Реклама
Реклама
Реклама

Mobile-review.com Гід по акціях і знижкам №57

  1. М відео
  2. Ельдорадо
  3. Юлмарт
  4. Сітілінк
  5. Зв'язковий
  6. Мегафон
  7. МТС
  8. Trade-in від Samsung і Apple
  9. Посилання по темі

Місцями і часом почав відчуватися розпал літа, а значить, маркетологи готові вивалити на вас чергову порцію «найвигідніших» пропозицій. У нинішньому випуску: скретч-карти різного ступеня корисності і вигідності від «М. Відео» і «Ельдорадо», 7% домінування від ASUS і AMD в «Юлмарт», незагорательний загар «Сітілінк» і дивна пропозиція від нього ж в партнерстві з « БайкалІнвест Банком », невдала спроба конкурувати з цінами на AliExpress від« Зв'язкового »і« Мегафона », розстрочка на смартфон разом з тарифним пакетом від МТС і обмін старих iPhone і Samsung на нові з гарантією виробника.

М відео

Вихідні в «М. Відео» - можна сказати, вже традиційний час проведення акцій з дисконтування товарів. Однак, як і раніше, чекати чудес від даної мережі не варто. Економія не складе більше 10% від типового пропозиції федеральної роздробу. Але давайте подивимося докладніше, що можна знайти і на чому заощадити.

До 31 липня діє пропозиція, яке виглядає як Cash Back на все , Якщо дивитися по сайту. У реальності це ніякий не Кешбек, а додаткові бонуси на карту постійного покупця. Власне, якщо ви глянете розділ умов проведення, то помітите, що називається акція «Повернемо 10% вартості на бонусну карту», ​​що повністю відображає всю суть пропозиції. При купівлі будь-якого товару, вартість якого становить не менше 9 990 рублів, ви отримуєте бонус в розмірі 10% його вартості. Плюс в тому, що зазвичай таку «знижку» «М. Відео» пропонує в купонних акціях, але тут стандартні бонуси з терміном життя в 180 днів з моменту нарахування (активація через 14 днів з моменту покупки).

Місцями і часом почав відчуватися розпал літа, а значить, маркетологи готові вивалити на вас чергову порцію «найвигідніших» пропозицій

Додаткова можливість заощадити полягає в акції « Видача і прийом літніх скретч-карт », Яка сумісна з попередньою акцією. При покупці ви отримуєте скретч-карту, яка може дати вам миттєву знижку в розмірі до 5 тисяч рублів. Втім, бонусів у вас від цього стане менше, оскільки вони нараховуються на фактично сплачену суму. Чи не підсумовується знижка по карті і з іншими накопичувальними можливостями, скористатися накопиченими бонусами при здійсненні такої покупки не можна. Знижка по карті може бути в одну, три або п'ять тисяч рублів, але при цьому нею можна оплатити до 30% або до 50% вартості товару (залежить від карти і суми покупки). Мінімальна вартість придбаного товару - від 2 тисяч рублів. Пропозиція діє до 14 серпня.

До 7 липня триватиме акція « моментальні знижки », Яка працює тільки для замовлень через Інтернет-магазин. З іншими дисконтними акціями не сполучається. Пропозиція діє для деяких товарних позицій і передбачає дисконт не більше 30%. Дізнатися розмір знижки можна тільки після додавання товару в корзину. Плюс деякі товари беруть участь і в акції з розпродажу вихідного дня - « Більше, ніж Sale ». Це стандартна пропозиція «М. Відео» з невеликим дисконтом щодо реальної ринкової вартості.

Ельдорадо

В «Ельдорадо» також до 16 серпня діє пропозиція зі скретч-картами , І воно набагато вигідніше аналога від «М. Відео», хоча і допускає лише нарахування бонусів, а не миттєву знижку. По-перше, мінімальна сума покупки - від тисячі рублів. По-друге, розмір бонусів може бути від 25% до 100% від суми покупки. По-третє, всі дисконти дозволяють сплачувати до половини суми. Але на цьому плюси закінчуються. Починаються мінуси. До здійснюваної покупці застосувати отриманий бонус можна, тільки до наступної. Оплатити бонусами можна не будь-який товар, а тільки зі списку (втім, він досить великий). Максимальний розмір бонусів - 15 000 (з урахуванням того, що на карті вже є), більше цієї суми нараховано не може бути (у "М. Відео" межа теж є - 20 000 бонусних рублів). Карти не видаються за участю в програмі «Утилізація» і при покупці в кредит. При прийомі карт вони взагалі ні з чим не поєднуються.

