Реклама
Реклама
Реклама

Про компанію

2009 - 2011 рік

Компанія ТОВ СК «Вологодський дому», взяла свій історичний початок більш 8 років тому. Починала компанія своє існування у вигляді звичайної будівельної бригади теслярів. Так з 2009 року, закінчивши Вищі навчальні заклади, набравшись досвіду від старшого покоління, нинішній директор фірми, Стуков Євген Васильович і його заступник, Клопов Валентин Миколайович, створюють власну бригаду будівельників, яка починає виконувати підрядні роботи по дерев'яному житловому будівництву і зведенню ж / б фундаментів , в чому мають великий успіх. У зв'язку з цим з'являється позитивна репутація і хороші відгуки серед клієнтів і їх знайомих.

2011 - 2013 рік

І вже через два роки, в 2011 році, завдяки відмінному виконанню своїх обов'язків і розширення клієнтської бази, створюють ще одну бригаду будівельників, тим самим очолюють бригадирство по окремості.

І вже через два роки, в 2011 році, завдяки відмінному виконанню своїх обов'язків і розширення клієнтської бази, створюють ще одну бригаду будівельників, тим самим очолюють бригадирство по окремості

2013 - 2014 рік

Час минав, успіх збільшувався. Настав визначальний момент в житті компанії, це 2013 рік. Два товариша, Євген Васильович і Валентин Миколайович, вирішують створити власне виробництво по виготовленню дерев'яних конструкцій, роблячи акцент на виготовлення зрубів будинків і бань ручної рубки.

Виробничо-будівельної компанії привласнюють назва, ТОВ СК «Вологодський дому», в якій, вже тоді працювало на виробництві та будівництві більше 20 чоловік.

Директором призначають Стукова Євгена Васильовича, а заступником стає Клопов Валентин Миколайович. Назва фірми обрано не випадково, так як Валентин Миколайович і Євген Васильович є патріотами свого міста Вологда, а також нащадками покоління вологодських платників.

Назва фірми обрано не випадково, так як Валентин Миколайович і Євген Васильович є патріотами свого міста Вологда, а також нащадками покоління вологодських платників

2014 - 2015 рік

Велика робота і бажання дають знову свої «плоди». Збільшення обсягу нових контрактів, досягнення позначки в понад 50 реалізованих проектів. Проводиться забудова в котеджних селищах Московської області, таких як: "Велегож Парк", "Клинское Дачі", "Славенка" та інші. В цей же період, в 2015 році, відбувається оновлення і розширення технічної потужності компанії.

Кількість заявок на виконання проектів перевищує всі очікування, не дивлячись на що йде криза того часу. У компанії створюються нові робочі місця, як на виробництві, так і в управлінні. Залучаються нові інженерно-технічні фахівці.

Компанія ТОВ СК «Вологодський дому» бере участь у виставках дерев'яного домобудівництва, і заявляють про себе не тільки в Вологодської, але Московській, Ярославській, Нижегородської, Ленінградської, інших областях.

2015 - 2017 рік

2016 рік є як роком стабільного розвитку підприємства, так і «партнерським роком» для компанії. Укладення контрактів з фірмами, які здійснюють поставку якісних комплектуючих зарубіжних марок на об'єкти ТОВ СК «Вологодський дому», що дозволяє сказати про нас, як про будівельну компанію високого міжнародного рівня. У 2016 році наша продукція стає затребувана в таких віддалених куточках нашої батьківщини як: Камчатський край, Приморський край, де оцінюється якісний і доступний за ціною матеріал.

До кінця 2016 року, на виробництві налічується понад 30 фахівців, а в бригадах більше 40 кваліфікованих будівельників. Збільшується кількість заявок на продукцію, що найприємніше, клієнти до нас звертаються повторно, замовляючи нові проекти, а також продовжуючи будівництво, що дає нам хороший і позитивний відгук. До теперішнього моменту реалізовано понад 200 проектів. Розраховуються прийнятні ціни для клієнтів, проводяться знижки та акції. Ми враховуємо думку кожного замовника, і з моменту початку будь-якого проекту інформуємо клієнтів про кожен крок будівництва.

І найголовніше на сьогоднішній день в нашій компанії ТОВ СК «Вологодський дому» залишається: Бездоганна якість, сумлінне виконання всіх будівельних робіт, шанобливе і уважне ставлення до кожного клієнта.

Якщо у Вас є питання, задайте їх нам прямо зараз.