Реклама
Реклама
Реклама

Як заробити в Друг Навколо? | Друг Навколо - скачати безкоштовно!

  1. Можливості Друг Навколо
  2. Як заробити в Друг Навколо?
  3. Шахрайський заробіток в Друг Навколо

Дана соціальна мережа дозволяє заводити нові знайомства і спілкуватися з новими друзями. Скромна додаток дає можливість заводити спілкування на загальні теми. Соціальна мережа може використовуватися для пошуку своєї другої половинки. Як заробити в Друг навколо ?

Можливості Друг Навколо

Можливості Друг Навколо

Сайт дозволяє зробити оперативне скачування програми і використовувати його. Крім цього тут є опис його можливостей і секретів. Систему Друг Навколо встановлюють на телефони, планшети, смартфони і комп'ютери. Реєстрацію проводять за допомогою Інтернету, телефонного номера. Телефон допоможе користувачеві відновити вхід в соціальну мережу, при втраті доступу до неї.

Система має різні розділами для організованого використання програми. Крім цього є можливість для відправки подарунків, розміщення фотографій. Для усунення несимпатичних людей, можна скористатися чорним списком. Платні послуги оплачують засобами з гаманця.

Як заробити в Друг Навколо?

За правилами соціальної мережі, займатися комерційною діяльністю на порталі заборонено, відповідно і чесний заробіток в Друг Навколо практично не можливий. Вирішивши там відправляти спам з реальних акаунтів, можна отримати постійний бан. Ніякого заробітку отримати користувач не встигне. Крім цього, навіть володіючи чималою кількістю грошей, можна їх позбутися.

Але без спаму тут все одно не обходиться. Особливо це заняття приваблює сутенерів, наркоторгівців, шахраїв, професійних альфонсів.

Незважаючи на те, що зі спамом можна отримати бан, вони починають відкривати акаунти на різні сім-карти. Ці люди не можуть відмовитися від такої платоспроможної аудиторії в порівнянні з Однокласниками та іншими соціальними мережами.

Шахрайський заробіток в Друг Навколо

Зайнятися цією роботою можна з будь-якого соціального сайту. В даному додатку створюється сторінка. На аватар встановлюється фото привабливої ​​дівчини. Продаж її фотографії в оголеному вигляді приносить шахраєві близько 500 рублів.

Інший спосіб. Ставиться фото з придуманим ім'ям, вписується в анкету інформація з пропозицією інтимних послуг для молодих людей старше вісімнадцяти років.

Проводиться розкручування аккаунта з загального чату. Коли чоловік починає писати послання, йому починають пред'являти лист з цінами за послуги інтиму. На прохання уявлення телефону для зв'язку, шахраєм питається передоплата. Коли переклад приходить, клієнт не отримавши ніяких послуг, отримує місце в чорному списку. Таким шахрайським способом можна отримувати близько 3000 рублів щодня.

Як заробляти в Друг Навколо? Користувач, який бажає отримати чесну заробіток в цій системі, може тут користуватися друглй - місцевою валютою. Чим більше користувач запросить друзів, тим більше він заробить місцевих грошей, якими можна розплачуватися в мережі.

Як заробити в Друг Навколо?
Як заробляти в Друг Навколо?