Реклама
Реклама
Реклама

Новини нерухомості (сторінка 5)

  1. Метр квадратний - Вся нерухомість Росії
  2. Новини нерухомості
  3. Регулярно оновлювана стрічка новин про ринок нерухомості. Рішення уряду, обсяги будівництва, нові проекти, рейтинги новобудов, думки експертів, все про премії, найбільш значущих персон ринку нерухомості знайдете ви в новинному розділі.


    Рішення уряду, обсяги будівництва, нові проекти, рейтинги новобудов, думки експертів, все про премії, найбільш значущих персон ринку нерухомості знайдете ви в новинному розділі

    15.07.2019

    Найпопулярніші новобудови Нової Москви в I півріччі

    У I півріччі 2019 року в трьох лідируючих з продажу житлових комплексах Нової Москви була реалізована майже третина всіх проданих квартир на локальному ринку новобудов, підрахували аналітики «Метріум». При цьому в Тіна девелопери реалізують 28 проектів. У двох найбільш затребуваних ЖК щомісяця продається по 220-240 квартир.

    У двох найбільш затребуваних ЖК щомісяця продається по 220-240 квартир

    15.07.2019

    У Spires пройшла перша угода з ескроу-рахунком

    TEKTA GROUP - девелопер міських резиденцій преміум-класу Spires - уклав першу угоду з відкриттям ескроу-рахунки. Гроші пайовика зберігаються в Ощадбанку і будуть перераховані забудовнику тільки після отримання Забудовником дозволу на введення об'єкту в експлуатацію та реєстрації права власності хоча б одним покупцем.

    Гроші пайовика зберігаються в Ощадбанку і будуть перераховані забудовнику тільки після отримання Забудовником дозволу на введення об'єкту в експлуатацію та реєстрації права власності хоча б одним покупцем

    12.07.2019

    У МФК Match Point реалізовано 100% комерційних приміщень

    Компанія «Галс-Девелопмент» завершила реалізацію комерційних площ на перших поверхах кварталу бізнес-класу Match Point, який зводиться за адресою: вул. Василини Кожин, вл. 13. Загальна площа комерційних приміщень у складі житлових корпусів, обладнаних окремими вхідними групами і панорамним склінням, становить близько 1,7 тис. Кв. метрів. У комплексі Match Point розміститься супермаркет на 400 кв. м, ресторан на 220 кв. м, а також салони краси, аптеки, побутових послуг та офісні приміщення.

    м, а також салони краси, аптеки, побутових послуг та офісні приміщення

    12.07.2019

    У ЖК «Іспанські квартали» з'явиться спортивне ядро ​​з скейтпарк

    ГК «А101» (входить в ПФГ САФМАР Михайла Гуцерієва) затвердила проект створення скейтпарку на базі високоміцного моноліту площею 438 кв. метрів в першому районі житлового комплексу «Іспанські квартали» в Новомосковському окрузі Москви. Його відкриття заплановано на кінець літа 2019 року, обсяг інвестицій в проект складає 5 млн рублів.

    Його відкриття заплановано на кінець літа 2019 року, обсяг інвестицій в проект складає 5 млн рублів

    12.07.2019

    Главгосстройнадзор на цьому тижні оштрафував забудовників на 2,3 млн. Рублів

    «Главгосстройнадзором 8-9 липня за підсумками розгляду справ про адміністративні правопорушення були винесені постанови про накладення штрафних санкцій на забудовників на суму 2 млн. 320 тис. Рублів», - зазначив начальник Головного управління державного будівельного нагляду Московської області Артур Гарибян.

    Рублів», - зазначив начальник Головного управління державного будівельного нагляду Московської області Артур Гарибян

    12.07.2019

    Володимир Жідкін: в Новій Москві побудували муніципальну школу на 1100 місць

    В Тіна незабаром відкриється ще одна сучасна школа в селищі Комунарка. Завершено оздоблювальні роботи в загальноосвітній муніципальній школі №2070. В даний час в навчальний заклад завозять меблі, налагоджують необхідне обладнання. Будинок побудований за рахунок коштів концерну «Крост» в складі житлового комплексу «Нова Зірка». Обсяг інвестицій - не менше 2 мільярдів рублів, - розповів керівник Департаменту розвитку нових територій Москви Володимир Жідкін.

