Реклама
Реклама
Реклама

Чоловік зраджує але не зізнається: поради психолога усунуть проблему

  1. Як вчинити
  2. Чого робити не можна
  3. як віднадити

Привіт, дорогі читачі мого блогу! З дитинства нам кажуть про те, що всі чоловіки зраджують, це закладено в їх природі. Нас ніби заздалегідь готують до чогось дуже поганого і начебто як неминучого. На жаль, іноді так відбувається, що всі ці настанови були не дарма. Це дуже важкий період, який доведеться пережити.

Чоловік зраджує, але не визнається, поради психолога підкажуть вам як впоратися з ситуацією. Буде нелегко, але ви все подолаєте, в цьому я впевнена. Не забувайте, то що сьогодні здається жахливим забувається і через місяць не викликає ніяких емоцій.

Головне не напартачив.

Як вчинити

Ви опинилися в дуже важкому і неприємному становищі. зараз вами керують емоції . Найважливіше - не піддаватися їм, а намагатися тверезо оцінити ситуацію. Не хочеться мені говорити про те, що потрібно бути впевненою в своїх доводах перш ніж що-небудь робити, не буду радити перевіряти ще раз. Сподіваюся, ви і самі це прекрасно розумієте і переконані що факт мав місце бути.

Деякі жінки помиляються, коли звинувачують чоловіка в зраді. Іноді диво відбувається і ситуація пояснюється. Дуже хочеться вірити, що це ваш випадок, але життя непередбачуване, тому перейду до конкретних порад як себе вести

Для початку спробуйте розібратися в собі - чи потрібен вам цей чоловік . Давайте спробуємо відійти від ситуації. Забудьте на хвилинку про зраду. Що, якщо сама доля дає вам шанс знайти щось нове. Так чи так він хороший насправді? Чи варто за нього боротися? Бути може буде краще відпустити?

Відверто кажучи, мені відомі випадки, коли жінка була готова пробачити зраду , Так як її чоловік дуже добре заробляв, був прекрасним батьком і досить непоганим чоловіком. За словами тієї жінки: «Ну, потрапив в погані руки, ну з ким не буває». До слова сказати, я захоплююся цією дівчиною, якій вдалося в результаті виштовхнути з родини коханку і повернути чоловіка.

Головне діяти холоднокровно. Якщо чоловік постійно змінює, і ви не маєте наміру це терпіти, краще всього поговорити з ним відверто і з'ясувати, як він бачить ваші відносини. Чим швидше ця історія закінчиться, тим швидше ви зможете почати нове життя без нервування.

Чого робити не можна

Якщо ви хочете повернути його або позбавити від бажання змінювати ні в якому разі не намагайтеся зв'язатися з коханкою. Найчастіше чоловіки не приховують, що вони гуляють від дружини наліво. Ви не можете спрогнозувати до чого це призведе. У будь-якому випадку, конкретна жінка не винна, це було рішення вашого чоловіка. Основна відповідальність за подію лежить на ньому. Чи не ця, так знайдеться якась інша. Замучитеся відваджувати.

Це не найстрашніше, чоловік, після цього дзвінка, може геть-чисто перестати вас поважати . Він і так не йде , Його все влаштовує. Так ви дасте йому привід вести себе менш приховано. Ви всі чудово знаєте, він знає, так навіщо йому хитрувати і вигадувати лазівки, щоб втекти на вечір до коханки? Після цього в хід підуть найогидніші відмазки. В результаті нервувати вам доведеться в два рази більше.

Закочувати істерику зі сльозами - теж не найкраща ідея. Умовляння навряд чи допоможуть напоумити чоловіка. Крім того, ви даєте негласне схвалення його поведінки. Ви вже його простили, вам не подобається поведінка, але ви хочете врятувати сім'ю . Що тепер заважає йому вести себе як раніше, але бути впевненим в тому, що ви нікуди не подінетеся? Чому він повинен поважати ваші почуття, якщо ви самі цього не робите?

Хочете кардинально впливати на ситуацію - краще вже розвернутися і піти в надії, що він буде всіма силами намагатися вас повернути і сила вашої любові переможе. Правда, будьте готові до того, що цього не станеться. Ви тільки надасте йому допомогу в ухваленні рішення і він вже через тиждень перебереться до коханки. «Ну, якщо вже дружина вигнала».

як віднадити

Що робити, якщо вам хочеться повернути чоловіка в сім'ю?

Жінка з історії, про яку я розповіла трохи раніше, діяла волаючи до жадібності і розуму чоловіки. У неї були діти. Їй вдалося настільки залякати чоловіка непомірними аліментами, дільбою майна, нескінченними позовами і судовими розглядами, що він досить швидко вирішив, що вона не дасть йому спокійно жити.

Простіше повернутися до звичного життя і назавжди забути про коханку , З якої його чекало стільки неприємностей. А ми ще щось погане говоримо про лінь!

Треба відзначити, що жінка з цієї історії і правда гіперактивності. Вона б обов'язково доклала максимум зусиль, щоб зламати людині життя. Якщо ви не відносите себе до цієї категорії, ніколи не погрожуйте тим, чого не в змозі будете зробити.

Можу порекомендувати вам книгу Андрія Зберовского «Якщо змінив або пішов чоловік, а ви мрієте його повернути». У ній дуже багато інформації про психологію зрад і коханок, причин розставань і методів усунення проблем в сімейному житті.

У ній дуже багато інформації про психологію зрад і коханок, причин розставань і методів усунення проблем в сімейному житті

Мислите розумно і читайте хороші книги. До нових зустрічей і не забувайте підписуватися на розсилку.

Цікаві статті по темі:

Так чи так він хороший насправді?
Чи варто за нього боротися?
Бути може буде краще відпустити?
Ви всі чудово знаєте, він знає, так навіщо йому хитрувати і вигадувати лазівки, щоб втекти на вечір до коханки?
Що тепер заважає йому вести себе як раніше, але бути впевненим в тому, що ви нікуди не подінетеся?
Чому він повинен поважати ваші почуття, якщо ви самі цього не робите?