Реклама
Реклама
Реклама

Житловий комплекс Піонер (Волгоград): опис, відгуки

  1. Житловий комплекс «Піонер» (Волгоград). Про проект
  2. Особливості
  3. Розміщення
  4. інфраструктура
  5. планування квартир
  6. Ціна нерухомості
  7. Читайте також:

Волгоград - місто-герой, один з найкрасивіших міст країни. Віддаленість від центральної частини країни не позначилася на ринку нерухомості. У Волгограді досить будівельних компаній, що зводять сучасні житлові комплекси, цілі житлові мікрорайони з своєю інфраструктурою. До таких проектів як раз відноситься і житловий комплекс «Піонер» (Волгоград). Пропонуємо в рамках даного матеріалу за допомогою відгуків перших мешканців оцінити проект і ті умови, які отримують власники нерухомості.

Пропонуємо в рамках даного матеріалу за допомогою відгуків перших мешканців оцінити проект і ті умови, які отримують власники нерухомості

Житловий комплекс «Піонер» (Волгоград). Про проект

Сім чотириповерхових багатосекційних корпусів, також власна котельня і трансформаторна. Все це - житловий комплекс «Піонер» (Волгоград). Він був введений в експлуатацію в 2016 році, тому зараз можна дати йому об'єктивну оцінку.

Будівництво велося з впровадженням керамзитобетонних блоків шириною 200 мм, для додаткової тепло- і звукоізоляції були використані сучасні матеріали. Фасади оздоблені декоративною штукатуркою, що надає їм деяку оригінальність і неповторність.

Особливості

«Піонер» - житловий комплекс (Волгоград), що відповідає всім сучасним вимогам. Він забезпечений всіма необхідними інженерними комунікаціями. Власна автономна газова котельня не тільки забезпечує комфортний мікроклімат в кожній квартирі, та й можливість істотно заощадити на оплаті комунальних послуг.

Для кожного будинку житлового комплексу «Піонер» (Волгоград) передбачено приватне кольорове оформлення. Проект вийшов яскравим, оптимістичним, при одному тільки погляді на нього миттєво піднімається настрій. Особливістю комплексу стали неповторні французькі балкони з металевими огораживаниями.

Розміщення

Житловий комплекс «Піонер» (Волгоград) побудований в 5 хвилинах їзди від ділового центру міста. На сьогодні мешканці визнають розвинену транспортну мережу, завдяки чому дістатися до будь-якої точки міста як на особистому, так і громадським транспортом можна протягом півгодини.

Основна дорога по проспекту Жукова не переобтяжена транспортом. Дорожні затори відбуваються вкрай рідко, що принципово для тих, у кого в родині є особистий автомобіль.

інфраструктура

Житловий комплекс «Піонер» побудований в розвиненому районі зі своєю сформованою інфраструктурою. Ось тому забудовник вирішив більше уваги приділити благоустрою прилеглої місцевості: розбити квітники і клумби, організувати справжні зони відпочинку, велосипедні доріжки. Всі автолюбителі отримали доступ до ємним паркувальних майданчиках, а на місцевості закритих ізольованих дворів з'явилися сучасні ігрові та спортивні майданчики, що відповідають всім вимогам безпеки.

Мешканці комплексу користуються розвиненою соціальною інфраструктурою району повторюється без жодних проблем. Тут розміщені дитячі сади і школи, лікарня, поштове відділення, фізкультурно-спортивний комплекс, а також численні магазини і організації сфери послуг.

планування квартир

Отже. Якщо ви шукаєте маленькі, але комфортні квартири економ-класу, зверніть увагу на житловий комплекс «Піонер». Відгуки мешканців не могли не торкнутися планування. На вибір покупцям були запропоновані одно-, двокімнатні квартири. В однокімнатних квартирах за рахунок поєднаного санвузла вдалося розширити житлову кімнату і передпокій. Площа «двійок» дещо більше. Така квартира підійде для сімей з маленькими дітьми.

Житловий комплекс «Піонер» (Волгоград) - знахідка для молодих сімей, які з перших днів спільного життя бажають жити окремо від батьків, але обмежені в засобах. Квартири здаються з попередній обробкою, але вже підведені вода, електрика, газ. Проведено потрібні сантехнічні роботи, встановлені високоякісні склопакети, вхідні залізні двері.

Ціна нерухомості

Один з найдемократичніших за вартістю варіантів - «Піонер» (житловий комплекс, Волгоград). Відгуки, ціни - то, що турбує кожного потенційного покупця. Ціна квадратного метра площі починається від 45 000 рублів. Придбати квартиру можна не тільки методом одноразової внесення всієї суми, але також на умови іпотечного кредитування. Банки-партнери проекту нададуть кредит на вигідних умовах. Зараз комплекс зданий, фактично всі квартири заселені, але при бажанні можна придбати свою свою квартиру в одному з найкращих комплексів містечка.

Читайте також:

  • ЖК Європейський Парк: відгуки, фото, планування квартир
  • Новобудови в Шушарах СПб. Шушари, Санкт-Петербург: новобудови з обробкою від забудовника - відгуки, фото
  • Житло від забудовника Мортон: Бутово Парк 2
  • Новобудови в Котельника від забудовників: огляд, особливості, ціни і відгуки
  • ЖК Шервудський ліс: опис, інфраструктура, ціни і відгуки про житловий комплекс
  • ЖК Легенда (Троїцьк, Нова Москва): забудовник, хід будівництва, інфраструктура