Реклама
Реклама
Реклама

Привітання з Днем Народження: дитячий день народження в східному стилі

Діти - це найдорожче з усього і всіх, що є в нашому житті, а тому ми намагаємося радувати їх при будь-якому зручному випадку, організовуючи щось, вигадуючи, як-то орігінальнічая, щоб дитинство запам'яталося цим майбутнім дорослим як найкращий час

Діти - це найдорожче з усього і всіх, що є в нашому житті, а тому ми намагаємося радувати їх при будь-якому зручному випадку, організовуючи щось, вигадуючи, як-то орігінальнічая, щоб дитинство запам'яталося цим майбутнім дорослим як найкращий час. І ось, коли ідеї вже скінчилися, ми звертаємося до мережі інтернет. Вітання з днем ​​народження http://pozdravleniya.com.ru , Які поширені тут можуть урізноманітнити будь-яке свято, змусивши посміятися і порадіти всю численну компанію, яка зібралася для святкування цієї пам'ятної для дитини торжества. А щоб свято вийшло не тільки веселим, але ще і цікавим, пропонуємо Вам організувати його в китайському стилі.

Таке свято вийде яскравим і подія неодмінно запам'ятається навіть наймолодшому учасникові. Оптимальний даний сценарію для святкування дня народження дитини, якій від 6 до 10 років. Як всі ми прекрасно знаємо, жоден справжнє свято в Китаї не обходиться без декору, в якому неодмінно є дракони і ліхтарики. Драконів можна як зробити з паперу та дроту (якщо є час і творчий запал), так і просто купити на ринку або в супермаркеті. Оскільки східна тематика тепер досить популярна, з цим проблем не буде. Китайські ліхтарики так само можна зробити або придбати. Якщо обважувати будинок папером не хочеться, зробіть круглі ліхтарики з вовняних ниток.

Тепер про сам сценарії. Неодмінно організуйте урочиста хода - без цього свято не буде по-справжньому китайським! Привітання з Днем Народження прикольні http://pozdravleniya.com.ru/dir/s_dnem_rozhdenija_prikolnye/1 можна вибрати заздалегідь і організувати їх читання у вигляді лотереї: листочок з поздоровленням вибирається навмання і зачитується вголос щасливчиком. Конкурси можете вибрати самі звичайні, оскільки китайці розважаються так само інтелектуально і весело, як і ми самі. Постарайтеся перемішати фізичну активність з розумовою так, щоб діти не дуже сильно напружувалися і втомилися швидко. Найактивніших неодмінно слід заохотити ... зробіть для них бонсай з цукерок і встановіть його на самому видному місці, дозволяючи підійти до нього і взяти частування тільки тим, хто «заслужив» цього. Однак не слід забувати про те, що це діти - діти дуже вразливі і можуть почати турбуватися через те, що вся увага дістається комусь одному. Знайдіть те, в чому хороший кожна дитина і однаково похваліть кожного.

Особливу увагу приділіть частування. Навіть якщо це буде звичайний салат (який кращий, оскільки неправильно приготовлена ​​їжа китайської кухні може стати справжньою проблемою для здоров'я дітей), прикрасьте його так, щоб на столі було буйство фарб.