Реклама
Реклама
Реклама

Відгуки: акушер-гінеколог Хасхачіх Дмитро Анатолійович; Дніпропетровськ

Перегляди: 11696

Популярність: 0

Відгуки: +16 / -0

Подяки: 0

Репутація: 0

Рейтинг: 595

Місце: Дніпропетровська область, Дніпропетровськ

Адреса: 9 міська клінічна лікарня, 2 робоча лікарня

Моб .: +380504530055

E-mail: [email protected]

Асистент кафедри акушерства і гінекології Дніпропетровської медичної академії, кандидат медичних наук, лікар акушер-гінеколог вищої категорії. Стаж роботи 18 років.

Інна (29-06-2017)

Дмитро Анатолійович - лікар від Бога. Добрий, уважний, турботливий. З прекрасним ставленням до паціенткам.Всегда відповість на всі питання. Що не маловажно вміє заспокоїти і не дасть запанікувати. Кожному раджу народжувати у нього. Не пошкодуєте!!

ЮЛІЯ (07-12-2016)

Чудовий лікар !! Дуже вдячна йому за нашу донечку, яка з'явилася на світ 12.05.16. Як людина-добрий, уважний і з почуттям гумору, що дуже допомагає впорається в цьому не легкій праці. Були серйозні проблеми зі здоров'я, що віщувало кесарів, а він з почуттям відповідальності сказав, що буду народжувати сама, що ми з усім справимося. Так і вийшло, слово своє здержал, спасибі йому за це величезне !! Тому всім раджу Дмитра Анатолійовича !!!!

Тетяна (21-11-2016)

Народжувала у ДА 4 листопада 2016. Народився чудовий синок. Завдяки ТАК і профі з його команди відчувала себе не як в лікарні, а як на святі, та це й було свято - День Народження нашого синочка. Дуже комфортна бстановка. ТАК дл приїзду чоловіка навіть масажував мені спинку))) В загальному, рекомендую цього супер-лікаря

Світлана (15-09-2016)

Дмитро Анатолійович-супер лікар !!!! Почати потрібно з першої зустрічі. З першої хвилини розташував до себе почуттям гумору, якийсь простотою, посмішкою і теплотою! На той момент ми з чоловіком тільки думали, у кого народжувати, але після знайомства ніяких сумнівів не залишилося! Народжувала 23-го августа 2016 года.Роди первие.Схваткі почалися 22-го в 5 ранку, розкриття все не було! Коли приїхали з чоловіком в пологовий будинок Дмитра Анатолійовича не було, але весь цей час були з ним завжди на зв'язку, як і що йде. Коли ввечері він приїхав, мені здавалося, що від радості я навіть пику швидше!))) Ось такою енергетикою володіє ця людина. Зробив все дуже розумно, пологи пройшли добре, команда у Дмитра Анатолійовича - класс !!! Тетяна Миколаївна, Олена Вікторівна, Євгенія! Жарти були присутні навіть в пологовому залі !! Залишилася задоволена! Рекомендую! Спасибі Вам величезне за мого синочка !!!!!! здоров'я всім Вам і вдячних пацієнтів !!!

Оксана (18-02-2016)

Чудовий лікар, чудові дівчинки-акушерки з ним працюють. Пологи були в січня 2016, була з чоловіком. Д.А. - уважний, терплячий і дуже позитивний, що важливо в такій нелегкій справі, як пологи. Все відмінно)

Вікторія (15-12-2015)

Народжувала у Дмитра Анатолійовича 2.12.15! Дуже хороший фахівець! Дуже важливий, уважний, усміхнений! Професіонал своєї справи. Народила здорову дівчинку 4 кг без разривов.Девочкі, дуже рекомендую !!! Залишилася дуже задоволена!

гоголівська анастасія (07-06-2015)

Народжувала в грудні 2014. Сама медик і знаю що й до чого. Лікар він прекрасний. Спасибі за те, що допоміг самій народити дочку без кесаревого, хоч і в тазовому. Дочка здорова і радує нас. Професіонал, турботливий і ввічливий. Якби ми мали всі такі в медицині - ми б були найщасливішими і здоровими.

Марина Апостол (14-05-2015)

Лікар від Бога, спасибі велике за здорового хлопчика! Ставлення до мене було ідеальне до пологів, під час.Я після пологів! Всім хто не може визначитися з вибором лікаря настійно рекомендую!

Анна (14-05-2015)

Хочу сказати слова подяки, за прекрасно проведену операцію і допомогу появи на світ нашого довгоочікуваного синочка (24.04.15), Професіоналові своєї справи Хасхачіху Дмитру Анатолійовичу! Дуже делікатний, тактовний, уважний і розуміючий ЛІКАР, який завжди виділить час на питання і пояснить доступною і зрозумілою мовою. Більш компетентного гінеколога в Дніпропетровську немає. Дуже задоволена, що потрапила саме до Дмитру Анатолійовичу, всім раджу. Окремо хочу подякувати медперсонал лікарні, таке уважне, дружнє і позитивне ставлення до пацієнтів, в наш час зустрічається рідко! Здоров'я Їм і побільше таких же медиків нашій країні!

Віка (19-03-2015)

Спеціаліст вищої категорії! Досвідчений і висококваліфікований! Як людина - дуже уважний, добрий, чуйний і турботливий! Рекомендую всім без сумніву!

Надія (16-03-2015)

лікар прелесть! дуже приємний як людина і добре знає свою справу!

Наташа (30-12-2014)

Приголомшливий ЛІКАР! Спокійний, врівноважений, ніжний, справжній профессіонал.Девочкі, терміново всім вагітніти і народжувати тільки у Хасхачіха Дмитра Анатолійовича!))) Дякую Вам, Дмитре Анатолійовичу, за мене і мою донечку Оленку 12.12.2014г. !!!!

Катя (20-09-2014)

Прекрасний лікар !!! Народжувала другу дитину у нього. І з цього було з чим порівнювати. Пологи пройшли відмінно, легко. Рекомендую всім. Не пошкодуєте!

Карина (13-09-2014)

Прекрасний фахівець, Професіонал з великої літери. Майбутні мами, рекомендую Вам цього Фахівця! Брав у мене пологи два рази, допоміг з'явитися на світ двом чарівним доцям - в 2008 і 2014 роках. Так що, як то кажуть, перевірено часом!
Наполегливо рекомендую!!!

Анастасія (23-08-2014)

Дуже хороший лікар !!!

Жанна (12-08-2014)

Дуже високо кваліфікований лікар, знає свою роботу, впевнено впорався зі складною ситуацією без наслідків для дитини і мами. Рекомендую матусям, хто збирається народжувати. До того ж, дуже приємний і уважний.

Адміністрація порталу просить уникати образ і текстів рекламного
характеру. Відгуки модеруються.

Медицина Тімпанометр і прилади діагностики

У медицині не перший рік використовуються прилади, для уточнення діагностичного процесу. До них відносяться і такі апарати, як синускан, тімпанометр, сінускоп. Серед цих приладів схожими між собою є синускан і сінускоп. Обидва ці прилади працюють

Медицина Дерматолог, кардіолог, уролог та інші ...

Відвідування державної поліклініки більше нагадує «ходіння по муках». Все більше пацієнтів звертаються до приватних лікарів. Тут забезпечено і більш уважне ставлення, і відсутність великих черг, і лікарі практично завжди високої кваліфікації.

Медицина Діяльність діагностичного центру урології

Відомо, що діагностичний центр урології, займається тим, що допомагає діагностувати, а також лікувати багато видів урологічних захворювань різного ступеня складності. У таких установах, використовується абсолютно нове обладнання