Реклама
Реклама
Реклама

Залізничні вокзали в Підмосков'ї реконструюють

Поділитися в соціальних мережах: Поділитися в соціальних мережах:   Фото: портал Москва 24 / Михайло Сипко   Підмосковні влада домовилася з РЖД про реконструкцію залізничних вокзалів, розташованих в Московській області

Фото: портал Москва 24 / Михайло Сипко

Підмосковні влада домовилася з РЖД про реконструкцію залізничних вокзалів, розташованих в Московській області. Список об'єктів, які увійдуть в програму, збираються затвердити до березня 2019 року, передає ТАСС .

20 грудня відбулося нарада за участю губернатора регіону Андрія Воробйова, заступника голови уряду області Ігоря Трескова і гендиректора ВАТ "РЖД"
Олега Білозьорова. Вони обговорили проекти Московських центральних діаметрів, а також будівництво шляхопроводів, пішохідних переходів та транспортно-пересадочних вузлів.

"Буде розроблена спеціальна програма з конкретним переліком цих вокзалів, плануємо, що через два місяці вона буде затверджена", - зазначив Тресков.

За його словами, в рамках проекту МЦД розпочато проектування будівництва шести шляхопроводів. Вони дозволять розвести на різних рівнях автомобільні та залізницю.

МЦД стане новим транспортом в столичній агломерації, завдяки якому жителі Підмосков'я зможуть подорожувати з однієї точки області в протилежну. Система буде працювати з 5:30 до 01:00. Розплачуватися в поїздах можна буде, в тому числі, картою "Трійка".

Раніше повідомлялося, що швидкісні потяги від Москви до Одинцово запустять вже на цьому тижні. Відкриття руху стане першим етапом масштабного проекту по створенню Московських центральних діаметрів.

Поділитися в соціальних мережах: