Реклама
Реклама
Реклама

Чим краще пральки з вертикальним загрузкой®

  1. Переваги вертикальних машин
  2. Недоліки вертикальних машин

Сучасним господаркам важко уявити своє життя без пральної машини

Сучасним господаркам важко уявити своє життя без пральної машини. Ще пару десятків років назад, в нашій країні, можна було тільки мріяти про машинці, яка робить всю роботу за вас. Негайно така машинка-автомат є майже в кожній родині. На ринку представлені різноманітні моделі пральних машин різних розмірів і функціоналу. У статті розглянемо такий вид стиралок - як вертикальні.

Переваги вертикальних машин

Переваги вертикальних машин

Найбільший плюс пральних машин вертикального типу - їх компактність. Якщо у вашому розпорядженні мінімум місця, то цей варіант саме для вас. Існує думка, що за рахунок подвійного кріплення барабана, такі машини мають меншу вібрацію в процесі роботи. Дуже часто виникають ситуації, коли прання вже запущена, а ви знаходите річ, яку ну дуже потрібно випрати, а запускати машинку заради однієї речі - не розумно. У такій машинці це зробити дуже просто. Досить тільки поставити прання на паузу, відкрити кришку, додати потрібні речі, закрити і відновити роботу. Чого в машинці з фронтальним не зробиш.

Чого в машинці з фронтальним не зробиш

Ще одним приємним моментом є те, що вам не потрібно нахилятися, щоб забрати прання з машинки. Якщо в сім'ї є дитина - не варто переживати, що він щось «напрограммірует», так як панель управління вертикальних машинок знаходиться на верху і малюкові не вдасться до неї дістатися. Якщо раптом трапиться неприємність і машинка вийде з ладу вам не потрібно годинами чекати майстра, а можна самостійно дістати речі з машинки.

Недоліки вертикальних машин

Через особливості конструкції вертикальних пральних машин вам не вдасться зберігати кошти для прання та інші дрібниці на її поверхні Через особливості конструкції вертикальних пральних машин вам не вдасться зберігати кошти для прання та інші дрібниці на її поверхні. А кожен раз переставляти буде вкрай незручно. Люк в таких моделях кілька вже, тому щоб завантажити об'ємні речі, такі як ковдру наприклад, доведеться трохи попрацювати. І встройке, такі машинки, також не підлягають. Такі моделі не можуть похвалитися багатим дизайном і великим вибором моделей. Якщо порівняти дві схожі за функціоналом пральні машини з фронтальним або вертикальним завантаженням, то остання буде трохи дорожче.

З огляду на всі плюси і мінуси подумайте, які критерії вибору для вас в пріоритеті. Ми б рекомендували вам в першу чергу визначити місце де буде розташована пральна машина, а так само максимальне завантаження для прання. Виходячи з цього буде простіше орієнтуватися у виборі.