Реклама
Реклама
Реклама

У Таганрозі офіційно дали тепло у всі будинки

Скрін з відео в групі «Таганрозька ДПС»

У Таганрозі в повному обсязі почався опалювальний сезон. Тепло надходить в усі об'єкти соцсфери: лікувальні, культурні, навчальні та дошкільні установи. Також тепло подано у всі багатоквартирні житлові будинки міста, - оптимістично повідомляє портал адміністрації Ростовської області.
У повідомленні нагадується, що після старту опалювального сезону в Таганрозі на 15 жовтня без тепла залишалися 15 лікувальних установ, 8 дитсадків, 6 навчальних закладів, 461 житловий будинок. Готовність міста до зими становила всього 59,5%. Для нормалізації ситуації була створено робочу групу уряду Ростовської області під керівництвом заступника губернатора Сергія СІДАШ. На проведеному напередодні засіданні міської КНС було заявлено , Що до кінця четверга тепло почне надходити в усі будинки і установи соцсфери.

Сьогодні, 21 жовтня, тепло подано у всі житлові будинки і соціальні об'єкти, йдеться в повідомленні. Однак в процесі пуску може виявлятися завоздушенность в стояках безпосередньо багатоквартирних будинків. Всі ці недоліки будуть оперативно усуватися. Також таганрожцам нагадують про те, що Ростовської області в цілодобовому режимі працює єдина байдуже-диспетчерська служба мінЖКГ, телефон «гарячої лінії» - (863) 2401360.

Між тим громадяни в соцмережах повідомляють про «трохи теплих батареях» і термометрі, який, будучи покладеним на таку батарею, показує 38 градусів. У різних частинах міста відбуваються пориви теплотрас. Один з таких поривів зафіксував в п'ятницю, 21 жовтня, на свій відеореєстратор учасник групи «Таганрозька ДПС». Він назвав короткий ролик «Сауна від комунальників».

Автор: Григорій Проникливий