Реклама
Реклама
Реклама

Контактор Автоматичні вимикачі АВ2М20СВ-55-43 видвіж. з е / м приводом

  1. АВ2М20СВ-55-43 видвіж. з е / м приводом

Головна / Каталог / Силові автоматичні вимикачі / Автоматичні вимикачі АВ2М

АВ2М20СВ-55-43 видвіж. з е / м приводом

Артикул:

Чи не поставляється Чи не поставляється





Вимикачі АВ2М призначені для проведення струму в нормальному режимі і відключення струму при коротких замиканнях і перевантаженнях, а також для нечастих (до 10 разів на добу) оперативних включень і відключень електричних ланцюгів, причому вимикачі на номінальний струм до 1000 А допускають включення асинхронних електродвигунів з короткозамкненим ротором, якщо їх пускові характеристики відповідають захисним характеристика вимикача.

Забезпечують повну взаємозамінність з вимикачами застарілої серії АВМ без додаткових витрат.

переваги:

  • серія розрахована на номінальні струми до 2000А;
  • розроблена на базі вимикачів ВА50-41, ВА50-43 і забезпечує повну взаємозамінність з вимикачами застарілої серії АВМ без додаткових витрат;
  • при експлуатації передбачена можливість регулювання номінального струму (від 0,4 до 1 номінального струму з кроком 10%);
  • вимикачі даної серії мають поліпшені ізоляційні властивості;
  • час горіння електричної дуги при відключенні струмів короткого замикання в 4 рази менше в порівнянні з застарілими вимикачами серії АВМ.



..

Номінальний струм розчеплювача In, А: 1500 Кількість полюсів, Р: 3 Гранична відключає здатність, Icu, кА: 35

  • Як вибрати правильний автоматичний вимикач.
  • Автоматичний вимикач - це електромеханічний пристрій, яке виконує функції комутації (включення-відключення) і захисту певної ділянки електричного кола. Захист виконується відключенням ділянки, що захищається ланцюга.
  • Силові автоматичні вимикачі
  • Більшість електромереж, що функціонують на сьогоднішній день в Росії, відчувають величезні навантаження і працюють, що називається, на межі своїх можливостей. Справа в тому, що вони проектувалися і створювалися в ті часи, коли навіть припустити було складно, що до них буде підключатися таку кількість різних пристроїв, починаючи від потужного промислового обладнання і закінчуючи безліччю побутових електроприладів. Для того щоб в разі виникнення перевантажень уникнути аварій, що можуть призвести дуже серйозними наслідками, використовуються силові автоматичні вимикачі.