Реклама
Реклама
Реклама

Як перевірити Залишок інтернет трафіку МТС

  1. USSD запит
  2. СМС запит
  3. дзвінок оператору
  4. Особистий кабінет абонента
  5. Залишок трафіку на МТС модемах (тарифи МТС Коннект-4; МТС Планшет)
  6. На тарифах MTC Smart
  7. На Інтернет-пакетах

УВАГА

УВАГА! На поточний момент залишилося тільки два актуальних способу перевірки трафіку. Через додаток «Мій МТС» і через сайт i.mts.ru

У нинішній час вже мало хто не використовує мобільний інтернет. Хтось в дорозі, хтось удома. Перегляд кінофільмів, спілкування в соціальних мережах, поштове листування, читання новин і улюблених сайтів - все це вимагає трафіку Інтернету. Як завжди бути в курсі залишку трафіку свого телефону? Як на МТС перевірити залишок трафіку?

У МТС пропонуються кілька рішень як дізнатися залишок залишився Інтернет трафіку. Далі ми розповідаємо про кожного з них більш докладно.

USSD запит

Одна з найлегших і швидких можливостей дізнатися залишок Інтернет трафіку - послати USSD запит оператору. Набирайте на клавіатурі своїх мобільних пристроїв наступну просту комбінацію: * 111 * 217 # і натисніть клавішу виклику. Після виконання запиту у відповідь вам прийде повідомлення, в ньому буде зазначений ваш тарифний план, обмеження або відсутність такого за швидкістю передачі даних, що залишилися Мегабайти до того, як будуть обмежені швидкості вашого Інтернету, а також кількість Мегабайт трафіку на певну кількість днів. На МТС перевірити трафік за допомогою USSD запиту гранично просто і доступно кожному абоненту з будь-якого пристрою.

СМС запит

З'ясувати залишок Інтернет трафіку можна, надіславши СМС повідомлення з текстом? на короткий номер МТС 5340. Ви отримаєте на телефон повідомлення, в ньому буде показаний решту обсягу, доступний вам. На МТС залишки трафіку легко перевіряються з будь-якого гаджета простим СМС запитом.

дзвінок оператору

На МТС дізнатися залишок трафіку нескладно. Зробити це можна і просто зателефонувавши оператору за коротким номером 0890. Для спілкування з консультантом абонентської служби потрібно натиснути цифру 2, потім цифру 0. Після з'єднання, консультант зможе проконсультувати вас цікавлять речей, в тому числі і з приводу залишилися Гб трафіку.

Особистий кабінет абонента

Як дізнатися скільки залишилося трафіку на МТС? Звичайно, зайшовши в особистий кабінет МТС. Після авторизації на сайті, на сторінці https://internet.mts.ru ви побачите діаграму і текст скільки доступного інтернету залишилося на МТС у вас.

Залишок трафіку на МТС модемах (тарифи МТС Коннект-4; МТС Планшет)

Як перевірити залишок трафіку на МТС Коннект? Залишок трафіку на модемном тариф можна дізнатися, заглянувши у відповідний пункт програми «Коннект Менеджер» і пославши СМС запит? за допомогою інтерфейсу даної програми на номер 5340. Так само можна перевірити залишок трафіку Інтернет і традиційним способом - через сайт МТС - особистий кабінет абонента на офіційному сайті МТС.

На тарифах MTC Smart

Скільки залишилося трафіку на МТС Смарт тарифах - тарифи Mini, Smart, Smart Безлімітіще, Smart +, Smart Top потрібно просто скористатися допомогою USSD команди * 100 * 1 #. Через короткий час після відправки наведеної нами команди, мережа вишле відповідь, в якому буде значитися інформація про розміри залишився у вас трафіку Інтернету. Такий запит - безкоштовний, причому з'ясовувати скільки трафіку на МТС Смарт тариф залишається можна скільки завгодно раз. Потрібно зауважити, що така команда буде функціонувати тільки на тарифних планах Smart лінійки - в тому випадку, якщо ви користується різними Інтернет-опціями, то знадобляться інші команди.

На Інтернет-пакетах

Як дізнатися залишок трафіку на МТС, коли підключені різноманітні Інтернет-опції? Необхідно виконати універсальну команду: * 217 #. Універсальна вона бо зможе знадобиться на будь-яких опціях, які надають ті чи інші пакети Інтернет трафіку. У тому випадку, якщо на номери підключені тарифи лінійки Smart, дана опція не спрацює - тут необхідна команда, описана нами раніше.

З якими ж опціями функціонує команда, щоб нею можна було перевіряти залишився трафік на МТС запитом * 217 #? Це опції: «БІТ», «Супер БІТ», «Біт Smart», «Mini», «Maxi», «Міні БІТ», «МТС Планшет Mini», «Інтернет VIP», «МТС Планшет», «Додатковий пакет 1 ГБ »,« Додатковий пакет 500 МБ », а так само кілька архівних тарифних пропозицій.

Ще як перевірити трафік інтернету на МТС опціях? Звичайно, в особистому кабінеті абонента завжди доступна ця інформація.

Як ми з вами бачимо - трафік МТС контролювати досить просто. Цією статтею ми розповіли вам як з'ясувати залишки трафіку в особистому кабінеті МТС, за допомогою СМС та USSD запитів, за допомогою програмного забезпечення «Коннект Менеджер». Для контролю за тим як витрачається трафік на МТС не забувайте регулярно уточнювати його решту обсягів і ваш Інтернет ніколи не перерветься. Перевірка трафіку МТС не займе багато часу, але дозволить вам завжди бути онлайн.

Як завжди бути в курсі залишку трафіку свого телефону?
Як на МТС перевірити залишок трафіку?
Залишок трафіку на модемном тариф можна дізнатися, заглянувши у відповідний пункт програми «Коннект Менеджер» і пославши СМС запит?
З якими ж опціями функціонує команда, щоб нею можна було перевіряти залишився трафік на МТС запитом * 217 #?
Ще як перевірити трафік інтернету на МТС опціях?