Реклама
Реклама
Реклама

Сен-Жермен - Курс Алхімії. Наука самотрансформації - Електронна бібліотека езотерики "Пазли"

Вольтер у листі до Фрідріха II називав його "людиною, яка живе вічно і знає все". Сен-Жермен, безсумнівно, одна з найбільш вражаючих особистостей, відомих історії.
Існують документальні свідчення діяльності цього блискучого Майстри при королівських дворах Європи протягом століття. Він говорив, щонайменше, на дванадцяти мовах настільки вільно, що де б він не був, його приймали за корінного жителя тієї країни. Він складав музику, імпровізував, грав на фортепіано без нот, грав на скрипці "як оркестр" - і все це лише незначна частина його досягнень, в яких проявився вражаючий геній цього "чудо-людину" Європи.
Видалити вада дорогоцінного каменю не становило жодних проблем для Майстра-Алхіміка. Уміння трансмутировать неблагородні метали в золото також було йому доступно. Згідно зі свідченням мадам де Помпадур, довіреної особи Людовика XV, він володів чудовим еліксиром, що продовжує життя.
Однак, найважливішим якістю Сен-Жермена, крім цих обдарувань, є його відданість свободі і освіті всього людства. Його ніколи не припиняється служіння Життя буде викликати у майбутніх поколінь повагу до цієї визначної Владиці.
Сьогодні Піднесений Владика Сен-Жермен передає кожному з вас секрети Алхімії. Ви володієте вродженою здатністю трансформувати свої тривоги в щастя і свої пристрасті в любов. Ставайте творцем!

Дивись також:

Електронна версія даної книги створена виключно для ознайомлення тільки на локальному комп'ютері! Завантаживши файл, ви берете на себе повну відповідальність за його подальше використання та поширення. Починаючи завантаження, ви підтверджуєте свою згоду з даними твердженнями! Реалізація даної електронної книги в будь-яких інтернет-магазинах, і на CD (DVD) дисках з метою отримання прибутку, незаконна і заборонена! З питань придбання друкованої або електронної версії даної книги звертайтеся безпосередньо до законних видавцям, їх представникам, або до відповідних організацій торгівлі!




Коментарі: Коментарі:   (0)   Рейтинг: (0) Рейтинг:

Поки коментарів немає