Реклама
Реклама
Реклама

ЖК "LIFE Митинському Ecopark" від забудовника ГК Піонер в Москві: огляд житлового комплексу, ціни на квартири, відгуки

  1. Про Комплекс
  2. хто будує
  3. як добиратися
  4. Що і як можна купити
  5. Інфраструктура та благоустрій
  6. Про район
  7. Екологія
  8. Проблеми і чутки
  9. підводимо підсумки
  10. плюси

Коли наш проект був ще зовсім зеленим, ми робили огляд на ЖК "LIFE Ботанічний сад", і вже тоді зрозуміли, що "Піонер" створює справді вартісні проекти, ось тільки доторкнутися до прекрасного і розглядати об'єкт ближче нам не вдалося. Але ми виправили ситуацію, познайомилися з представниками компанії і дізналися всі деталі будівництва в комплексі "LIFE Митинському Ecopark".

Коли мене розбудив голос з динаміків "станція Мітіно, наступна станція Пятницкое шосе", я схопила рюкзак і вискочила з вагона. Ох вже ця синя гілка, де від кільцевої їхати цілих 40 хвилин, можна навіть додивитися пару снів в дорозі. По дорозі до комплексу я сподівалася, що моє ранкове подорож варта того, щоб розглянути в деталях кольорові багатоповерхівки від "Піонера".

Про Комплекс

ЖК "LIFE Митинському Ecopark" по суті є продовженням комплексу РК "LIFE Митинському", який знаходиться прямо по сусідству з боку станції метро і складається з трьох заселених оранжево-сіро-білих корпусів. "LIFE Митинському Ecopark" - це ще три монолітних корпусу один з яких на генплані розділений на дві частини для зручності в продажу. Корпус 1 зданий і заселений в липні 2016, корпус 1Б почав заселятися в грудня 2016, а корпус 2 зовсім новачок, мешканці отримали свої ключі на початку цього року. Корпус 3 Зараз на ранньому етапі будівництва, зводяться стіни першого поверху, але представники забудовника запевняють, що в кінці 2017 він буде зданий комісії. Всі корпуси висотою в 25 поверхів, зовні у них яскравий вентильований фасад з помаранчевими, сірими, білими і зеленими вставками, встановлені короби для кондиціонерів, лоджії засклені від підлоги до стелі, до пояса скло покрито сірою плівкою, є залізну огорожу. У новому 3 корпусі планується панорамне скління з 19 по 25 поверх. ЖК LIFE Митинському Ecopark по суті є продовженням комплексу РК LIFE Митинському, який знаходиться прямо по сусідству з боку станції метро і складається з трьох заселених оранжево-сіро-білих корпусів

У найбільшому "П" - образному корпусі 1 і 1Б 10 секцій, у сусіднього 2 корпусу 6 секцій, а корпус 3 буде односекційний вежею. Мені дуже сподобався великий і затишний двір, який утворився між корпусами 1, 1Б, 2 і двома сусідніми панельними будинками, які стоять тут уже давно. Пощастило мешканцям цих будинків, раніше при виході з під'їзду вони натикалися на глухий паркан військової частини, а тепер у них гігантський двір з дитячими і спортивними майданчиками, ялинками і навіть дитячим садом. Правда корпус 3 виявився виключеним з цього сусідського братства, він знаходиться зовні цього великого двору, власній обгородженій території у нього не буде. У найбільшому П - образному корпусі 1 і 1Б 10 секцій, у сусіднього 2 корпусу 6 секцій, а корпус 3 буде односекційний вежею А ось у корпусів 1, 1Б і 2 діє система "двір без машин", тобто безпечна територія біля під'їздів, на яку можна заїхати тільки за погодженням з КК для розвантаження речей або висадки пасажирів, при цьому прохід на територію вільний. Паркуватися можна по зовнішньому периметру будинків або на багаторівневому паркінгу, який відгороджує будинки з боку П'ятницького шосе, 8-поверховий паркінг вже функціонує, а ще один висотою в 6 поверхів здадуть ближче до кінця цього року. Що зручно - вхід в під'їзди наскрізний і не потрібно обходити весь корпус. Найдешевші місця на верхньому рівні під відкритим небом можна купити за ціною від 200 000 рублів, а найдорожчі обійдуться приблизно в 800 000 рублей. У сусідів в "LIFE Митинському" є підземний паркінг, правда від забудовника продажу вже не ведуться, але можливо хтось із власників буде продавати або здавати.

