Реклама
Реклама
Реклама

Будівництва в Волзькому

Замовник: ТОВ Дубль Л-Ріелт. Генеральний підрядник: ТОВ ППС Лесстрой
Початок будівництва: 1 квартал 2015 р
Закінчення будівництва: 3 квартал 2017 р

Замовник: ТОВ Дубль Л-Ріелт Кількість квартир-169
однокімнатних 80
Двокімнатних-55
Трехкомнатних- 30
Четирехкомнатних- 4

Новий проект двадцятип'ятиповерхових житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення з підземним паркінгом.
У крокової доступності від РК Мічурін - візитна картка міста і улюблене місце городян - Набережна космонавтів, а також, школа, гімназія, ресторани і кафе. Розташування в центрі міста з відмінною транспортною доступністю є однією з невід'ємних позитивних характеристик нового проекту.


ЖК Волга-скай

Пропонуємо Вам придбати квартири від забудовника без посередників в новому житловому комплексі Volga-Sky Пропонуємо Вам придбати квартири від забудовника без посередників в новому житловому комплексі "Volga-Sky". Це новітній, і цілком знаковий архітектурний проект міста Саратова, в основі якого витримані багато критерії житла преміум класу, що дозволяє йому реально стати елітним будинком. Комплекс розташований в екологічно чистому районі на березі річки Волги, у найдовшого в Європі, автомобільного і пішохідного моста. Він по праву стає візитною карткою нашого міста.

Зручне розташування ЖК "Volga-Sky" забезпечує прекрасну інфраструктуру і транспортну доступність не тільки Саратова, а й міста Енгельс. Архітектурне рішення і продумане внутрішній простір (ігровий майданчик, територія, що охороняється з відео-спостереженням), стане милим місцем проживання для Вас і Ваших близьких.

Всі квартири представлені в вільному плануванні, без оздоблювальних робіт і міжкімнатних перегородок. Висота стель 3 м.

З квартир відкриваються приголомшливо незвичайні види як на акваторію річки Волга так і на наше улюблене місто З квартир відкриваються приголомшливо незвичайні види як на акваторію річки Волга так і на наше улюблене місто.

ЖК "Volga-Sky" оснащений високоякісними інженерними системами, які в автоматичному режимі контролює єдина диспетчерська служба. Встановлено пожежна сигналізація, 4 високошвидкісних ліфта фірми "Schindler" вантажопідйомністю до 1000 кг. , Для спуску в паркінг з 1 поверху передбачений окремий ліфт вантажопідйомністю до 1000кг. Комплекс має напівпідземного трирівневу опалювальну гаражний систему на 160 машинно місць.

У будинку можна придбати квартири різних планувань: У будинку можна придбати квартири різних планувань:

- однокімнатні квартири від 48 до 53 кв. м.

- двокімнатні квартири-студії від 53 до 62 кв. м.

- повноцінні двокімнатні квартири від 77 до 82 кв. м.

- трикімнатні квартири від 104 до110 кв. м.

Будинок зданий в експлуатацію. Продаж квартир йде тільки від забудовника. Всі квартири оформлені у власність. Для придбання можна використовувати кошти материнського сімейного капіталу, безліч іпотечних програм від провідних банків, в тому числі військова іпотека та інші форми розрахунків.

Центр Нерухомості ТРЕНД є офіцільний партнером забудовника, на нашому сайті ви зможете ознайомитися з цінами, плануваннями і новими фото, вибрати і купити будь-яку вільну квартиру.

ЖК Волга Скай розташований за адресою: м Саратов, Волзький район, Слов'янська площа, д. 2.

Будинок на Б.Затонской
У Волзькому районі на березі Волги за адресою вулиця Велика Затонська, 12 розпочато будівництво нового різноповерхового монолітного житлового комплексу з трьох секцій. Заказчікік ТОВ "Приволжжя-Гранд". Секція А -12 поверхів. Секція Б -18 поверхів. Секція В -21 поверх. Комплекс розташований на сомом березі річки Волга. Відкриваються прекрасні види на міст, Волгу, Енгельс і природно Саратов. Забудовник ТОВ "ПКС Лесстрой".
ЖК НОТА

Будівельна компанія Шелдом розпочала будівництво нового багатоповерхового монолітного житлового будинку на вулиці Велика Гірська в Волзькому районі поруч з передмостової площею. Поруч Набережна Саратова, спортивно-розважальний комплекс Зоряний, пловательний басейн Юність. Зручна інфраструктура, під'їзні шляхи, міст через Волгу, пляж. Шикарний вид на Саратов і Волгу.

ЖК на Весняній.

Саратов, Волзький район, Соколове гора. Управління міського даі, поруч парк Перемоги.
Забудовник - ГК Аркада.

ЖК на Весняної - один з проектів в місті Саратові, який реалізує будівництво зі своєю інфраструктурою поруч школа, парк перемоги. Житловий Комплекс має свою обгороджену територію. Включає в себе кілька черг будівництва. Перша черга вже побудована
Другий етап будівництва закладений фундамент. Особливістю є що з багатьох квартир відкривається вид на Волгу.
Квартири без внутрішньої обробки, з пластиковими вікнами, радіаторами опалення, приладами обліку електроенергії, електричної розводкою.
У комплексі можна придбати квартири через наш відділ продажів за цінами забудовника без переплати посередницьких послуг за допомогою іпотеки, яку Вам допоможуть оформити наші фахівці. Є дуже вигідні пропозиції від пайовиків. Телефонуйте і вибирайте!

ЖК Нескучний

Житловий комплекс ЖБК Нескучний є восьмиповерховий, цегляний будинок преміум класу, з індивідуальним поквартирним опаленням. Новобудова розташована в районі набережної Саратова, в новому житловому кварталі, обмеженої вул. ім. Чернишевського Н.Г., вул. ім. Лермонтова М.Ю., вул. Григор'єва і провулком Нескучний. Є продовженням житлового будинку, керованого ТСЖ "Геліос-2003".
Житловий комплекс ЖБК Нескучний є восьмиповерховий, цегляний будинок преміум класу, з індивідуальним поквартирним опаленням Будівництво ведеться групою компаній ЗАТ УМ-24 на ділянці площею 2 720 кв. м. з кадастровим номером 64: 48: 010342: 23. Закінчення будівництва заплановане на 2 квартал 2020 р
Забудовником в двох секціях запроектовані 1-х та 2-х кімнатні квартири загальною площею від 44 до 67 квадратних метрів. Всі квартири здаються з установкою сучасних пластикових вікон, радіаторів опалення, вхідних металевих дверима, передбачені лічильники обліку води та електроенергії. Без стяжки, електропроводки і штукатурки.
Житловий комплекс має розвинену інфраструктуру, в безпосередній близькості розташовані школа, дитячий сад, в пішій доступності знаходяться великі магазини, лікарня і торговий центр.
ЖБК "Нескучний" зареєстровано 11 січня 2016 року голова правління є руководілетем або засновником ще в кількох подібних організаціях. Юридична адреса ЖБК "Нескучний" - 410031, Саратовська область, місто Саратов, Комсомольская вулиця, будинок 52, офіс 103/20. Основним видом діяльності є «Управління нерухомим майном за винагороду або на договірній основі». ЖБК "Нескучний" присвоєно ІПН 6452119718, ОГРН 1166451050292, ОКПО 26837534.