Реклама
Реклама
Реклама

Автобуси 400К будуть ходити до Мітіно

  1. гастролі
  2. Нонна Гришаєва, Валерій Ніколаєв, «Айболить і Бармалей», хор Данилова монастиря
  3. «Берізка», Брянцев, «Євгеній Онєгін», «Порнофільми», «Епідемія», Клявер, Бублик, шоу під дощем, «Попелюшка»,...
  4. Новини компаній
  5. інтерв'ю
  6. очима очевидців


У зв'язку з відкриттям нової станції метро в районі Мітіно "Мосгортранс" змінить маршрут руху автобусів №400К.

Про це повідомляє «Транспортний сервер Москви» з посиланням на відділ організації пасажирських перевезень ГУП "Мосгортранс". За даними видання, зміни відбудуться з 26 або 27 грудня 2009 року - автобуси маршруту №400К будуть слідувати від 14-го мікрорайону Зеленограда до станції метро «Мітіно» замість станції метро «Річковий вокзал».

Раніше директор зеленоградского автокомбината Андрій Макшанцев заявляв, що для забезпечення пасажирських перевезень між Зеленоградом і новою станцією метро буде створено новий маршрут - №500.

Маршрут №400К, який був введений з листопада 2006 року, практично повністю дублює маршрут №400, але починає свій рух в «новому» місті і має кілька зупинок на Ленінградському шосе біля великих торгових центрів.

Нагадаємо, 26 грудня на Арбатсько-Покровської лінії московського метро повинні відкритися три нові станції - «Мякинино», «Волоколамська» і «Мітіно».



Теги: Мітіно , Річковий вокзал , автобуси , автокомбінат , Мосгортранс , метро
Щоб коментувати матеріал, необхідно авторизуватись або зареєструватися .

****** Особисто я, сама дзвонила. А толку? Мені сказали: Дівчина, ми для вас однією повинні цей маршрут залишити? Якби люди дзвонили, висловлювалися, а так ... Досвідос. Ось і вся розмова. "У нас народ тільки на словах крутий, ліжби мовою чесати, а як подзвонити-так ніхто. ******

Скорботний день настав ... Ну що, так ніхто і не подзвонив в префектуру? Чи не вийшов на демонстрацію протесту? Чи не звернувся до свого депутата? Так чого ви хочете?

Ну все, хана Пятницькому шосе! Пробка тепер ЗАВЖДИ від Зелек буде починатися, а то й раніше! Раніше якщо стоїть Ленинградка, можна було спробувати по П'ятниці проїхати, а зараз альтернативи немає ... електричку в розрахунок не беру, тому що їжджу на машині.

Програма Доступний автобус! Кожному жителю Зеленограда по Автобусу !!!
Харків не трісне? нееееетт, ми ж Розумні!

Гість (незадоволені !!!) 21.12.2009 23:42:16 - УПРАВЛІННЯ БУДІВНИЦТВА, ТРАНСПОРТУ І землекористування Начальник управління Широкова Антоніна Євгенівна 957-98-76, Пейджер префекта 660-10-45, для абонента «Префект Зелао», Перший заступник префекта Михальченко Олексій Іванович 957-98-29 - Все особисто зацікавлені! Телефонуйте, обірвемо телефони в префектурі, щоб влада відчула народну любов. А тут обурюватися кожен може

Гість (Джедай) 21.12.2009 16:39:15, ви, видно, ніколи не їздили на 400К. Електричка його ніяк не замінить. Цей маршрут має зупинки на вимогу, але коштує дешевше комерційних, і на ньому діють соціальні карти і проїзні квитки, в т.ч. студентські. Зручний для жителів панфіловський р-ну. Я доступно пояснив?

