Реклама
Реклама
Реклама

Новорічний «Сноб»

Проект «Сноб» 17 грудня анонсував вихід спеціального новорічного номера журналу, який задуманий як збори жіночих історій і доль, об'єднаних навколо особистості головної героїні Ренати Литвинової . Рената виступила не тільки як запрошений редактор номера, але і представила свою розповідь « Все про Венеру », А також розповіла про свою роль у виставі« Небезпечні зв'язки », який зараз готується в МХТ ім. Чехова. Разом з Сергієм Миколайовичем , Головним редактором журналу, вона вибирала теми і персонажів для цього зимового випуску.

Відтепер журнал «Сноб» виходитиме шість разів на рік як альманах - збірник літературно-художніх творів, об'єднаний навколо ключового персонажа. «Кожен номер стане ще привабливішим, буде більше спецпроектів, - говорить Марина Геворкян , Генеральний директор "Сноб медіа". - "Сноб" залишається в тренді, адже книга-журнал - це скоріше тенденція, данина часу, і багато успішних товсті журнали в Європі і Америці стають культовими альманахами. Ми вже кілька років випускаємо книги по слідах наших товстих літературних номерів і не збираємося на цьому зупинятися, адже якісний контент в сьогоднішній ситуації мало хто може собі дозволити ».

Новорічний випуск журналу «Сноб» продовжує серію тематичних літературних номерів, які стали візитною карткою проекту «Сноб» - «Все про мого батька», «Все про Єву», «Червона стріла», «1002-я ніч» і «Все про мій будинок ». За мотивами цих номерів проект традиційно випускає однойменні книги, які стають бестселерами.

За задумом творців грудневого номера журналу «Сноб», тексти повинні прочитуватися не просто як документальна або художня проза, а як якийсь інфороман.

Розповідь головного редактора журналу Сергія Миколайовича про новий номер читайте тут .