Реклама
Реклама
Реклама

Огляд цін на квартири в новобудовах в передмісті Києва на 24 січня 2017 року

До Нового року багато забудовників активно пропонували знижки і різні подарунки та бонуси для потенційних покупців. Зазвичай січень і лютий є «сплячими» місяцями на ринку нерухомості - це стосується як новобудов, так і продажу-купівлі житла на вторинному ринку.

ЖК Чайка (Києво-Святошинський район) ЖК Чайка (Києво-Святошинський район)

Розглянемо передмістя і блізлежайшіе. На поточний момент вже побудовано і здано для проживання двадцять дев'ять житлових будинків. Поверховість від 4 до 15 поверхів. Як відзначають мешканці, перевагою є охорона території, а це в свою чергу безпеку дітей. Тут створені комфортні умови для проживання молодих сімей. Чисте повітря, велика кількість зелених насаджень, охорона житлового комплексу 24 години на добу. Ціни на однокімнатні квартири від шістнадцяти тисяч за квадратний метр, площа 1-кімнатних від 40 до 47 кв.м. Ціни на трикімнатні від 15, 5 тисяч гривень. Цей ЖК вибирають люди, які цінують безпеку і комфорт.

Новобудови Ірпінь

В Ірпені за станом на 24 січня зводилося 83 новобудови. Хоча поверховість будинків в Ірпені значно відрізняється від столичної, зазвичай це від п'яти до десяти поверхів, бувають деякі комплекси досягають шістнадцяти поверхів.

Ціни на новобудови тут невисокі. Приблизно четверта частина житла, що будується коштує від 8,5 до 10 тисяч гривень за один квадратний метр. Здача будинків в експлуатацію в 3-4 кварталі 2017 року.

Велика частина новобудов - близько 60% реалізується за ціною від 10 до 16 тисяч гривень. У середньому однокімнатна квартира площею 35,5 кв.м коштує 497 тисяч гривень.

Найдорожчі квартири в клубних будинках. Хоча і тут ціна не така висока в порівнянні з цінами київських новобудов - від 18 до 20 тисяч гривень за квадратний метр. Це ціни на вже побудовані будинки, а деякі навіть з ремонтом.

Бориспіль

У Борисполі в січні 2017 року продавалися квартири в двадцяти трьох об'єктах, які можна віднести до новобудов. Ціни від 8 800 гривень до 19 550 гривень. Основна маса квартир в межах 10-12 тисяч гривень. Реалізуються квартири у вже введених в експлуатацію будинках.

Бровари

У Броварах реалізується 13 квартир в новобудовах які ще зводяться або вже введених в експлуатацію. Мінімальна ціна від 8500 грн / кв.м в ЖК «Сімейний квартал» до 19 690 грн в ЖК Атлантіс.

Вишневе

Тут також будується і продається велика кількість квартир в новобудовах будинках - 83 об'єкти. Ціни середні по Київській області від 9 тисяч до 12 тисяч гривень.