Гість (Джедай) ****** По-моєму ви зараз взагалі не мають рації. Може маршрут 400К і дібільний, а дібільность його в тому, що в Зеленограді він мало не всі зупинки збирає, вже дуже довго по Зелік він час витрачає. І нетреба нести марення, що він ніде не зупиняється, подивіться його зупинки по його маршруту на карті, і все дізнаєтеся. А махати і нетреба, для цього є кнопка, яка подає сигнал в кабіну водія. А то, що ви там машите, так можна подумати, що хворий какой-нить. З Москви Едіт підлозі постій? Ви взагалі чтоли знущаєтесь? Або ніколи не їздили на ньому годин в 17.00, 18.00, 19.00 і.т.д. А я ось ездию постійно і доводиться до Зелек стоячи їхати від самого Річкового, так стояти мало не в обнімку. Так, що перед тим як писати, ви хоч точну інформацію дізнайтеся. ******

Товариші, пропоную збирати підписи !!!) мені ще як ніяк 2,5 року до РГТЕУ кататися.

Гість (Ку-ку) я то зрозумів. Вам лінь дотягнути дупи до електрички? всього 20 хвилин від річкового.
А 400К марення. До виїзду на Ленінградці з Зеленограда не зупиняється на багатьох зупинках як не махай водієві.
А з Москви їде напів-порожній бо нікому не потрібен. Убтков багато

Не знаю, чи читають ці коментарі "панове". Пятницкое шосе давно пора розширювати з двох смуг мінімум до 4-х. Митинському вулиця теж дві смуги (плюс стояше на узбіччі). Мабуть організують рух транспорту дебіли, які за цими маршрутами не катався.

2Гость (феня) 19.12.2009 5:29:25
Имхо, людина, готова викинути 20000 в місяць (20 днів по 2х500), за статусом повинен пересуватися на автомобілі з персональним водієм. Втім 500 до Мітіно - дорого, у черг на 707м і 460 мужик пропонував підвезти до метро за 100 рублів - ніхто не поїхав. До слова, так один і поїхав. Запропонував би по 60 рублів - 180 або 240 б отримав.

зупиняється він мало не на кожній зупинці

У нас що один транспорт з Зеленограда і це автобус?
а на електричці поїхати ніяк в нове місто? Який сенс від 400К, його мало і в Зеленограді на шляху до Москви ніде не зупиняється!

Optimist вітає ВСІХ.
За Пятницькому шосе наїздився !!!!!! с1996 року, кожен день.Последніе 3 роки Шосе гальмується через затори реально.Ето-же копія "Ленінградки" .Тільки в одну сторону, одна смуга !!!! Туговато буде їздити, в автобусі, заробляти на еду.Посмотріте на форумі реакцію постійних клієнтів, пересування по Пятницькому шоссе.А ще, на форумі, самого П'ятницького шоссе.А на роботу їдуть по "п'ятниці" і від метро в Зеленоград, і з Зеленограда до метро.І на шосе працюють городяни, з двох сторін Москви.
УДАЧІ ВСІМ.
Випадків не чекайте
Маршрутне рух, не пускайте в самоплив
Вирішуйте на рух на засобах пересування
Коли вирішите ВИ розрахунок за часом і сумі
Витрат, для "ВАС"
На прибуття в розрахунковий час.
До каси і повернення ДОДОМУ.
До побачення.

****** Справа не в халяви, у мене проїзний на місяць на цей 400К, а соціалкою я ток в метро користуюся. І то соціалка не особливо виручить в 400К так як не моя, а батькова, а контрик ходять. От не хочу я принципово їздити з цими хачами на жовтому автобусику або Автолайн. І все тут!
Гість (хіба) Я тоже !!! Ні за що б не поїхала в Москву, але в зв'язку з дещо якими проблемами, змушені були перевести вчитися в Москву з Зелік. Виродки! Слава Богу відмучилися щас грудень і все. А там ток з'їздити на Держіспити і захист диплома. І йшла б ця Москва в * ОПУ !!! Нікуди з Зеліка не виїду !!! ******

А хіба є проблема з транспортному до Річкового або Мітіно? 50 рублів і ви з комфоротом доїдете до будь-якого метро на автобусках Сканія. Невже на Інфопрортале стільки пільговиків і бажаючих кататися на халяву по соціалці? Не бачу проблеми.

а мені пофіг. я вообче москву на дух не переношу

Хай буде вам піцот маpшpут, тільки не кpічіте - башка тpещіт!