    Обсяг інвестицій - не менше 2 мільярдів рублів, - розповів керівник Департаменту розвитку нових територій Москви Володимир Жідкін

    12.07.2019

    ГК Главстрой передасть частину квартир в підмосковному ЖК Столичний обдуреним пайовикам

    «Главстрой Московська область», що входить до Групи компаній «Главстрой», надасть учасникам пайового будівництва, які постраждали від дій недобросовісних забудовників, частина квартир в житловому кварталі «Столичний», розташованому в Залізничному міського округу Балашиха Московської області. ГК «Главстрой» - інвестор ЖК «Столичний».

    ГК «Главстрой» - інвестор ЖК «Столичний»

    12.07.2019

    За який термін накопичать на квартиру працівники різних професій?

    Скільки років знадобиться середньостатистичному мешканцю російського мільйонника, щоб зібрати гроші на квартиру в рідному місті? Поставивши собі за цим питанням, фахівці федерального порталу «МИР КВАРТИР» зіставили середню вартість нерухомості у великих містах Росії з середніми зарплатами працюючих там спеціалістів. Підрахунки показали, що в залежності від професії і місця проживання комусь нова квартира світить через 3 роки з невеликим, а кому-то - майже через 30 років.

    Підрахунки показали, що в залежності від професії і місця проживання комусь нова квартира світить через 3 роки з невеликим, а кому-то - майже через 30 років

    12.07.2019

    У «Маяковського» продана велика частина комерційних приміщень

    У ЖК бізнес-класу «Маяковський» реалізовано майже 60% комерційних приміщень, розташованих в стилобатной частини будівлі. Мешканці зможуть користуватися інфраструктурою, просто спустившись на ліфті. Бюджет покупки квартири в готовому будинку стартує від 9 млн рублів. Девелопер проекту - Tekta Group.

    Девелопер проекту - Tekta Group

    12.07.2019

    ГК ФСК розширює мережу партнерів в регіонах

    Група компаній ФСК збільшує кількість партнерів серед агентств нерухомості по всій Росії. За минулий місяць девелопером укладено 18 угод про співпрацю з регіональними ріелторськими компаніями.

    За минулий місяць девелопером укладено 18 угод про співпрацю з регіональними ріелторськими компаніями

    12.07.2019

    Наскільки безпечна покупка заставного житла

    Більшість російських банків, як правило, мають заставну нерухомість, яку, в разі невиконання клієнтом своїх зобов'язань, виставляється на продаж. Цю нерухомість, в першу чергу, банк пропонує за гарною ціною своїм надійним клієнтам. Наскільки охоче купують клієнти у банку заставну нерухомість, чи безпечна така покупка, розповіли фахівці СІНКО-банку.

    Наскільки охоче купують клієнти у банку заставну нерухомість, чи безпечна така покупка, розповіли фахівці СІНКО-банку

    12.07.2019

    Відповіддю на зростання населення міст стане будівництво нових районів

    У найближчі 17 років багатоквартирних забудова столичного регіону збільшиться на 170%. Такий висновок зроблено за результатами дослідження науково-проектного об'єднання Quite White. Крім того, в матеріалі дослідження стверджується, що сьогодні покупці житла віддають перевагу будинкам, розташованим поруч з природними об'єктами. Хмарно міська забудова вже не відповідає вимогам сучасного споживача. Тому виходом для мегаполісів є зведення нових міських районів і міст-супутників, розрахованих на комфортне проживання сотень тисяч чоловік.


    Сторінка 1 - 20 з 13821

За який термін накопичать на квартиру працівники різних професій?
Скільки років знадобиться середньостатистичному мешканцю російського мільйонника, щоб зібрати гроші на квартиру в рідному місті?