комплексах міста за зниженими цінами.

Відвідувачі змогли придбати квартири в нових житлових комплексах міста за зниженими цінами

Вже за доброю традицією відбулася серія відкритих презентацій «Галерея зарубіжної нерухомості». Тут красноярці були запропоновані варіанти нерухомості у В'єтнамі, Чорногорії, Іспанії та Болгарії за зниженою вартістю, з безпроцентними розстрочками і спеціальними знижками (до 40%). До слова, у гостей виставки великою популярністю користувалися нові напрямки - Чорногорія і В'єтнам.

Окремо на ярмарку було представлено розділ комерційної нерухомості: тут можна було вибрати торгові і офісні приміщення в сучасних бізнес-центрах і новобудовах.

Також всі дні на майданчику працювали представники 10 великих банків, які розповідали про актуальні варіантах іпотечних програм за зниженими ставками. За традицією на майданчику були представлені будь-які супутні послуги: продаж, оренда, інвестування та страхування - все, що потрібно для оформлення майна, реєстрації права власності та інших операцій з нерухомістю.

За традицією на майданчику були представлені будь-які супутні послуги: продаж, оренда, інвестування та страхування - все, що потрібно для оформлення майна, реєстрації права власності та інших операцій з нерухомістю

Крім цього, відбулися заходи для фахівців: семінар «Як заробляти шестизначний дохід на ринку нерухомості» (ведучий - бізнес-тренер Володимир Дімітріадіс, м.Москва), круглий стіл «Ріелтори» і засідання клубу власників комерційної нерухомості, а також пройшов семінар для населення «Житло для російської родини: як купити квартиру за 35 тисяч рублів за квадрат».

Ярмарок нерухомості працювала з 20 по 22 жовтня одночасно з XV міжрегіональним Форумом підприємництва Сибіру. За три дні заходу зібрали 9100 відвідувачів (згідно з даними електронних реєстраторів).

Організатор: ВК «Красноярська ярмарка».
Офіційна підтримка: Уряд Красноярського краю, адміністрація м Красноярська, Союз будівельників Красноярського краю, Красноярський союз ріелторів.

Відгуки учасників:

Людмила Комарова, директор Норильського представництва ЗАТ «Цун» (ЛенСпецСМУ, Санкт-Петербург): Людмила Комарова, директор Норильського представництва ЗАТ «Цун» (ЛенСпецСМУ, Санкт-Петербург):

- Ми приїхали на виставку, щоб підтвердити статус надійного забудовника і залучити нових покупців. З досвіду минулого року ми побачили, що зацікавленість в покупці житла в Санкт-Петербурзі і Москві є. Було так, що люди приходили прямо з виставки до нас і купували. Безсумнівно, є інтерес до нерухомості і в цьому році, хоча зараз стали купувати менше. Думаю, що ми будемо брати участь і в наступній виставці.

Сергій Крашевський, генеральний директор SENAT, Herceg-Novi, Montenegro (Чорногорія): Сергій Крашевський, генеральний директор SENAT, Herceg-Novi, Montenegro (Чорногорія):

- Ми вперше приїхали до Красноярська. Звичайно, були дуже «обережні» очікування від участі у виставці. Однак тут виявилося багато клієнтів, чого ми не припускали. Ми пропонуємо житло в Чорногорії - і як дачний варіант, і як варіант ПМЖ. До того ж, зараз на нашу нерухомість досить низькі ціни. Наступного року обов'язково приїдемо на виставку знову. Дякую організаторам за роботу, тут комфортно, порадувало все - починаючи від зустрічі і включаючи харчування. Та й відвідувачі тут дуже активні.

Наталія Пархоменко, представник компанії VINESTATE (В'єтнам): Наталія Пархоменко, представник компанії VINESTATE (В'єтнам):

- Ми приїхали до Красноярська перший раз. Наші головні цілі - знайти потенційних покупців. Ми пропонуємо житло і нерухомість для інвестування. Зазначу, що у красноярці інтерес до нас великий, набагато більше, ніж у західній частині Росії. Цікаво, що ціна квадратного метра у В'єтнамі приблизно така ж, як в Красноярську. Своєю участю у виставці ми задоволені, для нас це дуже цікавий досвід.

Лілія Мухамедшин, керівник представництва «ЛСР Нерухомість» в м Красноярську: Лілія Мухамедшин, керівник представництва «ЛСР Нерухомість» в м Красноярську:

- Ми беремо участь у виставці вже другий рік поспіль. З досвіду участі в минулому році, до нас приходили клієнти з ярмарки та купували нерухомість в Санкт-Петербурзі, Москві. Зараз, на жаль, у людей знизилася купівельна спроможність. Але ми на виставці збираємо контакти, хоч їх і менше, ніж в минулому році, але вони, безумовно, є. У наступному році ми обов'язково візьмемо участь в Ярмарку нерухомості.