Реклама
Реклама
Реклама

Опис діяльності компанії "Благовіст" у регіонах

Залишилися в минулому часи, коли відвідування Бюро технічної інвентаризації та болісне очікування приходу співробітника БТІ були обов'язковими етапами на шляху до державної реєстрації об'єкта нерухомості Залишилися в минулому часи, коли відвідування Бюро технічної інвентаризації та болісне очікування приходу співробітника БТІ були обов'язковими етапами на шляху до державної реєстрації об'єкта нерухомості. Нині чинний федеральний закон №221-ФЗ «Про державний кадастр нерухомості» дозволяє кадастровим інженерам здійснювати кадастрову діяльність самостійно як індивідуальний підприємець або у складі спеціалізованої установи. Однак для отримання статусу кваліфікованого кадастрового інженера профільної освіти недостатньо, необхідний діючий атестат і реєстрація в Державному реєстрі кадастрових інженерів (на сайті Федеральної служби державної реєстрації, кадастру і картографії - Росеестра - можна скачати актуальну версію реєстру кадастрових інженерів РФ в форматі .exl). Тільки такий фахівець вважається правомочним завіряти межовий план , технічний план або акт обстеження , Підпис іншої особи відповідно до п. 7 ст. 27 №221-ФЗ послужить підставою для відмови в здійсненні кадастрового обліку.

Кваліфікаційні атестати видаються органами виконавчої влади суб'єктів Російської Федерації. Наприклад, кадастрові інженери фірми «Благовіст» атестувалися департаментом міського майна м Москви.

Кадастрова компанія «Благовіст» рада співпраці та з фізособами, і з великими забудовниками Москви і Підмосков'я. Ми підготуємо будь-який документ або повний пакет документації, необхідної для кадастрового обліку, або візьмемо на себе доведення процедури взаємодії з органами Росреестра до логічного завершення - клієнтові залишиться тільки розписатися в отриманні готової кадастрової виписки. Крім того, ми складаємо проекти межування земельних ділянок, проводимо землевпорядні, топографічні, геодезичні роботи, надаємо агентські послуги.

Робота від імені юридичної особи - компанії «Благовіст» - дає кожному з наших співробітників певний адміністративний ресурс, а великий особистий досвід гарантує грамотне і делікатне дозвіл складних питань і делікатних ситуацій, які нерідко виникають у зв'язку з визначеннями власності на землю та іншу нерухомість.

З вартістю послуг кадастрових інженерів можна ознайомитися на нашому сайті, уточнити по телефону 8-926-204-97-62 або електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. У вас повинен бути включений JavaScript для перегляду. , Остаточна ціна буде зафіксована в договорі підряду.