Реклама
Реклама
Реклама

Про компанію

  1. Місія компанії
  2. досвід
  3. персонал
  4. наука
  5. досягнення
  6. оснащення
  7. партнери

Науково-виробниче об'єднання «Техкраненерго» є найбільшим експертним центром Росії, які працюють з небезпечними виробничими об'єктами з 1976 року. Компанія є прикладом успішного, який стабільно розвивається вітчизняного підприємства з багатопрофільною структурою і широким охопленням всіх напрямків в галузі промислової безпеки.

Об'єднання здійснює весь комплекс робіт з експертизи, будівництва, ремонту, модернізації, проектування на небезпечних виробничих об'єктах. Наявність розвиненої виробничої бази дозволяє підприємству постійно розширювати спектр і номенклатуру товарів і послуг, відкривати нові напрямки діяльності.

Місія компанії

Створення та надання широкому колу клієнтів комплексу високоякісних товарів і послуг з конкурентними цінами.

досвід

За тридцятирічну історію роботи на російському і зарубіжному ринку фахівці компанії придбали неоціненний досвід. Реалізовані десятки тисяч робіт на підприємствах різного масштабу і галузевої приналежності.

персонал

Чисельність співробітників становить 450 чоловік, в тому числі 5 докторів і кандидатів технічних наук. Науково-виробниче об'єднання «Техкраненерго» являє собою штат висококваліфікованих фахівців, атестованих та акредитованих за кожним напрямом діяльності підприємства.

підрозділи компанії

Таблиця: зведена відомість результатів проведення спеціальної оцінки умов праці

Таблиця: зведена відомість результатів проведення спеціальної оцінки умов праці

наука

Фахівці підприємства є активними кореспондентами провідних російських і зарубіжних видань: «Безпека праці в промисловості», «Зварювальне виробництво», «Будівельні і дорожні машини», «Хімічна та нафтогазове обладнання», «Welding Production», «Chemical and Petroleum Engineering». У відділах беруть активну участь в обговоренні та розробці методичних вказівок, керівних документів в своїй галузі. Ведеться велика робота по захисту інтелектуальної власності. Так за останній час були отримані два охоронних документа на винаходи.

Методики і статті

досягнення

За час свого існування ЗАТ НВО «Техкраненерго» отримало велику кількість нагород і заохочувальних призів, беручи участь у виставках і ярмарках. Одна з найбільш значних нагород ЗАТ НВО «Техкраненерго» присуджена Координаційною Комітетом Міжнародної Програми «Партнерство заради Прогресу» - приз «Золотий стандарт», підтверджений реєстраційним сертифікатом учасника програми.

оснащення

НВО «Техкраненерго» займає територію понад 2 га, на якій розташовуються інженерно-лабораторний, виробничий корпусу, випробувальний майданчик і т.д. Всі відділи оснащені сучасними приладами та обладнанням, багато з яких сумісні з персональними комп'ютерами, що дозволяє в польових умовах своєчасно виконувати цілий ряд необхідних робіт. Цех підприємства оснащений усіма типами металорізального обладнання, мостовими кранами, що забезпечують роботу з великогабаритними виробами.

партнери

Об'єднання «Техкраненерго» тривалий час співпрацює з такими великими підприємствами, як ВАТ «Северсталь», НВО «Сатурн», Ярославський нафтопереробний завод, а також з фірмами Bosch, Buderus, Saacke, Sorg і т.д.

Наші партнери

Чітко продумана стратегія, використання передових технологій, налагоджена робота команди і наявність власної інфраструктури дозволяє нам пропонувати компаніям будь-якого розміру інтегровані рішення.

НВО «Техкраненерго» - це індивідуальний підхід до кожного Клієнта.
Звертайтеся, і ми допоможемо в будь-яких Ваших проектах.