Реклама
Реклама
Реклама

Дизайн фасадів приватного будинку в с. Новопишмінское

  1. Навіщо потрібен архітектурний проект?
  2. Стиль дизайну заміського будинку
  3. Інфраструктура сучасного заміського будинку

Основну частку наших проектів займає внутрішній дизайн квартир і котеджів

Основну частку наших проектів займає внутрішній дизайн квартир і котеджів. Але серед значної кількості замовлень зустрічаються і архітектурні проекти різної складності: від окремо розташованих приватних будинків до цілих ансамблів, що включають все необхідне для повноцінної заміського життя і відпочинку. І ось тут вже ми можемо в повній мірі проявити свої знання, вміння і фантазію. До таких розгорнутим проектам можна віднести і нашу роботу над дизайном фасаду заміського будинку в с. Новопишмінском і створення до нього лазні і гаража.

Навіщо потрібен архітектурний проект?

Навіщо потрібен архітектурний проект

Робота над екстер'єром нашого будинку якнайкраще ілюструє важливість грамотного архітектурного проекту як такого на самому початковому етапі будівництва. Справа в тому, що споруда існуючого будинку велася без проекту, тому допущені серйозні помилки в пропорціях, плануваннях і т. Д., Які довелося виправляти в проекті фасадів. Була виконана реконструкція фасадів будинку і проектування двох нових об'єктів лазні і гаража в єдиному стилі. Перенесено віконні прорізи, додалися нові.

Уникнути подібних проблем легко, якщо замовляти архітектурний проект у професіоналів і планувати всі деталі заздалегідь.

Стиль дизайну заміського будинку

Якщо у вас як у господаря будинку немає особливих пристрастей до того чи іншого стильового напрямку, то самим безпрограшним варіантом для оформлення вашого гніздечка буде сучасний стиль Якщо у вас як у господаря будинку немає особливих пристрастей до того чи іншого стильового напрямку, то самим безпрограшним варіантом для оформлення вашого гніздечка буде сучасний стиль. Саме цей варіант вибрав і наш замовник. Весь архітектурний ансамбль з будинком, лазнею і гаражем доповнюють невеликі класичні елементи. Сучасному стилю притаманна легкість і простота, прагнення до природних початків, що часто виражається в переважному використанні природних, екологічно чистих матеріалів, натуральних кольорах. Будинки цього стилю проектуються виходячи з максимальної функціональності внутрішнього планування. Весь майбутній дизайн підпорядкований потребам людей, які проживають в будинку. Тому дизайн приватного будинку в сучасному стилі завжди відрізняє неповторний вигляд і оригінальне внутрішній устрій.

Вид нашого оновленого будинку та прилеглих будівель відрізняє вишукане благородство в поєднанні кольорів і форм, а невелика асиметрія ліній додає особливий шарм і запам'ятовуваність всьому комплексу.

Інфраструктура сучасного заміського будинку

Проект нашого заміського будинку являє собою не просто затишний куточок для тимчасового відпочинку від міського життя, але при бажанні цілком може служити місцем для тривалого і навіть постійного проживання всіх членів сім'ї.

У проекті гаража загальною площею 75,2 кв У проекті гаража загальною площею 75,2 кв. м. передбачений вольєр для собаки в єдиному стилі, спроектований вхід в підземне овочесховище. Між гаражем і лазнею є вільний простір, який можна використовувати для відкритої стоянки автомобіля.

Між гаражем і лазнею є вільний простір, який можна використовувати для відкритої стоянки автомобіля

Баня включає в себе парну, мийну, кімнату відпочинку, тамбур і санвузол. Для максимально комфортного проведення часу лазня оснащена літньою кухнею, верандою і барбекю. Під навісом надійно укритий дровник. Загальна банна площа - 65,54 кв. м.

Особливо добре тут має бути влітку, коли можна собі на втіху доглядати за улюбленими рослинами на присадибній ділянці і розслаблятися на свіжому повітрі після доброї парної.

За проектом садиби вже розпочато будівництво, і, сподіваємося, незабаром тут захопливою вогником запаляться вікна, і з'явиться справжнє родове гніздо, де буде із задоволенням і комфортному жити не одне покоління щасливих людей.

Архітектурне бюро Олексія Сухова | arch-buro.com

Фасади котеджу до реконструции (існуючий стан):

Реконструкція фасадів котеджу:

Проект гаража:

Екстер'єри проекту лазні з барбекю:

Загальний план всього комплексу:

Загальний план всього комплексу:

Схожі теми або те що вам буде цікаво подивитися:


Навіщо потрібен архітектурний проект?
Навіщо потрібен архітектурний проект?