Реклама
Реклама
Реклама

Планування квартир серії І155

  1. Перепланування квартир в будинках серії І-155
  2. ЯК УЗГОДИТИ ваше перепланування І СКІЛЬКИ ЦЕ КОШТУЄ?
  3. Технічні характеристики:

Будинки серії І155 (вежі) будуються в Балашисі в мікрорайоні 22 Планування вежі серії І155

Планування квартир в будинку серії І155, мікрорайон 22, корпус 14-16, секція 1. (з трикімнатної квартирою )

Будинки серії І-155 називають будинками-конструкторами. Планування рядної секції багатосекційного будинку.

Будинки серії І-155 називають будинками-конструкторами.

Будинки серії І-155 (вежі) будуються в Балашисі в мікрорайоні 22 Планування вежі серії І-155

Планування квартир в будинку серії І-155, мікрорайон 22, корпус 14-16, секція 1. (з трикімнатної квартирою)

Це означає, що з одних і тих же виробів збирають вдома самих різних конфігурацій і поверховості.
Збільшений крок несучих панелей-7,2 метра дає можливість здійснювати в квартирах будь планіровачние рішення.
Елементи серії І-155 дозволяють будувати як багатосекційні будинки , Так і вдома баштового типу.
У кожному під'їзді два ліфти: вантажний і пасажирський.
Стіни будинків баштового типу до 8-го поверху монолітні.
Технологія "багатоваріантного будинку" дозволяє створювати в баштах І-155 будь-який набір квартир, в тому числі і таких дефіцитних, як одно-і двокімнатні.
У цих будинках передбачені два вантажних і два пасажирських ліфта.
Висота стель в будинках І-155 -3 м.
Залежно від планування в квартирах є еркери.
Крім цього, у всіх квартирах - лоджії, засклені склопакетами.
У квартирах, починаючи з двокімнатних, влаштовуються два санвузли.
Будинки серії І155, єдині в панельному ряду, перевершують норми звукоізоляції.
Система безпеки включає в себе: сучасні системи димовидалення, протипожежні системи, на випадок евакуації існують перехідні балкони.
У будинках серії застосовується метод безрулонних покрівлі.
Зовнішні стіни-тришарові залізобетонні панелі.

Назва серії безпосередньо пов'язано зі «Будівельним управлінням 155» (СУ-155), яке і займається будівництвом даної типової серії будинків. Сучасна конструкція серії І-155 дозволяє формувати з однакових блоків абсолютно різні житлові будинки з різною поверховістю, різними плануваннями квартир і їх кількістю, кількістю під'їздів, включаючи будинки баштового типу, і різним зовнішнім виглядом.

Відмінності І-155 і І-155-Б2 можна простежити по фотографіях: І-155-Б2 зустрічається тільки в «спареному» варіанті:

Два будинки серії і-155 баштового типу (І-155-Б) в районі Нові Черемушки

І-155-Б2 на фото

На практиці, найчастіше, змінюють тільки колірне рішення будинків, будинку-вежі виходять дуже схожими один на одного. Серія І-155 включається в себе ціле сімейство «подсерий»: І-155 Б, І-155-Б2, і. У цій статті розглянуті дві: І-155-Б і І-155-Б2, щоб побачити інші - перейдіть по посиланнях.

Завдяки перерахованим вище особливостям виходить індивідуальне обличчя у кожного побудованого будинку. Внутрішні і зовнішні тришарові стіни житлового будинку - несучі, довжина панелей - 7.2 метра. Будинки відповідають сучасним теплоізоляційним і архітектурним вимогам, використовуються сучасні високоякісні теплоізоляційні матеріали. Так як всі внутрішні стіни несучі, перепланування можлива тільки після безпосереднього узгодження оной у відповідних інстанціях.

В житлових будинках серії І-155 встановлена ​​сучасна система опалення, що дозволяє регулювати поточну температуру в квартирі. Внутрішнє оздоблення НЕ проізводітся.Во всіх квартирах лоджії і балкони засклені, причому в віконні отвори встановлюються сучасні екологічно чисті склопакети в дерев'яних рамах з внутрішнім енергозберігаючим склом.

У деяких будинках сімейства І-155 застосовується технологія монолітного будівництва: перші вісім поверхів зводяться з монолітного залізобетону.

Планування серії І-155-Б:

Планування серії І-155-Б:


ОпісаніеКонструкція нової індивідуальної серії будинків І-155н дозволяє з одних і тих же виробів по одній і тій же конструктивній схемі збирати вдома різних конфігурацій, різної поверховості, з різними типами квартир. До складу серії входять 19 різних типів секцій, такі як: "кутові", "трилисник", Т-образні, "поворотні вставки" і т.д. За рахунок цього на будь-якій ділянці можливо отримати максимальний показник загальної площі. Різноманіття типів секцій дозволяє створити будь-який набір квартир площею від 50 до 120 кв. м.

РазработкаСерія розроблена Відділом Капітального Будівництва "СУ-155" в 2006 році.

ХарактерістікіНаружние стіни: тришарові стіни - 320-400 мм, одношарові - 160, 200 мм.
Внутрішні стіни: залізобетонні міжквартирні перегородки без утеплювача - 80 мм, 200 мм. Висота стель: 2,78 м. Теплотехнічні характеристики будинків серії І-155н відповідають найсучаснішим вимогам.

АрхітектураКвартіри з просторими кухнями, великими лоджіями. Балкони і лоджії засклені. У вікнах встановлюються склопакети ПВХ з підвищеною теплоізоляцією. Залежно від планування, в квартирах можуть бути еркери.