Народу потрібні маршрути і 400К і 500, т.к з Нового міста виїхати в сторону Річкового зовсім буде нереально, була радість коли 400К став зупинятися по Ленінградці, якщо його скасують, то нам пасажирам буде зовсім худо.Новий 500 маршрут теж не плохо.Вот тільки автокомбінат не хоче вирішувати проблеми з транспортом, їм простіше перекинути з одного в інше.

мда .... як мінімум дивне зміна .. пустіть новий маршрут і все. немає знову починають че-то мутити, придумувати і як-звичайно все не як у людей ...

автобуси автобуси ... я наприклад панічно боюся їздити в автобусах. тому пересуваюся переважно на таксі. 500р до Мітіно не так вже й багато.

"Одна коштує півтори години і чекає цього нещасного 400К тільки через те, що або лінь пройти ніжками, або жаба душить віддати 50 рублів і виїхати. Економія на межі маразму."
Ви що, найрозумніший і всезнаючий? Вас там не було. Величезні черги були на всі транспортні засоби до Зеленограда! І в т.ч. на маршрутні таксі. Я стояла в черзі не остання, можна почати кидатися в надії сісти хоч кудись і не сісти нікуди. Такі розумні, чому строєм не ходите?

Передумав, шановні панове з автокомбината! Нам потрібен маршрут 400К! багато тільки так можуть дістатися до Мегі і ІКЕІ!

Не забувайте про те, що для того щоб пустити окремий мартшут потрібні додаткові автобуси, а їх по всій видимості просто немає, інакше зробили б цей 500. У нас скільки халявщиків, що катаються безкоштовно, не знаєте випадково? Не було б їх - були б вам нові маршрути. Тому що знімуть 3 автобуси (чи скільки їх там) з 1 маршруту і переведуть на інший нічого глобального відбудеться. Одна коштує півтори години і чекає цього нещасного 400К тільки через те, що або лінь пройти ніжками, або жаба душить віддати 50 рублів і виїхати. Економія на межі маразму.

Враження таке, що хтось спеціально придумує всякі проблеми на голову пасажирів. Те ПАЗ'ікі в годину пік на перші і другі маршрути відправляють (замість, а не на додаток до штатних автобусам), то пачками вони їздять (2..3 поспіль одинадцятих, 2 поспіль двійки і т.п.), а тепер ще і 400К переставили. А адже це, окрім перчісленного раніше, ще й єдиний варіант добиратися без пересадок від Річки до 11, 12 і 10 районів.

До речі, вчора чекала 400К 1,5 години (рівно, я відміряла), але мені ще пощастило, я в нього помістилася! За цей час пройшло тільки 3 400х, чергу на звичайний маршрут була рівно до входу в супермаркет. Після від'їзду забитого під зав'язку 400К народу залишилося ще на один автобус! Якби 400К не було, ми б ще 1,5 години стояли.

Маячня якась, чому не можна зробити ще один маршрут, навіщо треба скасовувати наявний 400К, якщо він багатьом зручний ??
Я вчуся в РГТЕУ, та й не я одна з Зеленограда. Мені до 400 добиратися 20 хвилин і там ще черги гігантські! Тим більше 400 у універу не зупиняється, доводиться від Неви 2 зупинки перти пішки, взимку це ну дуже приємно.
Та й на 400К люди зовсім не тільки до метро їздять, як раз до кінця він приходить майже порожній, тому що по шляху люди висаджуються на зручних зупинках. А в МЕГУ з'їздити якщо треба? 50-60 р за маршрутку кожен день не всі можуть платити.
Якщо 400К скасують, усім доведеться їхати на 400 і тоді черги там з кілометрових перетворяться в 2х-кілометрові.
Собсно я на форумі на цю тему отписалась, але ніхто поки не підтримав. Що робити, до кого йти з претезніямі?

