Реклама
Реклама
Реклама

Виписка з ЕГРН, Замовити виписку з ЕГРН онлайн через Росреестр на Працею РФ

  1. Що дає виписка з ЕГРН
  2. Виписка з Росреестра
  3. Як отримати виписку з ЕГРН

Замовити виписку з ЕГРН дуже просто і для цього вам не будуть потрібні спеціальні знання або документи. Просто дотримуйтесь простим інструкціям описаним нижче і самі переконаєтеся як це просто.

Отримайте офіційні дані Росреестра всього за 10 хвилин.

Отримайте офіційні дані Росреестра всього за 10 хвилин

Що дає виписка з ЕГРН

ЕГРН - Єдиний державний реєстр нерухомості, в офіційних документах трактується як звід достовірних відомостей про врахований нерухоме майно, про зареєстровані права на нього, підставах їх виникнення, правовласників, а також інші відомості.

Як відомо, до 1 січня 2017 року таку виписка ЕГРН називалася випискою з ЕГРП. Хоча назва і змінилося, але суть залишилася такою ж, це як і раніше дуже важливий і необхідний документ при будь-якій угоді з нерухомістю, будь то оренда житла або тим більше його покупка / продаж.

Виписка з Росреестра

  • Допоможе вам дізнатися, хто і з якого періоду є власником об'єкта нерухомості, скільки власників у нерухомості, а також коли було зареєстровано право власності.

  • Показує, чи знаходиться об'єкт нерухомості в заставі, наприклад в заставі банку. Відомості про наявність арештів об'єкта нерухомості, якщо такі є, ким і коли вони були накладені, інформацію про судові справи щодо об'єкта нерухомості.

Це далеко не повний перелік того, чим може бути корисний цей документ. Наш юрист надав вичерпну інформацію, з якої ви можете ознайомитися в цій статті нашого блогу: Не дай себе обдурити або навіщо потрібна виписка з ЕГРН

Як отримати виписку з ЕГРН

Один зі способів отримати виписку онлайн це заповнити заявку на офіційному сайті Росреестра , Однак варто врахувати, що стоімоть такої послуги там зараз становить близько 250 рублів, а термін виконання від 1-2 робочих днів.

Ті, кому виписка потрібна терміново часто звертаються до численних посередників, переплачуючи як правило близько 300-400 рублів за одну виписку.

На нашому сайті ви можете отримати оригінальну виписку з Росреестра в електронному вигляді. Для цього вам буде потрібно всього лише повна адреса об'єкта нерухомості або його кадастровий номер.

Вартість такого витягу у нас складе 199 рублів, а термін виконання порядку 7-10 хвилин.

Ви платите тільки за готовий результат, який Вас влаштує, ми не беремо передоплату і інші види попередніх платежів.

Ми працюємо безпосередньо з офіційною базою Росреестр без посередників і використовуємо тільки актуальні дані.

Остерігайтеся шахраїв!


Зразок виписки з ЕГРН