Реклама
Реклама
Реклама

Військова іпотека в Ощадбанку Росії

  1. Суть програми "Військова іпотека"
  2. Умови надання військової іпотеки Ощадбанком
  3. Як отримати кредит?

Сбербанк працює з різними програмами державного субсидування, включаючи оформлення та видачу житлових кредитів за програмою "Військова іпотека". Умови подання можна подивитися на офіційному сайті Ощадбанку в розділі "Кредит на житло".

Умови подання можна подивитися на офіційному сайті Ощадбанку в розділі Кредит на житло

Хто може отримати субсидування?

  • молодий військовослужбовець, який є учасником накопичувально-іпотечної системи. Офіцери, сержанти, матроси і інші військові, які уклали свій перший контракт не раніше 1 січня 2005 року;
  • вік на момент видачі іпотеки - від 21-го року;
  • максимальний вік на момент закриття іпотечної позики - 45 років.

Офіцери, сержанти, матроси і інші військові, які уклали свій перший контракт не раніше 1 січня 2005 року;   вік на момент видачі іпотеки - від 21-го року;   максимальний вік   на момент закриття іпотечної позики - 45 років

Суть програми "Військова іпотека"

Накопичувально-іпотечна система - це державна програма, вступивши в яку, на ім'я учасника відкривається спеціальний рахунок. На цей рахунок протягом трьох років буде проводиться нарахування від держави на щомісячній основі у фіксованій сумі.

Державні відрахування підлягають індексації, їх розмір регулярно збільшується. Так, в 2013 році сума виплат за 12 місяців склав 222 000 рублів, то є 18500 рублів щомісяця. Витрачати ці гроші на свій розсуд не можна, вони можуть бути спрямовані тільки на придбання житла.

думка експерта

Анастасія Яковлєва

Банківський кредитний експерт

Подати заявку

Прямо зараз ви можете безкоштовно подати заявку на позику, кредит або карту відразу в кілька банків. Попередньо дізнатися умови і розрахувати переплату на калькуляторі. Хочете спробувати?

Після закінчення терміну накопичення учасник отримує спеціальне свідоцтво і може звертатися з ним в Ощадбанк за оформленням військової іпотеки. Кошти, отримані від держави, підуть на початковий внесок.

Умови надання військової іпотеки Ощадбанком

Крім того, що це і так кредит з субсидуванням, до нього застосовується ще і знижена ставка 10,5% річних (за стандартними іпотечними програмами ставка буде перебувати в межах 12% - 14% річних). Кредит надається максимально на 20 років. Так як є вікове обмеження на момент закінчення виплат (45 років), то при оформленні військової іпотеки на максимальний термін позичальникові повинно бути не більше 25-ти років.

Після того як об'єкт нерухомості вибраний необхідно обов'язково провести його оцінку , Відштовхуючись від висновку незалежного експерта, Сбербанк встановить максимально можливу для оформлення суму. Вона не може становити більше ніж 90% вартості. Придбана нерухомість оформляється в заставу і підлягає обов'язковому страхуванню.

Опитування: чи задоволені Ви якістю послуг, що надаються Ощадбанком в цілому?

Та ні

Необхідні для оформлення документи:

  • Заява;
  • паспорт;
  • свідоцтво про участь в накопичувально-іпотечній системі;
  • документація на нерухомість, що купується.

Заява;   паспорт;   свідоцтво про участь в накопичувально-іпотечній системі;   документація на нерухомість, що купується

Як отримати кредит?

  1. Звернутися до відділення Ощадбанку з усіма необхідними документами. Звернення відбувається за місцем реєстрації заявника або там, де знаходиться об'єкт придбання.
  2. Залишити заявку і чекати розгляду, якій буде проходить 5 - 10 робочих днів.
  3. Якщо заяву схвалено підписується кредитний договір, і оформляються документи на власність нерухомості, що купується.

Якщо заяву схвалено підписується кредитний договір, і оформляються документи на власність нерухомості, що купується

Погашення військової іпотеки проходить стандартним чином. Позичальник може додатково отримати податкове вирахування на придбану нерухомість, звернувшись до податкових органів. Таким чином, до державних грантів можна додати і повернення прибуткового податку.

Хто може отримати субсидування?
Хочете спробувати?
Опитування: чи задоволені Ви якістю послуг, що надаються Ощадбанком в цілому?
Як отримати кредит?