Реклама
Реклама
Реклама

У Некрасівці на місці полігону побутових відходів з'явиться парк

543 543   Рекультивацію полігону побутових відходів в Некрасівці планується завершити до кінця року, повідомив журналістам заступник мера Москви в уряді Москви з питань містобудівної політики і будівництва Марат Хуснуллін

Рекультивацію полігону побутових відходів в Некрасівці планується завершити до кінця року, повідомив журналістам заступник мера Москви в уряді Москви з питань містобудівної політики і будівництва Марат Хуснуллін.

«Це великий інвесторський проект, до кінця року планується завершити рекультивацію території колишнього полігону, а вже в наступному році приступити до створення парку і будівництва спортивних об'єктів на цій території», - сказав він.

За словами Марата Хуснуллін, рекультивація території не займе багато часу, так як на полігоні незаражені грунту.

«Інвестор обіцяє, що до кінця наступного року парк разом зі спортивними об'єктами вже буде готовий», - сказав глава будкомплексу.

Раніше повідомлялося, що проектом рекультивації полігону побутових відходів в Некрасівці і створенням парку зі спортивними об'єктами буде займатися компанія «Мортон».

Заступник мера зазначив, що всього в Некрасівці і на території промзони «Руднєво» може бути побудовано до 10,5 млн кв. м нерухомості різного призначення.

Зокрема, тут будуть зведені житлові будинки, об'єкти соціальної інфраструктури, створені місця прикладання праці і технопарк.

«Цей проект є одним з найбільших в Москві. Фактично за площею будується нерухомості це два проекти «Москви-Сіті», - зазначив глава будкомплексу.

Полігон твердих побутових відходів в Некрасівці з'явився в 1997 році.

  • Москва продає комплекс будівель поруч з Кремлем за 8,6 млрд рублів

    Московський уряд продає комплекс будівель на Москворецкая набережній (поряд з Кремлем), який раніше займала Військова академія РВСН. Вартість лота становить близько 8,6 млрд рублів, повідомляє інформаційна служба департаменту по конкурентній політиці міста.

  • Парк «Довгі ставки» відкриється в Москві в наступному році

    У північно-східній частині столиці відкриють парк «Довгі ставки». Це станеться восени 2018 року, повідомляє інформаційна служба департаменту по конкурентній політиці. Як говориться в матеріалі, мова йде про відкриття першої черги паркової зони. Територію планується облагородити в чотири етапи - її повністю впорядкують до 2020 року.

  • На місці ТЦ «Горбушкін двір» і заводу «Філіт» побудують житло

    Замість московського ТЦ «Горбушкін двір» і знаходиться поруч трубного підприємства збираються побудувати приблизно 383 тисячі нерухомих об'єктів, при цьому близько 300 тисяч квадратних метрів відведуть під житлові будинки, повідомляє газета «Ведомости», посилаючись на джерело в столичній мерії.

Економте свій час!

Підпишіться на щотижневу розсилку новин і отримуйте найважливіші новини нерухомості за минулий тиждень від експертів ринку

Коментарі:

На жаль, жодного коментарю не знайдено.