Реклама
Реклама
Реклама

Перелік документів для повернення прав

Багато толком не знають, що для повернення водійських прав необхідно зробити і які документи для цього надати.

Багато толком не знають, що для повернення водійських прав необхідно зробити і які документи для цього надати

Давайте розберемо з Вами покроково. Для того, щоб забрати права з ДАІ необхідно надати медичну довідку про допуск до керування транспортним засобом (у нинішній час вона необхідна, якщо Ви були позбавлені за сп'яніння). Також необхідно подати заяву на повернення прав. Паспорт і копію вироку суду, де написано підставу для позбавлення прав. Також пам'ятайте і уважно поставтеся до термінів. Також пам'ятайте про те, що Вам заново доведеться здавати теорію. Тому радимо підготуватися до здачі іспиту.

Також розберемо питання про повторне позбавлення водійських прав. Його цілком можна уникнути, або оскаржити у встановлений законом термін. Також варто враховувати, що повторне позбавлення прав тягне за собою більш суворе покарання, так як це вже не перший випадок порушення. Тому тут варто бути більш уважним і передбачити розвиток подій, необхідно якомога швидше звернутися до автоюрсіту, щоб уникнути повторного позбавлення на тривалий термін. Повторне позбавлення прав також може стати обтяжливою обставиною, якщо має місце бути кримінальний злочин, пов'язаний, наприклад, з викраденням. У разі, якщо це всього лише адміністративне правопорушення, що не несе кримінальної відповідальності, то у Вас можуть бути серйозні проблеми, пов'язані з тим, що повторне позбавлення прав загрожує дуже тривалим терміном і оскаржити таке рішення набагато складніше. Тому завчасно готуйтеся до судового процесу, збирайте факти, експертизи, і в першу чергу зверніться до Автоюрист. Тут, якщо у вас не в перший раз виникають проблеми при ДТП, то слід враховувати упередженість ставлення з боку співробітників поліції, також упереджене ставлення суду не можна заперечувати. Вам необхідно негайно звернутися до юриста, інакше наслідки можуть бути важко виправити. Грамотний Автоюрист допоможе, при упередженому ставленні співробітників, проконтролює законність і правильність вивчення і виявлення причин аварії. Також зможе вибудувати правильну, обґрунтовану доказову базу в Вашу користь завчасно до суду. В цьому випадку, завчасне звернення до Автоюрист особливо важливо. Не упускайте можливості для захисту власних прав і результату ситуації не на Вашу користь, що спричинить за собою адміністративне покарання і Ви надовго можете опинитися в рядах пішоходів без права керування транспортними засобами.

Зателефонуйте нам прямо зараз за телефоном "гарячої лінії" (812) 448-64-32 і Ви отримаєте БЕЗКОШТОВНУ юридичну консультацію