Реклама
Реклама
Реклама

Doba.ua - подобова оренда трикімнатних квартир у Вінниці без посередників

  1. Трикімнатні квартири подобово в Вінниці
Anna ЦІЛОДОБОВО (ЦЕНТР, УРОЖАЙ, ЖД ВОКЗАЛ)

Час поїздки: 2019 травня

Ні в якому разі не майте справу з "господарем" цієї квартири! В кінці травня за тиждень домовилися з ним про оренду на добу цієї квартири на 6 осіб, заставу зажадав 600 грн (!!!), хоча на сайті вказано менше. Нібито п'ятниця і т.п .... Погодилися. Але по приїзду, зателефонувавши з вокзалу, дізналися, що квартира ще зайнята (нібито), і натомість нам запропонував іншу квартиру (сказавши по телефону, що ще краще ...). На ділі виявилося, що квартира не в центрі, як нам було обіцяно, в старому будинку, убита, брудна, причому прочекали "господаря" по дворі годину, поки він привіз м'яте постільна білизна і відкрив нам це житло ... Меблі зламана, в туалеті немає лампочки, вибито скло, посуду в кухні практично немає, а та брудна ... Оскільки ми люди у віці, серйозні, інтелігентні, і дуже поспішали на запланований захід, то не стали вже вступати в полеміку, шукати інше житло не було часу і сил, то залишилися. Але попереджаємо інших !!! Будьте пильні! Швидше за все, ми не єдині, яких заманюють квартирою на Соборній, 101, а потім "кидають".

Оксана ЦІЛОДОБОВО (ЦЕНТР, УРОЖАЙ, ЖД ВОКЗАЛ)

Час поїздки: 2018 вересня

Квартира дійсно прекрасно розташована, все близько. Досить хороший ремонт був зроблений не менше 10 років тому, з тих пір квартира, очевидно, безбожно експлуатувалася, що не могло не позначитися на її стані. Пил (очевидно, після попереднього відкликання) протерли, однак сигаретний дим настільки вбрався в меблі і стіни, що в двох з трьох кімнат перебувати при закритих вікнах було неможливо. При відкритті же балконних дверей був великий ризик випасти прямо на вулицю, так як балконів просто не було (ремонт фасаду). У ванній розруха, слив забитий, на унітазі сидіння розвалюється. На довершення вразило "гостинність" господаря, який протримав нас годину у дворі після призначеного часу зустрічі, а коли ми, нарешті, потрапили всередину, зажадав велику плату за житло, ніж було попередньо домовлено (хоча це і так вже було значно більше зазначеного на сайті ).

Олександр 10 хв ходьби від фонтану. РОБИМО звітні документи

Час поїздки до: 2016 березня

Відмінна квартира, де в нашому випадку легко розташувалися 8-людина.
Ну дуже хороші ліжка (точніше матраци).
До фонтану навіть їхати не потрібно, йти реально хвилин 5-10
У будинку перебувати хороший ресторанчик "Гетьман"

Злата 10 хв ходьби від фонтану. РОБИМО звітні документи

Час поїздки до: 2014 червня

Зупинялася в цій квартирі з друзями - 6 чоловік. Привітний господар, т.к заїхали в 02-30 ранку і він нас зустрів. Всіх вистачило місця. Хороший ремонт. 15 хв пішки до фонтану РОШЕН.
Місто відмінний: багато зелені, чуйні люди, низькі ціни, класних клуби, дешеве таксі (максимум у нас виходило по місту 23 грн.) Вообщем, відпочинок вдався!

Трикімнатні квартири подобово в Вінниці

Вінниця - це красивий древнє місто з безліччю пам'яток: музеїв, старовинних церков, пам'яток мистецтва і архітектури. Тому, якщо ви хочете вивчити цікаві місця України, вам неодмінно потрібно заїхати сюди хоча б на кілька діб. На час перебування в місті найкраще зняти житло від господаря. Зручніше вибирати його в інтернеті, на онлайн-ресурсі Doba.ua.

Де зупинитися в Вінниці

Найчастіше приїжджі знімають нерухомість подобово в центрі Вінниці. Тут добре розвинена інфраструктура і багато пам'яток. Правда зняти житло дешево не вийде. Самий жвавий район Вінниці - Замостянський . На його території розташовується авто- і залізничний вокзал , Більшість адміністративних будівель, а також ринків, магазинів та розважальних закладів. Тут здається чимало однокімнатних , двокімнатних і трикімнатних квартир.
Порівняно недорого можна зняти апартаменти в сучасному і розвиненому Ленінському районі . Тут багато нових висотних будинків з квартирами поліпшеного планування, а також дитячих та спортивних майданчиків, парків та скверів. навіть багатокімнатні апартаменти можна зняти за цілком адекватною ціною. Це робить його ідеальним районом для відпочинку всією сім'єю.
Інтерес для туристів представляють мікрорайони Пирогово і Берег Південного Бугу, де зосереджено багато міських визначних пам'яток. Судячи з відгуків, приїжджі часто відвідують острів Кемпа та фонтан «Рошен» .

Переваги подобової оренди трикімнатної нерухомості

Трикімнатна квартира - це оптимальний варіант, якщо ви збираєтеся відпочивати разом з дітьми. У ній досить місця для всіх членів сім'ї і значного багажу. При цьому ціна на такі апартаменти буде набагато нижче, ніж аналогічний за площею готельний номер.
Знявши подобово трикімнатну нерухомість, ви можете відчувати себе по-домашньому затишно і спокійно. Сучасний ремонт, всі необхідні зручності і побутова техніка дозволять розслабитися і отримувати максимум задоволення від відпочинку.
Завдяки широкому вибору нерухомості на Doba.ua ви без зусиль підберете житло на добу в будь-якому районі міста. Квартири здаються без посередників, так що ви зможете непогано заощадити.

Переваги оренди подобово на Doba.ua

На сайті Doba.ua розміщено понад 25 тисяч квартир подобово. Настільки широкий вибір дозволить вам без праці підібрати варіант, повністю влаштовує за ціною і розташуванню. Всі об'єкти здаються від власників, тому оренда обійдеться вам дешевше.
Зручна система фільтрів дозволить знайти і забронювати апартаменти буквально за кілька хвилин. Приймаючи рішення про винаймання тієї чи іншої нерухомості, ви можете переглянути її фото і докладні умови здачі на добу (наприклад, час заїзду та виселення). Для вашої зручності ми зберігаємо всі відгуки постояльців про оренду.
Команда Doba.ua завжди рада допомогти вам у пошуку квартири на добу. Звертайтеся до нас і знімайте нерухомість швидко і недорого!