Реклама
Реклама
Реклама

Військовий юрист, адвокат, Севастополь, Сімферополь, Крим. Адвокат з військових злочинів.

  1. Чому порушуються права військовослужбовців?
  2. Злочини проти військової служби.
  3. Закон про статус військовослужбовців.
  4. Військовослужбовець строкової служби.

Військова служба є досить специфічною областю правовідносин, в якій діють свої закони і правила, дуже відрізняються від правил та законів звичайних громадян Військова служба є досить специфічною областю правовідносин, в якій діють свої закони і правила, дуже відрізняються від правил та законів звичайних громадян. Простого знання законів тут недостатньо. Тому для захисту прав військовослужбовців існують спеціальні юристи - військові адвокати, тобто ті, які володіють нюансами військового права і спеціалізуються саме на захист прав військовослужбовців. Справжніх фахівців у галузі військового права вкрай мало, а що стосується Севастополя, Сімферополя та Криму в цілому, то їх і зовсім одиниці. Юрист, адвокат Кірюніков Олексій Вікторович спеціалізується на військових справах. За свою багаторічну практику, він придбав великий досвід вирішення безлічі питань, що виникають у військовослужбовців в процесі військової служби та по праву може називатися - військовий юрист.

Чому порушуються права військовослужбовців?

Система військової служби побудована на статутних відносинах начальника і підлеглого, в якій накази не обговорюються і якими б незаконними, а, часом, і абсурдними, вони не були, накази повинні виконуватися. Так, в статуті Збройних сил Росії зазначено, що військовослужбовець зобов'язаний виконати наказ, навіть якщо він з ним і не згоден, а вже після його виконання має право оскаржити вищестоящому начальству. Виконавши незаконний наказ, військовослужбовець, як правило, його вже не оскаржить. По-перше, наказ уже довелося виконати. По-друге, не хочеться псувати відносини з командиром. По-третє, військовослужбовець елементарно не має чіткого уявлення, як грамотно оскаржити наказ. Може бути, в деяких випадках, така позиція військовослужбовців і виправдана. Разом з тим, іноді бувають ситуації, коли військовослужбовець, виконавши усний незаконний наказ командира, вчиняє незаконні дії, за вчинення яких в подальшому може бути притягнутий до відповідальності, а командир, при цьому, буде заперечувати свою причетність до таких дій підлеглого і віддачу наказу. У цій ситуації не буде зайвою консультація військового юриста.

Злочини проти військової служби.

Злочинів проти військової служби законодавець в кримінальному кодексі виділив цілий розділ. До військових злочинів відносяться статті з 331 по 352 КК РФ. Якщо проти військовослужбовця порушено кримінальну справу, то до цього необхідно поставитися з усією серйозністю, оскільки за військові злочини загрожує не просто покарання, а покарання, що істотно перевищує покарання простих громадян за аналогічні злочини. Не варто займатися самодіяльність і думати, що все якось само собою вирішиться. Не варто думати, що якщо ви розкажіть якусь свою правду, то вас зрозуміють, розберуться і відпустять. Пам'ятайте, що в нашій країні система правосуддя працює виключно з обвинувальним ухилом. Слідчий мислить так, що якщо кримінальну справу порушено, то воно неодмінно повинно бути направлено з обвинувальним висновком до суду. Суддя ж вважає, що раз справа надійшла з обвинуваченням у вчиненні злочину, то винність і винесення обвинувального вироку не викликає сумнівів і потрібно тільки визначитися з мірою покарання. Тому, зіткнувшись з порушенням кримінальної справи за фактом військового злочину, вкрай важливо з перших днів виробити грамотну позицію і здійснювати ефективний захист поки кримінальну справу ще «зшивається» слідчим.

Скористайтеся допомогою військового адвоката! Військовий адвокат у кримінальних справах - це єдина людина, яка буде на стороні військовослужбовця в кримінальному процесі та матиме на меті не звинуватити, а розібратися в те, що трапилося і, якщо не виправдати, то хоча б істотно пом'якшити покарання. Ваша доля безпосередньо залежить від своєчасно вжитих правильних дій!

Закон про статус військовослужбовців.

Федеральний закон «Про статус військовослужбовців» є основоположним законом для всіх військовослужбовців, оскільки він регламентує обов'язки, відповідальність і, найголовніше, права і свободи військовослужбовця. Зокрема, цим законом кожному військовослужбовцю гарантується право на житло, відпочинок, грошове забезпечення, а також свободу слова, свободу пересування та ін. Перш за все, даний федеральний закон говорить про те, що військовослужбовці не підневільна машина, яка виконує накази, а людина, яка має право на гідне ставлення до себе і на гідне життя.

Бажаєте знати права військовослужбовця? Бажаєте гідного до себе ставлення гарантованого законом? Звертайтеся до військового юриста. Військовий юрист досконало знає військове законодавство і допоможе відстояти права військовослужбовця перед командуванням, у військовій прокуратурі, суді.

Військовослужбовець строкової служби.

Серед двох категорій військовослужбовців, до яких відносяться військовослужбовці за контрактом та військовослужбовці строкової служби, остання категорія є найбільш вразливою в плані дотримання прав. Це пов'язано з тим, що військовослужбовцями строкової служби, в своїй більшості, стають вчорашні школярі, які не мають ні то що досвіду військової служби, а й простого життєвого досвіду. Більш того, оскільки термін служби відносно не великий, то військовослужбовець строкової служби часто бажає перетерпіти, ніж відстояти свої права. Це не правильно. Оскільки таким мовчанням не тільки ховається факт правопорушення, а й залишається безкарним порушник військових правил, що заохочує його на нові і нові порушення.

Ніколи не варто терпіти нестатутних відносин, виконання роботи невластивої військовослужбовцю, систематичних образ і ін.

Так, як то кажуть: - «Один в полі не воїн». Але якщо з військовослужбовцям строкової служби військовий юрист, то реально можна добитися припинення протиправних дій на свою адресу і покарати винуватця.

Робіть правильний вибір!

Телефон військового юриста Телефон військового юриста   +79787472333 +79787472333

Чому порушуються права військовослужбовців?
Чому порушуються права військовослужбовців?
Бажаєте знати права військовослужбовця?
Бажаєте гідного до себе ставлення гарантованого законом?