До кожного під'їзду веде пандус, хоча сходинка за все одна, але забудовник подбав, щоб навіть її не довелося долати з коляскою або на візку. Скляні двері, домофон, і ось я вже всередині. Мене зустрічає стильна вхідна група в сірому кольорі, на стіні гордо підсвічується вивіска "LIFE Митинському Ecopark", просторий хол, кольорові поштові скриньки на стінах, екобокс для збору батарейок і спеціальна урна для спаму з поштових скриньок. До кожного під'їзду веде пандус, хоча сходинка за все одна, але забудовник подбав, щоб навіть її не довелося долати з коляскою або на візку Є ще зона, в якій можна організувати робоче місце консьєржа або колясочну. Ще одна скляна двері ведуть до ліфтової зоні, тут теж просторо, на стіні яскравий елемент у вигляді скляної вставки з номером поверху, обробка навколо ліфтів виконана під граніт, що додає статусності в зовнішній вигляд вхідної групи. Мені взагалі здалося, що забудовник дуже трепетно ​​ставиться до дрібниць, які складаються в одну загальну картину комплексу - тут все стильно і зі смаком, окреме спасибі за такий привабливий дизайн вхідних груп архітектурному бюро «Сергій Кисельов і партнери». Ліфти німецької фірми ThyssenKrupp, з якої я раніше не стикалася, але мені сказали, що цей виробник стоїть нарівні з усім відомим OTIS, а може навіть краще за нього. До речі, на -1 поверсі є комори для зберігання зайвих речей.

На поверсі від 4-х до 8 квартир, кожна з яких вже забезпечена важкої залізними дверима, я вперше побачила настільки добротний варіант, звичайно двері змінюють в перший же рік, а з такою я б напевно зовсім не стала розлучатися. Щоразу приїжджаючи на зйомку, я переконуюся, що поняття "комфорт-клас" на ринку нерухомості гумове як сама столиця. У мене рука не підніметься порівнювати житловий квартал «LIFE Митинському Ecopark» з панельками заМКАДишамі, які мені часто доводиться вивчати. Я не сперечаюся, що і ціна у них сильно відрізняється, але в новобудові від "Піонера" ​​чітке відчуття, що це будинки класу «бізнес». Вони не можуть собі привласнити цей статус через площі квартир, яка для престижного статусу замала (не беремо до уваги підземний паркінг і обгороджену територію), але в якості матеріалів, на мій погляд, вони нітрохи не поступаються.

У 2015 році проект «LIFE Митинському Ecopark» визнаний кращим в номінації «Якість і культура будівництва» в економ-класі в рамках престижної Премії в області житлової нерухомості RREF AWARDS.

У 2016 році проект отримав нагороду на премії "Рекорди ринку нерухомості" за кращу інфраструктуру.

хто будує

Забудовник ЖК "LIFE Митинському Ecopark" - інвестиційна компанія "Грінекс", яка входить в структуру групи компаній «Піонер», заснованої в 2002 році. Компанія активно інвестує в проекти житлового та комерційного призначення в різних містах країни, в тому числі в Москві та Санкт-Петербурзі. ГК Піонер увійшов в Російська Рада з екологічного будівництва та є постійним учасником рейтингу 500 найбільших компаній за версією РБК. У жовтні 2015 року «Національне Рейтингове Агентство» підвищило рейтинг кредитоспроможності компанії до рівня «А +» за національною шкалою. Холдинг веде роботу з об'єктом починаючи від вибору земельної ділянки, закінчуючи призначенням керуючої компанії після введення будинків в експлуатацію.

Об'єкти «ГК Піонер»:

  • ЖК «YES»
  • ЖК «Life Ботанічний сад»
  • ЖК «Life Митинському»
  • ЖК «Life Лазаревське»
  • ЖК «Life Сходненская»
  • ЖК «Life Волзька»
  • ЖК «Life Лісова» (Санкт-Петербург)
  • ЖК «Life Приморський» (Санкт-Петербург)
  • ЖК «YES на Соціалістичної» Санкт-Петербург)
  • ЖК «Перша лінія. Medical Wellness Resort »(Санкт-Петербург)