****** Взагалі чтоли відморожені? Ви ахренелі? Який ще 400? Мені незручно на ньому їздити. Я живу в 16мкр. Якого хріна чіпати цей 400К? І так цих автобусів 4 штуки, а 400 - 44 штуки. Простіше виділити новий маршур, який буде до Мітіно ганяти, ніж 400К. Я і так чекаю цей 400К, що в Зеліке спізнюється, коли на 15, коли на 20 хвилин, так ще повертаючись ввечері з Річкового чекаю невідомо скільки. Рятує, то що народу на 400К не так багато як на 400. А вечорами, я кожен день спостерігаю картину і очередіну яка там накопичується, було навіть так, що черга закінчувалася, де Торговий цент коштує, або як він там називається цей магазин, не знаю. Факт в тому, що ви будите повними ідіотами, якщо так зробите. Ну Поимя хоч мізки і совість. Все проти народу робите ... Ну країна ... слів немає ... ******

ну знаєш якщо ти постійно ездіешь в тому напрямку за Автолайн набридає платити і назад)))

Гаразд вам сперечатися ... Як метро Митино відкриють Пятницкое взагалі встане ... Де цікаво планують робити зупинку в Мітіно - там зараз вже машини зайняли всі на узбіччі (будинків багато, народ не бідна, машин море), додамо тих хто буде кидати машини та йти на метро ... Труба там буде. А закласти перехоплює паркування влади не додумалися ...

ідіотизм одним словом

Козли тупі!
Як тепер до РГТЕУ їздити з 14 району? На "Богдан" що витрачатися? Ідіоти !!!! Вже не знаю, як би ще перекрутити. Те по 4 години в пробках на Ленінградці стоїмо (як вчора наприклад), то платформи залізничні салідол натираємо, тепер ось зміна маршруту ...
До речі, згодна з Swinger, ви взагалі в курсі, ЯКІ черзі на 400 вечорами в Москві? Є шанс заночувати на "річковому вокзалі"

Ох..как зазвичай обіцяли і набрехали.
Увечері повертається повертається хтось Ізз вас з річкового? Черга представлеете? Прекрасне рішення прибрати маршрут. Полудурка!

2Гость (sde) 18.12.2009 10:58:07
Тушинские і Сходненській - маршрути Автолайн. Конкуренція тільки корисна. Тим більше, що Мітіно - це інша гілка? тобто деяким вона зручніше, і там СІСТИ в Автолайновскіе автобуси не завжди можливо. Таким чином, між Мітіно і Зеленоградом і між Мітіно і Тушино будуть різні пасажиропотоки, тому ефективніше мати маршрут (и) до Мітіно і маршрути до Тушино - автобуси не будуть возити повітря на третині шляху і на них можна буде комфортно їздити.

Гість (sde): Так якщо там метро побудували, то потрібен ще рейс звичайно ж. Туди ж одразу набагато більше народу їздити почне.

А не розумніше було б навпаки, 400 звернути на Мітіно, а 400К залишити на Річковий? З Крюково повз Мітіно тож три маршрути їдуть, з Зеленограда до Річкового теж три, в той час, як з Зеленограда в Мітіно жодного, з Крюково до Річкового один. Тим більше, що на 400 і 400К ніби як проїзд є, та й дешевше.

А кому потрібен автобус до Мітіно? Продублювати два тушинських? Ідіотизм !!!!!!

* Коментарі не по темі, що розпалюють міжнаціональну ворожнечу, що суперечать законодавству РФ або містять нецензурну лайку, будуть видалені!

гастролі

Нонна Гришаєва, Валерій Ніколаєв, «Айболить і Бармалей», хор Данилова монастиря

«Берізка», Брянцев, «Євгеній Онєгін», «Порнофільми», «Епідемія», Клявер, Бублик, шоу під дощем, «Попелюшка», Ардова, Бутусов


Фотострічка


Новини компаній


інфографіка


інтерв'ю


Поради експертів


очима очевидців


Новини автосвіту




А толку?
Мені сказали: Дівчина, ми для вас однією повинні цей маршрут залишити?
Ну що, так ніхто і не подзвонив в префектуру?
Чи не вийшов на демонстрацію протесту?
Чи не звернувся до свого депутата?
Так чого ви хочете?
Харків не трісне?
Я доступно пояснив?
З Москви Едіт підлозі постій?
Ви взагалі чтоли знущаєтесь?