При прийомі карт вони взагалі ні з чим не поєднуються

Протягом найближчих вихідних «Ельдорадо» також запропонує дисконт на навушники і акцію з промо-кодом . У першому випадку заявлена ​​знижка - 25%, але при цьому зустрічаються моделі, ціна на які знижена, і на більший відсоток від базової вартості. Втім, це не означає, що товар продають в два рази дешевше, ніж конкуренти, хоча все ж за цілою низкою моделей вартість виявляється гранично низькою. Друга акція - типове пропозицію мережі. При замовленні вводите промо-код «М'ЯТА» і отримуєте 12% дисконт від вартості товару в магазині. Працює, природно, тільки при замовленні через Інтернет.

Юлмарт

На жаль, даний випуск «Гіда по акціях і знижкам» не збігся із оновленням розпродажів мережі «Юлмарт», так що цілком можливо, що найбільш вигідні пропозиції будуть оголошені вже після того, як ви прочитаєте цю статтю. А поки про єдиний цікаву пропозицію для тих, хто зайнявся апгрейдом свого комп'ютера, не дивлячись на кризу ринку відеокарт. До 22 серпня в «Юлмарт» знижки покупцям процесорів AMD RYZEN і материнських плат ASUS. За умови, що процесор і материнська плата купуються разом, надається 7% дисконт на обидва товари. AMD і ASUS пропонують вам домінувати на 7% дешевше!

AMD і ASUS пропонують вам домінувати на 7% дешевше

Сітілінк

Акція з промо-кодом присутня і у «Сітілінк». До кінця липня ще діє пропозиція « Літо в самому розпалі ». В общем-то, не посперечаєшся, хоча погода і не скрізь річна, однак і товари, незважаючи на промо-код ZAGAR, до пляжного відпочинку відношення мають дуже опосередковане. Якщо, звичайно, ви не захочете прийти на пляж з дошкою для прасування, праскою і бензогенератори. Втім, і цілком пляжні портативні колонки і смартфони або корисні для досягнення пляжу навігатори та реєстратори теж присутні. Заявлений розмір дисконту - 40%. Реально? .. Як завжди, в межах 10% від середнього показника ринку.

Як завжди, в межах 10% від середнього показника ринку

Також до кінця місяця буде йти розпродаж аксесуарів по промо-коду. Тут знижка до 45%, частково вона перетинається, так що вам потрібно вибрати промо-код ACS, якщо ви бажаєте скористатися саме цією пропозицією. Розмір дисконту можна дізнатися відразу в каталозі. Вибір товарів - це безліч дрібниць на кшталт зовнішніх акумуляторів, селф-палиць і т.п., хоча зустрічаються і порівняно дорогі моделі гарнітур і інших ігрових аксесуарів.

Можливо, більш цікавим комусь здасться спільну пропозицію «Сітілінк» і «БайкалІнвест Банку». Суть його в тому, що чим більше ви тримаєте грошей на рахунку в банку, тим більший розмір дисконту отримуєте при купівлі товару в магазині. При цьому сам дисконт вважається відсотками за вкладом. Працює це таким чином: ви оформляєте заявку в банку на відкриття рахунку і встановлюєте банківський додаток Tetra Pay для Android або iOS. Після чого укладаєте договір на обслуговування з офісом продажів «Сітілінк». Потім поповнюєте рахунок на суму, яка необхідна вам для отримання бажаного дисконту, що дає моментальне нарахування відсотків, які стають вашим дисконтом при купівлі товару в «Сітілінк». Акційний вклад у банку можна відкрити до 3 вересня. Розмір дисконту можна подивитися на сторінці акції в магазині. Наприклад, для отримання знижки в 2 000 рублів на вашому депозиті повинно бути 100 275 рублів. Ціна товару, що купується значення не має, оплачено може бути до 100% вартості.

Зв'язковий

У «зв'язковим» промотують смартфони Huawei і портативні колонки Sony. Колонки традиційно пропонуються з дисконтом, якщо купити смартфон Sony . На цей раз купувати пропонується Sony XA1 і XA1 Ultra спільно з Sony SRS XB10 . Знижка на колонку при цьому складе 30%. Чи не занадто вигідно, це типове пропозицію по зв'язці смартфон + колонка. Діє воно до 2 серпня, але можна бути впевненим, що після цього або піде продовження, або акція буде замінена на аналогічну.