Я не зустріла різко негативних відгуків, більшість покупців задоволені співпрацею з компанією "Піонер". Зустрілися мені, звичайно, і відгуки про те, що хтось був незадоволений якістю обробки або спілкуванням з менеджерами. Ці відгуки були в основному від жителів ЖК «LIFE Митинському", у них дійсно був привід нагадувати - в декількох квартирах обвалилася штукатурка зі стелі. Менеджер ГК «Піонер» підтвердила цей факт і сказала, що проблеми сталися через неякісно виконаних робіт підрядником. Від послуг цієї компанії відразу ж відмовилися, а збиток в квартирах відшкодували за рахунок забудовника. У будівництво "LIFE Митинському Ecopark" ця проблемна компанія участі вже не приймала. Серед мешканців, з якими мені вдалося поговорити, я не знайшла незадоволених, та й сама не помітила огріхів в обробці МОПов або квартир. Навпаки, в моєму рейтингу якості ця новобудова займає одну з лідируючих позицій. Сам забудовник не приховує, що деякий відсоток квартир не приймають з першого разу - може виявитися шлюб в обробці, вікнах або ще в чомусь, але його оперативно виправляють і все залишаються задоволені, це стандартна практика. В цілому - сміливо можна довіряти цьому забудовнику і не боятися за терміни здачі та якість будівництва.

як добиратися

Комплекс розташований в 2,5 км від МКАД в районі Мітіно на Північно-Заході Москви. Якщо ви їдете на авто, то Волоколамськоє шосе за МКАД плавно перетворюється на вулицю Митинському, де ви не пропустіть знайомі будинку праворуч від вас. Якщо ви будете рухатися з боку П'ятницького шосе, то комплекс виявиться зліва.

На громадському транспорті: до станції «Мітіно» синьою гілки, після виходу з метро рухайтеся в бік Москви і через 500 метрів поверніть наліво, будинки комплексу видно здалеку. Весь шлях пішки займе хвилин 7.

Що і як можна купити

Квартири в корпусах 1, 1Б і 2 продаються з переуступки, а в корпусі 3 по ДДУ. У новому корпусі буде кілька відмінностей від вже зведених сусідів, крім панорамних вікон на останніх поверхах, які будуть виходити на на Ландшафтний парк «Мітіно», тут буде збільшена висота стель до 2,85 метра (було 2,8). Всі квартири продаються тільки з обробкою, але в корпусі 3 в вартість обробки буде включено ще й кухонний гарнітур. Ще тут з'являться нові планувальні рішення з кухнями-вітальнями від 20 кв. м. Квартири в корпусах 1, 1Б і 2 продаються з переуступки, а в корпусі 3 по ДДУ

Є два основні варіанти обробки: класичний і сучасний, в двох кольорах кожен - темний і світлий. Основні відмінності цих стилів в наявність молдингів і ліпнини, а також дизайнерські рішення в ванній у випадку з класичним стилем. Два варіанти квартир представлені на останньому поверсі корпусу 1, можна особисто все розгледіти, помацати і перевірити. Є два основні варіанти обробки: класичний і сучасний, в двох кольорах кожен - темний і світлий Тут же представлені два варіанти квартир з індивідуальною обробкою - це незвичайна пропозиція від забудовника, коли абсолютно будь-яку деталь ремонту ви можете вибрати на свій смак - замінити стандартний ламінат на паркет, звичайну ванну на чавунну, вибрати нові шпалери або колір стелі. Зрозуміло, загальної вартості такої обробки за 1 кв.м. бути не може, так як кожна деталь вибирається отдельно.Площадь квартир варіюється від 42 до 117 м², планування продумані і сучасні: просторі кухні, лоджії, два санвузли в 3-кімнатних квартирах.

Знижки на квартири в 2 і 3 корпус до 5%.

Розстрочка до 9 місяців з початковим внеском 30%.

тип квартири площа (кв.м.) вартість (рублі) однокімнатні 46,1 - 47 8 015 222 - 9 291 581 двокімнатні 60,22 - 80,61 10 150 000 - 14 584 613 трикімнатні 85,39 - 102,2 13 741 017 - 16 630 188 тип квартири площа (кв

Інфраструктура та благоустрій

До інфраструктурі ЖК ніяких претензій, навпаки один захват. У закритому дворі є не тільки звичні дитячі та спортивні майданчики, але ще і дві хокейні коробки, які на зиму заливають і виходить каток. Тут же в самому центрі розташований приватний дитячий сад на 300 місць, на відкриття якого в серпні 2016 приїжджав особисто мер Москви Сергій Собянін. Якщо у вас немає можливості платити близько 30 000 рублів на місяць за повноцінну зміну в садку, можете водити туди дитину на додаткові заняття з іноземних мов або малювання, наприклад. До інфраструктурі ЖК ніяких претензій, навпаки один захват Взагалі, цей двір я можу описувати годинами, він чудовий. Але це не єдиний гідний уваги об'єкт, за корпусом 1Б будується фізкультурно-оздоровчий комплекс, в якому будуть різні секції для дорослих і дітей. До речі, на перших поверхах теж з'являться магазинчики чи аптеки. Трохи пізніше будуть побудована муніципальна школа на 550 учнів, за планом вона повинна відкрити свої двері вже у вересні цього року.

