Реклама
Реклама
Реклама

Квартири на «Ладожской»

  1. перспективна забудова
  2. Квартири в ЖК Magnifika
  3. Вражаюча вітальня для душевних зустрічей
  4. Повноцінне простір для життя

Транспортна доступність

Територія приваблива з точки зору доступності. З одного боку, міст Олександра Невського пов'язує її з Невським проспектом. Центр округу зосереджений навколо Ладозького вокзалу. З боку Ржевки-Порохових проспект Косигіна закінчується розв'язкою КАД. Потрапити в інші частини міста можна швидше, ніж з інших «спальників». До транспортної картині потрібно додати чотири маршрути швидкісного трамвая, які доставляють жителів Ржевки до метро.

перспективна забудова

Околиці «Ладожской» вже давно перестали сприймати як околицю, особливо округ Малої Охти, який межує з Невою. Новобудови також діляться за територіальною ознакою. Будинки, які зводять ближче до КАД, в основному представлені невеликими проектами економ- і комфорт-класу. Новобудови Малої Охти - як правило, знакові авторські проекти комфорт-і бізнес-класу. До таких належить житловий комплекс Magnifika на Магнітогорській.

Місцевість має цікаву історію: територія Охти формувалася, починаючи з підстави Петербурга. ЖК Magnifika зводиться на березі Охти і навпаки одного і найцікавіших місць району - Уткін дачі. Незважаючи на близькість до станції метро «Ладозька», яка була відкрита тільки в 1985 році, Мала Охта увійшла до складу міста набагато раніше - в 1922. Тому Magnifika варто в історичному місці, зовсім поруч з центром з одного боку, і з вокзалом - з інший.

Квартири в ЖК Magnifika

Квартири в ЖК Magnifika

Вражаюча вітальня для душевних зустрічей

Центральне місце в квартирі займає велика кухня-вітальня, куди неодмінно хочеться запрошувати гостей. Довгий і широкий балкон наповнює кімнату світлом і налаштовує на відпочинок і спілкування. Навіть якщо в квартирі проживає багато людей, тут завжди буде просторо завдяки вільному плануванні вітальні, двох спалень і двох санвузлів.

Повноцінне простір для життя

Унікальна для студії планування з повноцінним спальним місцем вражає своїми можливостями. Правильна геометрія і оптимальна ширина квартири дозволяють виділити всі важливі зони в межах однієї студії: спальню, робоче місце, кухню і вітальню. При цьому залишається місце для зберігання як в кімнаті, так і в просторому передпокої.

Подивитися квартири в Червоногвардійському районі