Діє воно до 2 серпня, але можна бути впевненим, що після цього або піде продовження, або акція буде замінена на аналогічну

Купівля смартфона Huawei дасть відкладену вигоду . Залежно від того, який апарат бренду Honor ви виберете, дисконт на наступну покупку в «зв'язковим» становитиме від 1 100 до 3 000 рублів. В акції беруть участь Honor 9 64GB , Honor 8 32GB, Honor 8 Lite і Honor 5C сірого кольору. Наступна покупка, як зазвичай, повинна бути зроблена в досить стислі терміни: не раніше, ніж через 2 тижні після покупки, але не пізніше 31 серпня. Самі знижки будуть видаватися до 31 липня, але не діятимуть, якщо ви захочете придбати що-небудь під брендом Apple або Samsung. Крім того, у «Свзяного» присутній стандартне обмеження по оплаті бонусами не більше 30% вартості покупки. З урахуванням того, що смартфони Huawei в достатку присутні у вигляді сірих поставок з Китаю, вигідність акції не вражає, конкурувати з надісланими AliExpress або іншими магазинами апарати явно не в змозі.

Мегафон

Така ж проблема і з акцією від «Мегафона» . До 15 серпня в салонах мережі пропонується 1 000 рублів на абонентський рахунок при покупці смартфона Xiaomi Redmi 4a і Redmi 4x. Але ця тисяча, по-перше, розмазана на п'ять місяців. По-друге, ціна апаратів у «Мегафона» - 12 990 рублів, тоді як Яндекс.Маркет показує, що в Москві за них просять від 8 до 10 тисяч. Зрозуміло, ні про яку сертифікації цих апаратів в Росії не йдеться, але очевидно, що ціна «Мегафона» на цьому тлі для покупця виглядає абсолютно невиправданою, навіть з урахуванням часткового повернення коштів. Так що це вибір тільки для тих, хто замислюється, звідки беруться гроші в бюджеті держави.

Так що це вибір тільки для тих, хто замислюється, звідки беруться гроші в бюджеті держави

МТС

Зазвичай я не пишу про акції з «розстрочкою», оскільки пропозиції типові і фактично повторюються у всіх мереж, а головна проблема - отримати схвалення банку на такий вид кредитування. Однак в МТС придумали цікавий хід - включити в пропозиція по розстрочці ще й оплату пакету зв'язку. Суть в чому. В термін до 3 серпня ви можете придбати в кредит на пільгових умовах смартфон Samsung Galaxy S8 або Galaxy S8 + разом з тарифним планом МТС «Smart Забугоріще». Платити ви будете від 2 292 до 5 000 рублів, в залежності від моделі та терміну кредитування. Останній може бути 12 або 24 місяці. При цьому в суму щомісячного платежу буде входити і пакет зв'язку, пропонований за тарифом «Smart Забугоріще» (7 ГБ трафіку, 350 хвилин, безліміт всередині мережі та 350 SMS). Однак це тільки на перший рік, навіть якщо кредит ви взяли на два. Втім, і в такому варіанті пропозиція виглядає вигідним, з урахуванням того, що тарифний план коштує 550 рублів і має обов'язковий щотижневий платіж в 250 рублів.

Втім, і в такому варіанті пропозиція виглядає вигідним, з урахуванням того, що тарифний план коштує 550 рублів і має обов'язковий щотижневий платіж в 250 рублів

Trade-in від Samsung і Apple

Компанії Samsung і Apple фактично одночасно вийшли на російський ринок з пропозицією щодо обміну старих смартфонів на нові. Тепер їх авторизовані продавці безпосередньо через компанію-виробника можуть зробити заміну вашої старої моделі на нову за програмою trade-in. Для тих, хто не знайомий з цією поширеною в світі продажів автомобілів акцією: ви здаєте старий апарат, залишкова вартість якого йде в залік купівлі нового. Але якщо в автосалоні у вас візьмуть автомобіль будь-якої марки і практично в будь-якому стані, крім зовсім вже розбитого мотлоху, незалежно від того, на що ви його плануєте змінювати, то в світі смартфонів бренд важливий. Обміняти iPhone можна тільки на iPhone або Samsung. Отримати iPhone можна тільки здавши інший iPhone. І апарат обов'язково повинен бути в гарному стані, тому заздалегідь пам'ятайте про чохлах і інші можливості зберегти вигляд свого пристрою. Якщо ж, не дивлячись на чохол, на ньому є пошкодження нечисленних нині кнопок, відколи або тріщини на склі, то в Apple його у вас не приймуть. Умови Samsung більш ліберальні, але суттєві пошкодження знизять ціну переданого апарату на порядок. «Утопленика» не візьмуть ні в якому разі. Зрозуміло, завжди є альтернатива у вигляді продажів на «Авіто», де ви можете продати (і купити, звичайно ж) смартфон навіть в стані «цегли».

Зрозуміло, завжди є альтернатива у вигляді продажів на «Авіто», де ви можете продати (і купити, звичайно ж) смартфон навіть в стані «цегли»

Посилання по темі

Поділитися:

Ми в соціальних мережах:


Є, що додати ?! Пишіть ... [email protected]

Реально?