Про район

Район Мітіно знаходиться в найближчому замкадье на північному заході Москви. При цьому в пішої доступності від РК "Life Міінская Ecopark" не тільки станція метро, ​​але і близько десятка шкіл, стільки ж дитячих садків, 2 дорослих міських та медичні одна дитяча. Аптеки в окрузі майже в кожному будинку, правда цілодобова всього одна. Пристойну кількість кафе, якщо раптом потрібно перекусити або зустрітися на нейтральній території, навколо метро зібрані мережеві заклади типу "Шоколадниці", "MCDonalds", "Subway" і подібних. Без праці можна дістатися пішки як мінімум до 5 фітнес-клубів, у метро скучковалісь торгові центри (найбільші - "Ладья" та "Мітіно"). Асорті з АЗС в радіусі кілометра. Поруч можна знайти кінотеатр і техномолл. Якщо ви за кермом, то без праці можете дістатися до «Крокус Сіті Молл», «Твій дім», «Вій-парк», «Мега-Химки». У сусідньому Красногорську відкритий схил гірськолижного комплексу «Сніжком». Навколо комплексу розташовано два природні парки - Ландшафтний парк «Мітіно» і Новогорск лісопарк, де можна прогулятися або влаштувати барбекю. В радіусі 5 км практично немає інших новобудов, ось тільки Апарт-готель YE'S від того ж Піонера, в якому є кілька кафе, фітнес-зал і офісні приміщення.

Екологія

Екологічну обстановку в районі ЖК "LIFE Митинському Ecopark" можна назвати задовільно міської. Промзона №66 «Мітіно» прямо через дорогу, 3 теплових станції і промзона "Пенягино" в районі. Шуму і пилу додає Пятницкое шосе. Зелені острівці ландшафтного парку «Мітіно» і Новогорск лісопарку на півночі і півдні від РК компенсують обстановку.

Проблеми і чутки

Мені зовсім не хочеться взагалі включати цей пункт до статті про цей ЖК, але щоб у вас не виникло сумнівів, що все по чесному, я все ж опишу, що мені зустрілося на просторах інтернету.

  1. На керуючу компанію «Піонер-сервіс» я знайшла кілька негативних відгуків за високі тарифи і погане прибирання території. Але представники компанії повідомили мені, що тарифи середньоміського, та й мешканці будинків мені сказали, що їх ціна влаштовує. Дорога навколо будинку вичищена до асфальту, до збирання можна причепитися хіба що на дитячих майданчиках, і то - можливо там спеціально не так ретельно прибирають сніг, щоб дітям було з чого ліпити сніговиків і пасочки. При цьому доріжки навколо майданчиків цілком чисті.
  2. Зустрілися мені і відгуки з розряду "якість будинків від" Піонера "жахливе!". Але я взагалі не можу зрозуміти, звідки міг узятися такий коментар, тому що я ходила і захоплювалася кожним сантиметром обробки вхідних груп, МОПов і квартир. Місцеві жителі теж сказали, що всім задоволені.

підводимо підсумки

Один з небагатьох випадків, коли в житловому комплексі ні до чого причепитися і я побоююся, що ви можете взяти його за рекламу. Але факт залишається фактом, мені дуже сподобалася оздоблення вхідних груп, якість ремонту в квартирах, почуття стилю дизайнера, який оформив всі простори і розвинена інфраструктура в комплексі і за його межами. Правда ціна відповідна, ближче до показників бізнес-класу, ніж комфорту. І на мій погляд, сюди довго добиратися від центру Москви, але це суб'єктивна точка зору людини, яка звикла витрачати на дорогу не більше години в день, а вам може в центр і зовсім не потрібно.

плюси

  • яскравий проект
  • якість матеріалів
  • інфраструктура
  • надійний забудовник
  • поруч з метро

мінуси

  • довго на метро до центру

Інформація про ЖК "LIFE Митинському Ecopark" надана порталом «Новостроев.ру»

Інформація представлена в статті актуальна на 25.08.2016