водопостачання
Система опалення та водопостачання в будинках серії І-155н централізована. У будинках встановлюється вдосконалена система опалення з терморегуляторами і поквартирною розводкою, що дозволяє прибрати стояки в кутах кімнат. Розведення теплоносія до батарей виготовлена з поліетилену.

КришаКровля в будинках серії І-155н плоска. Метод - безрулонних з влагоустойчивим полімерним покриттям.

Типовий набір Селищні квартири залежно від типу планування, в секції можуть бути розташовані 3 або 4 квартири.
Під'їзд Вхідна група оброблена мармуром і гранітом. Всі під'їзди будинків передбачають обов'язкову наявність незадимлюваних сходових кліток, в квартирах встановлені автоматичні теплові пожежні сповіщувачі, передбачений аварійний вихід на лоджію. Для інвалідів та маломобільних груп населення в під'їздах передбачено кілька варіантів відміток вхідних вестибюлів, що забезпечують доступ до будівлі без сходів і пандусів.

Поверховість і секції
Максимальна поверховість будинків серії І-155н - 25 поверхів. Максимальна кількість секцій - 8.

Ліфти У 12-17-поверхових корпусах: 1 вантажопасажирський і 1 пасажирський вантажопідйомністю 630 і 400 кг.
У 18-25-поверхових корпусах: 2 вантажопасажирських і 2 пасажирських вантажопідйомністю 630 і 400 кг.

ПроізводствоПроізводство будинків серії І-155н організовано на ВАТ "Домодедовский завод залізобетонних виробів" (Московська область, м Домодєдово).

Регіони строітельстваВ Москві будинку серії І-155н побудовані / будуються в Південному Бутово, Відрадному, Нагатіно-Садівники, Філі-Давидково.

У Московській області новобудови серії І-155н побудовані / будуються в Красногорську ( "Красногорье"), Балашисі ( "Балашиха-парк"), Люберцях ( "Червона гірка", "Люберецкий поля"), Одинцова ( "Нова Трехгорка").

На даний момент останні будинки серії І-155н також будуються в Нижньому Новгороді ( "Білий Місто")


Перепланування квартир в будинках серії І-155

Інженери Будівельної Компанії "Кіфа" здійснять роботи з перепланування квартир в панельних будинках серії І-155 (І-155мм; І-155Б; І-155н; І-155МК; І-155С). Ці роботи включають в себе: підготовку проектної документації, узгодження проекту в уповноважених органах і проведення ремонтно-будівельних робіт.
Коли перепланування Вашої квартири передбачає влаштування прорізів в несучих конструкціях, або демонтаж підвіконного блоку на лоджію, ми допоможемо отримати технічний висновок МосжілНІІпроект.

ЯК УЗГОДИТИ ваше перепланування І СКІЛЬКИ ЦЕ КОШТУЄ?

Перепланування та ремонт квартири в панельному будинку серії І-155н:

  • Підготовка технічного завдання на проектування та ремонтні роботи;
  • Розробка та узгодження проекту перепланування;
  • Отримання технічного висновку в МосжілНІІпроект;
  • Демонтаж підвіконного блоку на лоджію і пристрій портальних дверей Впро;
  • Пристрій дверного отвору в несучій панельної ж / б стіні (посилення і розрахунок несучої здатності передбачений проектом);
  • Заміна фасадного скління лоджії і утеплення лоджії;
  • Проведення будівельно-ремонтних робіт та монтаж інженерних систем.

Опис серії І-155

Будинки серії І-155 - розроблена 2000 року Відділом Капітального будівництва АТ "СУ-155", спільно з проектними організаціями ГІПРОН РАН, МНІІТЕП і Моспроект.
Архітектурною особливістю квартир є просторі кухні, засклені великі балкони і лоджії. Залежно від планування в квартирах є еркери.
Райони будівництва в Москві і МО: (Нагатіно-Садівники, Нагатінський Затон, Філі-Давидково), Одинцово (ЖК Нова Трехгорка), Красногорськ (ЖК Красногорье).
Райони будівництва в Санкт Петербурзі і ЛО: (Кам'янка і Нова Кам'янка, ЖК Срібне джерело і ЖК Срібні ключі, ЖК Яніно-Парк).
Модифікаціями серії І-155 є серії будинків: І-155мм; І-155Б; І-155н; І-155МК; І-155С і ін. Мають архітектурні, конструктивні, технічні та планувальні відмінності.

Технічні характеристики:

  • Тип будинку: панельний, кількість секцій І-155 від 2 до 8, І-155Б від 1 до 4, І-155н від 1 до 8;
  • Планувальне рішення: на поверсі квартир І-155 від 2 до 4, І-155Б від 5 до 8, І-155н від 3 до 4;
  • Поверховість: поверхів в будинках І-155 від 10 до 24, І-155Б від 15 до 24, І-155н від 15 до 25. Перший поверх може бути житловим і нежитловим;
  • Висота стель: І-155 і І-155Б 2,8 м, І-155н від 2,8 до 3 м;
  • Санвузли: роздільні, ванни: стандартні, довжиною 170 см;
  • Ліфти: в багатосекційних будинках : Пасажирський - 400 кг, і вантажопасажирський - 630 кг; в будинках баштового типу: 2 пасажирських - 400 кг і 2 вантажопасажирських - 630 кг;

ЯК УЗГОДИТИ ваше перепланування І СКІЛЬКИ ЦЕ КОШТУЄ?