Реклама
Реклама
Реклама

Ярославль

  1. Квести в реальності
  2. Прогулянка на теплоході
  3. Їзда верхи на коні
  4. Риболовля на Волзі
  5. Пейнтбол
  6. Оглядовий політ на літаку або стрибки з парашутом
  7. Полазити по горах
  8. Аеродинамічна труба
  9. Яхт-спорт
  10. Політ на параплані
  11. планетарій
  12. Сходити в зоопарк

Зараз я вам розповім чим зайнятися в Ярославлі, якщо ходити по музеях, сидіти в кафешках і розглядати архітектуру міста ви вже втомилися.

Квести в реальності

Квести стали популярні зовсім недавно, але у них вже дуже багато шанувальників різного віку.

Від себе хочу додати, що це дуже цікаво і весело і підходить для всієї родини. Вони бувають і тематичні, і оглядові по місту, так що можна і час з інтересом провести і розум розім'яти.

Зараз я вам розповім чим зайнятися в Ярославлі, якщо ходити по музеях, сидіти в кафешках і розглядати архітектуру міста ви вже втомилися

Прогулянка на теплоході

Волга - велика ріка, неодноразово оспівана в піснях. За 200 рублів можна 1,5 години кататися. дивіться розклад тут.

Їзда верхи на коні

Не варто бояться, якщо ви не вмієте, всьому навчать. Це актуально і взимку, і влітку.

Вартість від 500 рублів / год. Інформацію краще уточнювати за телефонами, які вказані на сайтах. Ось список кінних клубів Ярославля:

  1. Кінний дворик. Ярославська область, д. Червоний бор.
  2. Парково. Приватна кінна школа вул. 3-тя острівна, 46.
  3. Кабріолет. Кінний клуб, вул. Мостецкой, 8в.

Риболовля на Волзі

Тим більше ви ні де-небудь будете рибалити, а на Волзі. У місті є водно-спортивний клуб Адмірал (московський просп., 1а стор. 3). У них на сайті можна зняти в оренду великогабаритну техніку.

У них на сайті можна зняти в оренду великогабаритну техніку

Пейнтбол

Поруч з водним клубом розташувався пейнтбольний клуб "Багіра". Пейнтбол відмінно підійде тим, хто здатний навострить вуха від слова "постріляти".

Оглядовий політ на літаку або стрибки з парашутом

У селищі Карачіха, який знаходиться в 20 хвилинах їзди від центру, розташувався Ярославський аероклуб (вул. Шкільна, 31; с. Карачіха, Ярославська обл.). Тут можна замовити політ в літаку для обозреванія околиць (це зовсім не страшно) і для найсміливіших стрибок з парашутом (навіть взимку). Тут займалася прославлена ​​жінка Валентина Терешкова.

Тут займалася прославлена ​​жінка Валентина Терешкова

Полазити по горах

Я знайшла в місті відмінний скалодром Top Drive (вул. Свободи, 91), до речі популярне серед місцевих жителів місце. І це відмінна розвага для дорослих і дітей. Одне відвідування дорослої людини обійдеться всього в 450 р. Спеціальних умінь для цього не потрібно. Це безпечно і незвично.

Аеродинамічна труба

Спеціальної підготовки не потрібно. Аеродинамічна труба "Зліт" (вул. Лісіцина, 2).

Яхт-спорт

На лівому березі Волги розташувалася Ярославська вітрильна школа (Столярна вул., 11). За телефонами вказаними на сайті уточніть які заходи вони запланували на найближчий час.

Політ на параплані

Літати можна цілий рік. Клуб парапланеристів ЯрПІЛОТ має і свою групу в соціальних мережах.

планетарій

Ярославський планетарій ім. Валентини Терешкової (вул. Чайковського, 3) варто відвідати, щоб трохи відпочити від прогулянок і помилуватися зірками. На території планетарію є обсерваторія.

Сходити в зоопарк

Ярославський зоопарк - близько 250 видів тварин і птахів. Територія добре оформлена. Можна доїхати на таксі (вул. Шевелюха, 137), знаходиться в Заволзькому районі