Реклама
Реклама
Реклама

Тендер на перевезення особового складу Військового інституту КНУ ім. Т. Шевченка :: Компанії

  1. компанії Тендер на перевезення особового складу Військового інституту КНУ ім. Т. Шевченка

компанії

Тендер на перевезення особового складу Військового інституту КНУ ім. Т. Шевченка

9:15 10.06.2013 (переглядів: тисяча сто п'ятьдесят чотири)

Військовий інститут Київського Національного університету імені Тараса Шевченка потребує послуг пасажирських перевезень на період липня-серпня 2013 року Військовий інститут Київського Національного університету імені Тараса Шевченка потребує послуг пасажирських перевезень на період липня-серпня 2013 року. Зокрема, мова йде про забезпечення доставки особового складу до місць призначення, що знаходяться на відстані 150 кілометрів.
Всі зацікавлені можливістю отримати право на надання подібних послуг можуть взяти участь в червневому відкритому аукціоні, за результатами якого планується підписання контракту на взаємовигідних для обох сторін умовах. вищевказаний тендер в Київській області був оголошений ще кілька тижнів тому. На даний момент триває процес прийому документів і котирувальних пропозицій від учасників. Кінцевий термін їх подачі минає 19-го червня. Як свідчить тендерна документація, найвигіднішим буде вважатися ту пропозицію, яка має найнижчу ціну.
За умовами замовника конкурсних торгів, майбутній виконавець послуг повинен забезпечити якісні та безпечні перевезення особового складу Військового інституту КНУ ім. Шевченко за маршрутами м.Київ-смт. Гончарівське та г.Кіев- смт. Десна, а також у зворотному напрямку. Графік поїздок присутній в документації до аукціону. Послуги з перевезення пасажирів повинна здійснюватися автобусами по заздалегідь погодженому маршруті руху, дату, а також часу виїзду. Рух буде здійснюватися в складі колони, з супроводом автомобіля Військової інспекції безпеки дорожнього руху за рахунок замовника.

Підписка на новини Останні новини розділу

ТОП :: Компанії



Замовити рекламу
(044) 239-27-39, 237-17-23, 230-82-27, 581-28-21